Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, c0stas13 είπε

1080 60hz ναι. pubg παιζω 1st person με 70-80 fps ολα low εκτος view distance και textures. πολυ smooth τωρα με μονιμο 3.9.

Shadows & Foliage καλύτερα very low.. (ειδικά τα shadows), το  foliage στο very low βοηθάει να βλέπεις τους σκυμμένους παίχτες  

• Like 1
Δημοσ.

τα εβαλα και χτυπαω και 90fps. 58c cpu temp με ωρες pubg so far. Χμμμ... θα το μειωσω το volt με την πρωτη ευκαιρια να δω τι μπορω να πετυχω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα. εχω κατεβασει το ρευμα σε 1.306 και εχω σταθερα τα 3.9mhz με 53 βαθμους σε game και 20 idle. 53 βαθμοι δεν ειναι κακοι με την stock cooler σωστα? δεν εχω δοκιμασει να κατεβασω και αλλο αν και νομιζω αν κατεβω αλλο λιγο θα εχω προβληματα. τι λετε?

ευχαριστω πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok - θα το ριξω ενα κλικ ακομη. γενικα μας νοιαζει οσο πιο μικρο βολτ και σταθερα mhz να πετυχω..

ευχαριστω leros

Επεξ/σία από c0stas13
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, c0stas13 είπε

Καλημερα. εχω κατεβασει το ρευμα σε 1.306 και εχω σταθερα τα 3.9mhz με 53 βαθμους σε game και 20 idle. 53 βαθμοι δεν ειναι κακοι με την stock cooler σωστα? δεν εχω δοκιμασει να κατεβασω και αλλο αν και νομιζω αν κατεβω αλλο λιγο θα εχω προβληματα. τι λετε?

ευχαριστω πολυ!

Κατέβηκες 6 βαθμούς. Μια χαρά η θερμοκρασία. Στην μαμά ψύκτρα η AMD έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

Όσο πιο κάτω σε volt τόσο το καλύτερο και σε θερμοκρασίες και σε ασφάλεια-καταπόνηση της μητρικής. Θέλει υπομονή και χρόνο να δοκιμάζεις τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

Εγινε blood ευχαριστω πολυ.  θα προσπαθησω να το ριξω και κατω απο το 1.3. Αν και ενταξει ετσι νιωθω αρκετα safe. Σιγουρα θα παρω η water cooling η air καποια στιγμη οχι για να κανω extreme κατασταση αλλα ετσι για να ειναι ακομη πιο δροσερος ο cpu. Πιστευεις πρεπει να παω αμεσα σε αλλη λυση ψυξης ακομη και με 53c?

Δημοσ.

Όχι άμεσα δεν χρειάζεται. Απλά βάλε το νου σου, μάσε κανα ευρουλάκι και αργότερα κάνεις την μετάβαση. Δεν παθαίνει κάτι με 53. 

• Like 1
Δημοσ.

Μην παρεις υδροψυξη οταν ερθει η ωρα.ρωτα εδω και θα σου υποδειξουν μια καλη να ξεμπλέξεις.η υδροψυξη ειναι για extreme καταστασεις και για  καγκουρες.θελει στοργη και προδερμ,ειναι μπλεξιμο.εκτος αν θες να ασχοληθεις σαν χομπυ.

Για  οβερκλοκ,μπες και δες στο αντιστοιχο νημα,amd am4 overclock.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, c0stas13 είπε

Σιγουρα θα παρω η water cooling η air καποια στιγμη.

Όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή, πουλάς τη cpu και με το κατοστάρικο της υδροψυξης παίρνεις ένα r5 1600. Έτσι θα έχεις περισσότερο κέρδος

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...