Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα αγορασα τον ryzen 5 1600 και κατευθειαν εκανα oc πρωτα στα 4ghz και ενταξει υπήρχε θεμα δεν ήταν απόλυτα σταθερό και το πήγα σε 3.8 . Παρολα αυτά στο rise of the tomb raider δεν εχω καμια διαφορά σε fps (επέλεξα αυτο γιατι ειναι βαρυ για το cpu) . Το τρέχω στα ultra σε 1080p . Οι ραμ ειναι στα 3066 16gb . Επίσης εχω την msi gaming x 3gb και αυτην οταν την κανω manual overclock τρεχει χειρότερα score sto unigine valley απ'οτι οταν ειναι σε OC MODE , και ναι τρεχει σε μεγαλύτερα clocks οταν την κανω εγώ (+200 core και +550 memory) , το voltage ακομα και αν το αλλαζω στο msi afterburner δεν αλλαζει για καποιο λογο. αυτα . αν γνωρίζει κανεις γιατι δεν βλέπω διαφορά 

Επεξ/σία από alekos103
Δημοσ.

τα average fps  πρέπει να σου έχουν βελτιωθεί αλλά λίγο.

αν το θεωρείς τόσο σημαντικό , γιατί δεν έπαιρνες έναν ΙΝΤΕΛ Ι5 που πάει καλύτερα στα παιχνίδια?

εδώ μέσα είχαμε όλοι ή σχεδόν όλοι επισημάνει την υπεροχή των I5 στο gaming

τέλος πάντων , αν θες να ανέβεις κι'άλλο πρέπει να ανέβεις λίγο στην μνήμη ακόμη (τουλάχιστον 3200) και αν μπορέσεις 100Mhz στην cpu

όσον αφορά την vga ότι ρυθμίζεις τόσο ψηλά δεν σημαίνει ότι "κάθεται" εκεί που του είπες , όταν παίζεις ζεσταίνεται και ρίχνει την συχνότητα μόνο του.

• Sad 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, alekos103 είπε

Καλησπέρα αγορασα τον ryzen 5 1600 και κατευθειαν εκανα oc πρωτα στα 4ghz και ενταξει υπήρχε θεμα δεν ήταν απόλυτα σταθερό και το πήγα σε 3.8 . Παρολα αυτά στο rise of the tomb raider δεν εχω καμια διαφορά σε fps (επέλεξα αυτο γιατι ειναι βαρυ για το cpu) . Το τρέχω στα ultra σε 1080p . Οι ραμ ειναι στα 3066 16gb . Επίσης εχω την msi gaming x 3gb και αυτην οταν την κανω manual overclock τρεχει χειρότερα score sto unigine valley απ'οτι οταν ειναι σε OC MODE , και ναι τρεχει σε μεγαλύτερα clocks οταν την κανω εγώ (+200 core και +550 memory) , το voltage ακομα και αν το αλλαζω στο msi afterburner δεν αλλαζει για καποιο λογο. αυτα . αν γνωρίζει κανεις γιατι δεν βλέπω διαφορά 

msi gaminx ? εννοείς την 1060?

Δημοσ.

Δεν με προβληματίζει το πόσα fps εχω με προβληματίζει το οτι δεν βλέπω διαφορα . Ναι φυσικα οι i5 ειναι καλύτεροι για gaming δεν διαφωνώ.

Επίσης η καρτα τρεχει στους 64 οταν την κανω overclock στο valley και στα ρολογια που την κανω overclock . Να δώσω σκρινσοτ?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, alekos103 είπε

Το τρέχω στα ultra σε 1080p . 

Ε πως θα δεις διαφορά με την 1060 3gb??? Η κάρτα σε κόβεο οχι η cpu.... Βάλτα ολα Low  κανε bench χωρίς και με oc και ετσι θα δεις αν εχει διαφορα... 

• Like 4
Δημοσ.

Οταν την κανω overclock σε αυτε τις ρυθμισεις εχει χαμηλότερο σκορ απ'οτι σε στοκ oc mode (χαμηλοτερα clocks) 

Unigine  Valley demo Screenshot 2018.01.02 - 17.41.10.25 (2).png

Δημοσ.

Να σημειώσω οτι δεν περιμένω καμια διαφορά τεράστια απλα προβληματίζομαι που δεν ανεβαίνει το σκορ και ισα ισα πεφτει .

Δημοσ.

Power limit ανεβάζεις στην κάρτα; Επίσης, ανέβασε πυρήνα πρώτα και με πιο μικρά βήματα (πχ ανά 50 MHz) για να δεις μέχρι σε ποιο σημείο βελτιώνεται το αποτέλεσμα, από εκεί και μετά αντί να κερδίζεις, θα χάνεις λόγω αστάθειας. Μετά κάνεις το ίδιο και για τις μνήμες και είσαι έτοιμος στο θέμα κάρτας.

Για την CPU & RotTR ισχύει αυτό που σου είπε ο leros, σε ultra δεν θα δεις εύκολα τις διαφορές stock vs OC, δοκίμασε σε medium settings.

Δημοσ.

Δοκιμασα να ανεβασω στο afterburner και ενω το ανεβασα η καρτα παλι ετρεχε max 1.062 . Μηπως ειναι locked?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να καταλάβεις πόσο gpu heavy είναι το Tomb raider στο very high 1080p η διαφορά από stock 3.2 με 3.8 + oc στις μνήμες είναι κάπου 25-30 fps στην 1080. Στα 1440p ζήτημα να είναι 10 fps.

Επεξ/σία από ilos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...