Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι δεν αξιζουν ρε παιδια? Εγω τα πηρα πριν απο καιρο απο gearbest και ειναι μια χαρα. Σε σχεση με τα 10.30 που εδωσα για τα HD Pro θα προτιμουσα να ειχα αυτα απο την αρχη...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Με 4.26 είχε το  gear τα rock zircon......

Μήπως θα μπορούσες να αναφέρεις πότε τα είχε τόσο και με ποιο τρόπο αγοράς; Γιατί τα πρόσφατα newsletters του gearbest τα παρακολουθούσα και δεν τα είδα πουθενά. Τα έχω καιρό τα συγκεκρημένα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με ποιότητα ήχου και κατασκευής! Στη τιμή που αναφέρεις θα αγόραζα 10 ζευγάρια και θα τα 'χα να κάθονταν περιμένοντας να χαλάσουν τα τωρινά...

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Stefanaras είπε

Μήπως θα μπορούσες να αναφέρεις πότε τα είχε τόσο και με ποιο τρόπο αγοράς; Γιατί τα πρόσφατα newsletters του gearbest τα παρακολουθούσα και δεν τα είδα πουθενά. Τα έχω καιρό τα συγκεκρημένα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με ποιότητα ήχου και κατασκευής! Στη τιμή που αναφέρεις θα αγόραζα 10 ζευγάρια και θα τα 'χα να κάθονταν περιμένοντας να χαλάσουν τα τωρινά...

Με έβγαλε αυτή την τιμή στο ξεκαρφωτο μέσα από την εφαρμογή.χτες παρέλαβα τα zs6 και έχουν γίνει τα βασικά μου πλέον.αλλά για ώρα ανάγκης χρειάζονται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...