Προς το περιεχόμενο

Paysafe

Nikos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Όσοι χρησιμοποιείτε την PaySafe Card ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε.  Έχω κάποια χρήματα στο λογαριασμό Paysafe μου αλλά δεν τα έχω ως κάρτα που είναι αγορασμενη, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. 

Θέλω να ξέρω αν μπορώ αυτά τα χρήματα να τα μεταφέρω σε τραπεζικό λογαριασμό ή PayPal. 

Έχω δει βίντεο για Paysafe προς Paypal, αλλά όλα αναφέρονται σε κάρτες αγορασμενες. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ!

Screenshot_2018-01-01-22-15-54-518_com.android.chrome.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας εύκολος τρόπος είναι αν εχει κάποιος φίλος σου λογαριασμό σε στοιχηματικη εταιρεία να τα περάσεις εκεί σαν κατάθεση και να τα κάνεις ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό. Θα έχει κάποια προμήθεια ίσως 5€ αλλά είναι πιστεύω ο πιο εύκολος τρόπος.

Επεξ/σία από pantrif2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, pantrif2 είπε

Ένας εύκολος τρόπος είναι αν εχει κάποιος φίλος σου λογαριασμό σε στοιχηματικη εταιρεία να τα περάσεις εκεί σαν κατάθεση και να τα κάνεις ανάληψη σε τραπεζικό λογαριασμό. Θα έχει κάποια προμήθεια ίσως 5€ αλλά είναι πιστεύω ο πιο εύκολος τρόπος.

Αυτό δεν γίνεται πλέον, το καταλάβαν οι στοιχηματικες εταιρειές.

Παραδειγμα: Είχε αποκερδη στοιχηματων 25 ευρώ , αγόραζες μια Paysafe των 5 ευρώ και μπορούσες να κανεις ανάληψη .

Ελάχιστη ανάληψη 30 ευρω.

Paysafe εχω αλλά ποτε δεν είχα υπόλοιπο ώστε να το κανω μεταφορα.

Ρωτησε στην υποστήριξη της Paysafe, απαντάνε αμέσως σε 1 ημέρα.

Δημοσ.

Σε γνωστή εταιρεία το έκανα πριν 1 μήνα κανονικά πάντως δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω το όνομα της εδω. Όχι για το εν λόγο ποσό που αναφέρει το παιδί πιο πάνω εγώ μιλάω για ανάληψη 1100€. Τώρα αν άλλαξαν μέσα στον μήνα οι κανόνες των εταιρειών δεν ξέρω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα χρηματα μπορεις να τα μεταφερεις σε λογαριασμο απο Mypaysafecard σε τραπεζικο εμβασμα....πρεπει να εχεις κανει ταυτοποιηση να ειναι το στατους unlimited αμεσως μετα αφου δωσεις εντολη για εμβασμα θα σου ζητησουν και αλλα εγγραφα ενα χαρτι δεκο σιγουρα και ταυτοτητα ξανα,,,τωρα για να μπει το μαρουλι θελει το ελαχιστο 15 μερες.Προμηθεια μικρη παιρνει η Paysafe,συν προμηθεια τραπεζας 3 ευρω....Τωρα για τον τζογο που λενε πανω γινεται αυτο ομως πρεπει να τζογαρεις δηλαδη αμα σου περασουν τα λεφτα στην στοιχηματικη εταιρεια και κανεις επιτοπου αναληψη θα σε μπλοκαρουν για ξεπλυμα χρηματος,με πονταρισματα συνολικα στο 50αρικο δεν θα εχεις απολυτως κανενα προβλημα

Επεξ/σία από thleorasakias
Δημοσ.

Αυτό με τις στοιχηματικες εταιρίες δεν παίζει από όσο ξέρω. Ρώτησα την μπετ πότε μπορώ να κάνω ανάληψη και λένε όταν έχω στοιχηματίσει συνολικά 3χ την κατάθεση μου. Δηλαδή στα 100€ πρέπει να έχω παίξει σύνολο 300€ σε δελτία. Και μετά κάνω ανάληψη ότι έχω.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 2/1/2018 στις 4:12 ΜΜ, pantrif2 είπε

Εγώ έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με φίλο που έχει λογαριασμό σε κάποιο σαιτ και paysafe λογαριασμό και παίζει τακτικά μπορώ και αν ναι πως? αφού δέχεται να τα περάσω στο λογαριασμό του και να τα πάρει από εκεί.. Δηλαδή μπορώ να τα βάλω στο λογαριασμό του χωρίς να με μπλοκάρει και να τα πάρουμε από το στοιχηματικό του λογαριασμότι. ..?

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

προσφατα εκανα λογαριασμο σε στοιχηματικη αλλα επειδη δεν ειχα λογαριασμο στη paysafe καναμε την καταθεση απο ενα φιλο θα εχω θεμα στην αναληψη??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...