Αντώνης Σκό Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας Αγγελίες με πώληση/ζήτηση μου τις έχει όλες μαζί ανακατεμένες.. που υπάρχει η επιλογή ώστε να διαλέγω ποιες θέλω να βλέπω ? όπως ήταν πριν γίνει η αλλαγή
MessengerOfGood Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Να προσθέσω και τη δική μου ερώτηση/αποψη: Επειδή πολλοί χρήστες έβαζαν αγγελίες ζήτησης στις πώλησης και αντίστροφα, πιό χρήσιμος θα ήταν ο διαχωρισμός κλειστών/ανοικτών αγγελιών. Επίσης εμφανίζονται πολύ λίγες αγγελίες ανα σελίδα και με τα μεγάλα fonts και 3 αγγελίες ανα σειρά είναι πολύ δύσκολο να σκανάρει κανένας γρηγορα αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον, χωρίς να υπάρχει προτίμηση σε κάποια συγκεκριμένη υπο-κατηγορία (δεν υπάρχει η δυνατότητα να δει κανένας μαζί τις αγγελίες σε μια κατηγορία - πρέπει να επιλέξει υποκατηγορία). Με το παλιό σύστημα ήταν χρήσιμο το σκανάρισμα γενικώς γιατί (1) πολλές φορές οι χρήστες δεν εβαζαν το προς πώληση στην κατάλληλη κατηγορία αλλά και (2) οι αγοραστές δεν θελανε κάτι συγκεκριμένο αλλά απλά χάζευαν αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον σε καλή τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα