nikoskon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με κωδικό HAPPYNEWYEAR https://www.lightinthebox.com/xiaomi-piston-in-ear-stereo-earphone-with-remote-mic-music-mi-headsets-black-silver_p5183271.html Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλύτερα από τα AKG Tuned του S8 αλλά φαίνεται τίμια τιμή. Product Details: Original Mi Xiaomi Piston 3 Earphone In-Ear 3.5mm Colorful Earphone With Mic Basic Fresh Youth Version Earphones Original Al-Alloy Chamber Exquisite Craft Headphones sound chamber adopts aluminium alloy, and the use of precision metal anode oxidation process; the headset back cover for the fine carved CD lines, natural knife cut grain technology on the cavity surface,non-slip scratch-resistant, it is not easy sticky fingerprints, light and refined. Metal edge adopted C Angle drilling technology of cut hands, more human The third generation balance damping system The third generation balance damping system in resonant chamber of sound and the unique design of the air passage: sound cavity design before the separated flow channel, after the sound cavity corresponding to design the air flow, the tenor is more mellow flavor. The whole balance damping system can optimize three frequency performance, make the sound more fully and balanced. Built -in microphone Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από nikoskon
azuli Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειχα αγορασει καποια στιγμη τετοια xiaomi που ειναι η φθηνη version των πολυ καλων της μοντελων (τα οποια ειναι αψογα,τωρα εχω τα pro HD) και ο ηχος ηταν πολυ κακος.Διαβαστε reviews πριν παραγγειλετε γιατι και γω τοσο τα χα παρει αλλα πραγματικα δεν αξιζαν ουτε τα 2 ευρω. Ισως ειναι αλλα αυτα ομως,οποτε ψαξτε κανα review για τα fresh edition Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από azuli 1
Onelove Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Νομίζω δεν έχει κάποιο φτινό τρόπο αποστολής πια το zapals.
vrwmiaris Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δεν αξίζουν φράγκο.τα fresh/youth είναι η φτηνότερη έκδοση τους
vngls7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δεν νοιάζουν κάν με τα γνήσια piston 3 που έχω πάντως.
nikoskon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα αναφέρει ως 3rd gen όσον αφορά το damping system, μήπως για αυτό. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από nikoskon
azuli Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 σχεδιαστικα ειναι ιδια με τα pro HD (που ειναι βασικα τα piston 5 μια και σαν piston δεν βγαζει πια)
azuli Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Παρολαυτα μπηκα να παρω ενα ζευγαρι μηπως και λενε τιποτα αυτα αλλα δεν μπορω να βρω που ειναι το σημειο που βαζεις τον κωδικο happynewyear
cirith Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λάθος - άλλη έκδοση είχα πάρει... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από cirith
nikoskon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, azuli είπε Παρολαυτα μπηκα να παρω ενα ζευγαρι μηπως και λενε τιποτα αυτα αλλα δεν μπορω να βρω που ειναι το σημειο που βαζεις τον κωδικο happynewyear https://www.lightinthebox.com/knowledge-base/c1327/a3006.html Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από nikoskon 1
ziaba Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Έχω τα pistons και τα agk τα γνησια από ήχο είναι είναι καλύτερα κατά την γνώμη μου το μόνο κακό ότι υπάρχει θέμα με το μικρόφωνο είναι συμβατά μόνο με τα Samsung ενώ τα xiaomi λειτουργούν σε όλες τις συσκευές
blueangel3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδιά αυτα ειναι τα fresh edition,δεν αξιζουν...
azuli Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Sorry,your coupon has exceeded the maximum limit for usage. κουπονι τελος μαλλον
vrwmiaris Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Με 4.26 είχε το gear τα rock zircon...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις