Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κωδικό HAPPYNEWYEAR 

https://www.lightinthebox.com/xiaomi-piston-in-ear-stereo-earphone-with-remote-mic-music-mi-headsets-black-silver_p5183271.html

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλύτερα από τα AKG Tuned του S8

αλλά φαίνεται τίμια  τιμή.

pis.JPG

Product Details:

1. Original Mi Xiaomi Piston 3 Earphone In-Ear 3.5mm Colorful Earphone With Mic Basic Fresh Youth Version Earphones Original
  2. Al-Alloy Chamber Exquisite Craft
    Headphones sound chamber adopts aluminium alloy, and the use of precision metal anode oxidation process; the headset back cover for the fine carved CD lines, natural knife cut grain technology on the cavity surface,non-slip scratch-resistant, it is not easy sticky fingerprints, light and refined. Metal edge adopted C Angle drilling technology of cut hands, more human
  3. The third generation balance damping system
    The third generation balance damping system in resonant chamber of sound and the unique design of the air passage: sound cavity design before the separated flow channel, after the sound cavity corresponding to design the air flow, the tenor is more mellow flavor. The whole balance damping system can optimize three frequency performance, make the sound more fully and balanced.
  4. Built -in microphone
Επεξ/σία από nikoskon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα αγορασει καποια στιγμη τετοια xiaomi που ειναι η φθηνη version των πολυ καλων της μοντελων (τα οποια ειναι αψογα,τωρα εχω τα pro HD) και ο ηχος ηταν πολυ κακος.Διαβαστε reviews πριν παραγγειλετε γιατι και γω τοσο τα χα παρει αλλα πραγματικα δεν αξιζαν ουτε τα 2 ευρω.

Ισως ειναι αλλα αυτα ομως,οποτε ψαξτε κανα review για τα fresh edition

Επεξ/σία από azuli
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα αναφέρει ως 3rd gen όσον αφορά το damping system, μήπως για αυτό.

Επεξ/σία από nikoskon
Δημοσ.

Παρολαυτα μπηκα να παρω ενα ζευγαρι μηπως και λενε τιποτα αυτα αλλα δεν μπορω να βρω που ειναι το σημειο που βαζεις τον κωδικο happynewyear

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, azuli είπε

Παρολαυτα μπηκα να παρω ενα ζευγαρι μηπως και λενε τιποτα αυτα αλλα δεν μπορω να βρω που ειναι το σημειο που βαζεις τον κωδικο happynewyear

https://www.lightinthebox.com/knowledge-base/c1327/a3006.html

Επεξ/σία από nikoskon
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω τα pistons και τα agk τα γνησια από ήχο είναι είναι καλύτερα κατά την γνώμη μου  το μόνο κακό ότι υπάρχει θέμα με το μικρόφωνο είναι συμβατά μόνο με τα Samsung ενώ τα xiaomi λειτουργούν σε όλες τις συσκευές 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...