Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα και Καλή Χρονιά.

Είμαι κάτοχος του Xiaomi redmi note 3 pro (3GB Ram) και έφτασε η ώρα που πρέπει να το δώσω στην κοπέλα μου και να αγοράσω καινούργιο εγώ. Μένω μόνιμα Ολλανδία και δεν γνωρίζω ακόμα τα "κόλπα" των ηλεκτρονικών αγορών εδώ, μιας που δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής να πάρω κανά gadget online. Όσο ήμουν Ελλάδα, αγόραζα από Ελληνικά μαγαζιά και 1 φορά απο Κίνα.

Anyway, λίγα λόγια για τα specs, το νούμερο 1 χαρακτηριστικό που ψάχνω είναι η αυτονομία. Με το δικό μου είμαι σούπερ ευχαριστημένος! Μετά από σχεδόν 2 χρόνια το φορτίζω κάθε 2-3 ημέρες. Οπότε θα ήθελα και το νέο να είναι τούμπανο σε αυτόν τον τομέα. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό που έχω και σε ταχύτητα, design, ευχρηστία κτλπ. αλλά θα πρέπει δυστυχώς να το αποχωριστώ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 - 250
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): social media, web banking, surfing, emailing, google maps etc. γενική χρήση δηλαδή
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: max 5,5
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δαχτυλικό αποτύπωμα
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Αδιάφορο
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Πρέπει να είναι Dual Sim
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με ενδιαφέρει
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν γνωρίζω. Θα έχω και Ελληνικό νούμερο (Cosmote) και Ολλανδικό
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Αδιάφορο
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ios ή Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Το κυριότερο είναι η αυτονομία
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μένω Ολλανδία οπότε ότι συμφέρει
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Αδιάφορο
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μόνο καινούργιο

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panos- είπε

Από Ελλάδα υπάρχει πιθανότητα να στο πάρει κάποιο άτομο και να το στείλει;

Γίνεται και αυτό ναι, αλλά θα προτιμούσα να το έπαιρνα εγώ από Ολλανδία ή να παραγγείλω Online και να μου το στείλουν εδώ.

Δημοσ.

Με την Ολλανδία πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει, αλλά από Ελλάδα υπάρχουν αξιόλογες επιλογές σε αυτά τα χρήματα.

Καταρχάς ο διάδοχος του δικου σου στην 64αρα έκδοση με την μπαταρία που ξέρεις πολύ καλά ότι κρατάει ακόμα καλύτερα όμως λόγω του επεξεργαστή

www.skroutz.gr/s/11008141/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-64GB.html

Το ίδιο μοντέλο υπάρχει και στην 32αρα έκδοση αλλά δεν αξίζει να πας γιατί έχουν μικρή διαφορά στην τιμή.

Μια άλλη πρόταση είναι επίσης από xiaomi με καθαρό android και γρήγορες αναβαθμίσεις αλλα με μικρότερη μπαταρία δυστυχώς.

https://www.skroutz.gr/s/12709085/Xiaomi-Mi-A1-64GB.html

Μετά υπάρχουν και άλλες προτάσεις όπως p10 lite, Huawei Nova με μικρότερη μπαταρία είτε το GalaxyJ7 2017 που έχει μεγαλύτερη μπαταρία από τα τρία τελευταία αλλά με 16gb εσωτερικό χώρο.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, panos- είπε

Με την Ολλανδία πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει, αλλά από Ελλάδα υπάρχουν αξιόλογες επιλογές σε αυτά τα χρήματα.

Καταρχάς ο διάδοχος του δικου σου στην 64αρα έκδοση με την μπαταρία που ξέρεις πολύ καλά ότι κρατάει ακόμα καλύτερα όμως λόγω του επεξεργαστή

www.skroutz.gr/s/11008141/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-64GB.html

Το ίδιο μοντέλο υπάρχει και στην 32αρα έκδοση αλλά δεν αξίζει να πας γιατί έχουν μικρή διαφορά στην τιμή.

Μια άλλη πρόταση είναι επίσης από xiaomi με καθαρό android και γρήγορες αναβαθμίσεις αλλα με μικρότερη μπαταρία δυστυχώς.

https://www.skroutz.gr/s/12709085/Xiaomi-Mi-A1-64GB.html

Μετά υπάρχουν και άλλες προτάσεις όπως p10 lite, Huawei Nova με μικρότερη μπαταρία είτε το GalaxyJ7 2017 που έχει μεγαλύτερη μπαταρία από τα τρία τελευταία αλλά με 16gb εσωτερικό χώρο.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Μάλλον για το Xiaomi 4X θα κινηθώ μιας που γνωρίζω τις δυνατότητές του.

Γνωρίζει κανείς από που με συμφέρει πιο πολύ να το πάρω για Ολλανδία? Κάποιο τοπικό site ή από Κίνα?

Δημοσ.

