Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα... Πρόσφατα ένα παιδί που διατηρούσαι μια καφετέρια έφυγε από τη ζωή και η άδεια της επιχείρησης γύρισε στον αδερφό του. Το παιδί αυτό είχε μια σελίδα στο Facebook για το μαγαζί και είχε πρόσβαση μόνο αυτός. Ο αδερφός του τώρα θέλει να την ανακτήσει. Ψάχνοντας βρήκε ότι στο λογαριασμό του στο Facebook χρησιμοποιουσε το email του ΟΤΕ (otenet) όμως το ρουτερ δεν δίνει τον κωδικό. Υπάρχει τρόπος να τον ανακτήσει χωρίς να μπλέξει τον ΟΤΕ; Ρουτερ το Speedport W724v

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Δεν είπα για τον κωδικό του ρουτερ.. Ο κωδικός του adsl δεν είναι ίδιος με αυτόν του email; ουσιαστικά ναι.. Θέλω ανακτήσω τον κωδικό του email. Απλά ανέφερα ότι το παιδί χρησιμοποιουσε ως email στο fb το email που του έδωσε ο ΟΤΕ όταν έφτιαξε την σύνδεση 

Δημοσ.

Όχι δεν ειναι ίδιος

Πέραν αυτού δεν γνωρίζω αν μπορείς και με την νόμιμη οδο να ανακτίσεις το εμαιλ κάποιου που έφυγε απο αυτον τον κοσμο

Δημοσ.

Σε μερικά router είναι πανεύκολο να βρεις τον κωδικό με την χρήση των web dev tools του κάθε browser τώρα για το συγκεκριμένο router δεν ξέρω αν ισχύει.

Δημοσ.

δεν ειναι ιδιος ο κωδικος και δεν εχει και λογικη να ειναι ιδιος.. απο την αλλη αν υπαρχει σοβαρος λογος που εχει σχεση με τις συνθηκες μπορει με εντολη εισαγγελεα να αρρεις το απορρητο.(ο φιλος δλδ) .τωρα ομως μπαινω σε σκεψρεις γιατι αναφερεις πολυ καθαρα οτι ο αδερφος του θελει να ανακτησει την σελιδα στο φβ. αν ηταν ετσι θα την ειχε ανακτησει με μνμ στο φβ. μετα ομως το αρνεισαι.Γιατι??

Δημοσ.

Μισό λεπτό.. Μπορεί να ανακτήσει τη σελίδα του αδερφού στέλνοντας μήνυμα στην υποστήριξη του Facebook; Μα μου είπε ότι έστειλε και του είπαν πως όχι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 1/2/2018 at 2:02 AM, mitsos00 said:

Καλησπέρα στην παρέα... Πρόσφατα ένα παιδί που διατηρούσαι μια καφετέρια έφυγε από τη ζωή και η άδεια της επιχείρησης γύρισε στον αδερφό του. Το παιδί αυτό είχε μια σελίδα στο Facebook για το μαγαζί και είχε πρόσβαση μόνο αυτός. Ο αδερφός του τώρα θέλει να την ανακτήσει. Ψάχνοντας βρήκε ότι στο λογαριασμό του στο Facebook χρησιμοποιουσε το email του ΟΤΕ (otenet) όμως το ρουτερ δεν δίνει τον κωδικό. Υπάρχει τρόπος να τον ανακτήσει χωρίς να μπλέξει τον ΟΤΕ; Ρουτερ το Speedport W724v

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Ο τίτλος με το περιεχόμενο είναι τελείως άκυρα και συνεπώς οι απαντήσεις ταλαιπωρούν τους υπολοίπους που κάθονται και σκέφτονται διάφορα.

Ποιό πολύ για spam ή hacking μου μυρίζει η όλη ιστορία. Τη μια αναφέρεις πως πρόσβαση στο fb είχε μόνο ο ιδιοκτήτης που δεν ζει (με τα λεγόμενά σου). Μετά ότι ψάχνωντας στο λογαριασμό του στο fb βρήκε ότι χρησιμοποιούσε το email του ΟΤΕ και τέλος για ποιό λόγο να μην εμπλακεί ο ΟΤΕ αφού είναι στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη η επιχείρηση ( όπως αναφέρεις).

Καλέστε ένα δικηγόρο να σας βγάλει...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Επι της ουσίας αν όλα τα παραπάνω είναι αληθή τότε με το πιστοποιητικό θανάτου να πάει στον ΟΤΕ να λύσει το πρόβλημά του...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...