Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα φθηνό πσ για να παίζω παλιά παιχνίδια, κάθε φορά όμως που έχω προχωρημένες συζητήσεις με κάποιο πωλητή και ρωτάω για απόδειξη μου λενε δεν την έχω/βρίσκω κλπ.
Η ερώτηση μου είναι πως μπορούμε να ξέρουμε οτι κάποιο pc δεν είναι κλεμμένο αν δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς ??

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

προφανως καποιος που εχει pc 5-6 χρονων δεν θα καθισει να φυλαξει αποδειξη ή να ασχοληθει με τετοιες ερωτησεις ...

και ερωτω με την σειρα μου εφοσον θελεις κατι γιατι δεν το παιρνεις απο το καταστημα καινουριο? και σιγουρα δεν ρωτησες ολο το φορουμ  αλλα ενα δυο ατομα που το χαν σε τιμη που εσυ διεθετες το χρημα .Το να μην ασχοληθει να σου απαντησει ή να μην  σου δωσει απευθειας απαντηση δεν κανει καποιον κλεφτη ή κλεψιμιο το προιον...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Dim8259 είπε

Καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα φθηνό πσ για να παίζω παλιά παιχνίδια, κάθε φορά όμως που έχω προχωρημένες συζητήσεις με κάποιο πωλητή και ρωτάω για απόδειξη μου λενε δεν την έχω/βρίσκω κλπ.
Η ερώτηση μου είναι πως μπορούμε να ξέρουμε οτι κάποιο pc δεν είναι κλεμμένο αν δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς ??

Ποτέ δεν είσαι σίγουρος όταν αγοράζεις γενικά πράγματα από αγγελίες μεταχειρισμένα και ειδικά κάποιας παλαιότητας οι περισσότεροι πετάνε τις συσκευασίες και μόλις λήξει εγγύηση πετάνε και οποιοδήποτε παραστατικό τα συνοδεύει αυτά.

Απλά  όταν επιλέγεις να αγοράσεις μέσα από αγγελίες το πρώτο πράγμα που κοιτάς είναι η  αξιοπιστία πωλητή του και πάλι δεν είσαι σίγουρος.     

Επεξ/σία από driverpit
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, forgotten είπε

προφανως καποιος που εχει pc 5-6 χρονων δεν θα καθισει να φυλαξει αποδειξη ή να ασχοληθει με τετοιες ερωτησεις ...

και ερωτω με την σειρα μου εφοσον θελεις κατι γιατι δεν το παιρνεις απο το καταστημα καινουριο? και σιγουρα δεν ρωτησες ολο το φορουμ  αλλα ενα δυο ατομα που το χαν σε τιμη που εσυ διεθετες το χρημα .Το να μην ασχοληθει να σου απαντησει ή να μην  σου δωσει απευθειας απαντηση δεν κανει καποιον κλεφτη ή κλεψιμιο το προιον...

εγώ φίλε κράτάω όλες τις αποδείξεις ηλεκτρονικών ακόμα και να έχει τελειώσει η εγγύηση.
όσο γιατί δεν παίρνω καινούργιο η απάντηση νομίζω οτι είναι προφανής, η έλλειψη $$$.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Μονο σε μαγαζια που αγοραζουν μεταχειρισμενα κινητα εχω δει να ζητανε υπευθυνη δηλωση του πωλητη οτι ηταν δικο του ....

δεν θέλω να γίνω κλεπταποδόχος, κακό είναι ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dim8259 είπε

εγώ φίλε κράτάω όλες τις αποδείξεις ηλεκτρονικών ακόμα και να έχει τελειώσει η εγγύηση.
όσο γιατί δεν παίρνω καινούργιο η απάντηση νομίζω οτι είναι προφανής, η έλλειψη $$$.

Το κανεις αυτο και για τα ρουχα σου; Η μονο στα ηλεκτρονικα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλεος τι άλλο θα ακούσω...

Πάνε ρε φίλε και πάρε ότι θέλεις απο μαγαζί και μην ζορίζεις το κεφαλάκι σου με θεωρίες συνομοσίας και προσβάλεις έτσι ανθρώπους!

Επεξ/σία από teloskin
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dim8259 είπε

πολύ toxic το community, μια ερώτηση έκανα..

Μα απαντησες απο μονος σου αγαπητε , μονο εχοντας αποδειξη θα ξερεις

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, orck είπε

Το κανεις αυτο και για τα ρουχα σου; Η μονο στα ηλεκτρονικα;

οχι οτι έχει κάποια σχέση με το thread αλλά δεν αγοράζω μεταχεριρισμένα ρούχα

7 λεπτά πριν, teloskin είπε

Έλεος τι άλλο θα ακούσω...

Πάνε ρε φίλε και πάρε ότι θέλεις απο μαγαζί και μην ζορίζεις το κεφαλάκι σου με θεωρίες συνομοσίας και προσβάλεις έτσι ανθρώπους!

πως ακριβώς προσβάλω κάποιον ζητώντας του την απόδειξη αγοράς ?
Δηλαδή εσυ όταν αγοράζεις κάτι που μπορεί να έκανε 600+ ευρώ την πετάς την απόδειξη ? Η' πιάνει χώρο και περιμένεις να λήξει η εγγύηση και μετά την πετάς ?

Δημοσ.

Εχουμε μια τοξικοτητα, η αληθεια να λεγεται, πρεπει να σκληρηνεις και εσυ λιγο, δεν ζουμε στην γυαλα.
Δεν βλεπω προσβολη να ζητησεις αποδειξη. Βεβαια εγω εαν δεν υπαρχει εγγυηση δεν κραταω τιποτα. Οτι πουλαω ειναι δικο μου. Πως θα το αποδειξω; Με τον ιδιο τροπο που θα αποδειξεις και εσυ οτι η μπλουζα που φορας ειναι νομιμα αγορασμενη απο εσενα και δεν την βουτηξες απο το καταστημα.
Δεν θεωρω λογο να μην κανεις μια αγορα μεταχειρισμενου επειδη δεν εχει αποδειξη, εκτος και εαν εχει εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, orck είπε

Εχουμε μια τοξικοτητα, η αληθεια να λεγεται, πρεπει να σκληρηνεις και εσυ λιγο, δεν ζουμε στην γυαλα.
Δεν βλεπω προσβολη να ζητησεις αποδειξη. Βεβαια εγω εαν δεν υπαρχει εγγυηση δεν κραταω τιποτα. Οτι πουλαω ειναι δικο μου. Πως θα το αποδειξω; Με τον ιδιο τροπο που θα αποδειξεις και εσυ οτι η μπλουζα που φορας ειναι νομιμα αγορασμενη απο εσενα και δεν την βουτηξες απο το καταστημα.
Δεν θεωρω λογο να μην κανεις μια αγορα μεταχειρισμενου επειδη δεν εχει αποδειξη, εκτος και εαν εχει εγγυηση.

μα η μπλούζα ή κάποιο ρούχο δεν είναι τόσο ακριβά και επιπλέον δεν έχεις ενα ή δυο μόνο. Ένα πσ και ακριβό είναι και δεν έχεις τόσα πολλά, εκτός και αν κάποιοι αγοράζουν καθε μήνα καινούργιο πσ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...