αγορασε οποιο κινητο σου αρεσει από κινα από banggood με μεθοδο αποστολης priority direct mail

και ετσι παιρνεις σε καλη τιμη ότι θελεις,με μηδενικη πιθανοτητα τελωνειου και σχετικα γρηγορη αποστολη

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

αγορασε οποιο κινητο σου αρεσει από κινα από banggood με μεθοδο αποστολης priority direct mail

και ετσι παιρνεις σε καλη τιμη ότι θελεις,με μηδενικη πιθανοτητα τελωνειου και σχετικα γρηγορη αποστολη

Θα έχω κάποιο πρόβλημα με ROM κτλπ μήπως?

Αυτό είναι? https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Fingerprint-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1124772.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=HK

Γιατί η τιμή του είναι πολύ χαμηλή!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, satafaka είπε

Αυτό είναι? https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Fingerprint-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1124772.html?rmmds=search&ID=224&cur_warehouse=HK

Global rom θα παίρνεις σε ότι κινητό πάρεις και θα είσαι οκ :)

Ναι έχουν πολύ χαμηλές τιμές.

Μην ξεχάσεις ποτέ όμως να βάλεις στην αποστολή μέθοδο "priority direct mail" για να μην πληρωσεις αλλά έξοδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, satafaka είπε

Εγω θα σου προτεινα να πάρεις το redmi note 4 global με 4/64. Δες link παρακάτω

Πρώτον εχει και την μπάντα b20 (αναγκαίο κακό στην Ελλάδα, στην Ολλανδία δεν ξέρω). Είναι η "ευρωπαική" έκδοση του redmi note 4 και η διαφορά τιμής για το 4/64 είναι αστεία. Το 4Χ που πουλά στην Ελλάδα η infoquest ειναι αυτό που σου προτεινα. Το note 4x απο τα κινεζομάγαζα ειναι το redmi note 4 φταγμένο για την Κίνα, που παιζει ομως και στον υπολοιπο κόσμο, χωρίς να εχει την μπάντα b20. Δηλαδη το note4x απο κινεζομάγαζα ΔΕΝ ειναι το note4x που πουλά στην Ελλάδα η infoquest. Σε γενικές γραμμές δεν θα δεις τεραστια διαφορα αναμεσα στο note 3 και στο note 4, αλλά σθγουρα θα εχεις την ίδια σταθερότητα και μπαταρία με το note3.

Γενικά αν ειναι να μπερδευεσαι ΑΛΛΑ παραμείνεις σε xiaomi, να κοιτάς στις προδιαγραφές να εχει στο 4g μπαντα b20(800).

Στα υποψη υπάρχουν πολλά άλλα κινητα απο διάφορες μάρκες. Άλλα καλυτερα, άλλα χειροτερα, αλλα φθηνότερα, αλλα ακριβότερα. Κρίνεις με βάση τις αναγκες σου.

https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1148122.html

Edit: Διαβασε σε ολλανδικα forum αν με ταχυδρομειο priority mail δεν πληρώνεις τελωνειο στην Ολλανδία. Αν ισχύει τοτε σαν μεθοδο αποστολής μονο priority mail

Επεξ/σία από isay
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, isay είπε

Στα υποψη υπάρχουν πολλά άλλα κινητα απο διάφορες μάρκες. Άλλα καλυτερα, άλλα χειροτερα, αλλα φθηνότερα, αλλα ακριβότερα. Κρίνεις με βάση τις αναγκες σου.

Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο/α? Ίσως και κάποιο πιο "γνωστό" το οποίο θα το βρω κατευθείαν από κάποιο μαγαζί Ολλανδία. 

Δεν έχω κόλλημα με το Xiaomi, απλά το προτιμώ για την αυτονομία και το dual sim. Στο 1ο post που έχω βάλει τα χαρακτηριστικά που ψάχνω, νομίζω είμαι πολύ "βολικος". Η τιμή μπορεί να ανέβει και λίγο παραπάνω από 250.

Δημοσ.

Αποφάσισα να αγοράσω κινητό από το τοπικό Media Markt, παρόλο που δεν με συμφέρει τόσο! 

Μπορείτε να μου πείτε πιο από την λίστα είναι το "καλύτερο" σε σχέση με αυτά που ζητάω? Έχω βάλει φίλτρο στην τιμή, χρώμα και dual sim.

Το λινκ εδώ: Media Markt Netherlands

Δημοσ.

Πειραζει να πω ΚΑΝΕΝΑ σε αυτες τις τιμες;

στα 315€ απο Skroutz παιρνεις το P9 αντι του P10 lite πχ οπου εχει  -50€ στο skroutz.

Μεγαλη μπαταρια που ειναι το βασικο σου ζητουμενο εχει το Xiaomi Redmi Note 4 που με τον Snap625 καταναλωνει ουτως ή αλλως λιγο οποτε θα εισαι υπερευχαριστημενος και ειναι και καλο τηλεφωνο και σαν επιδοσεις και σαν κατασκευη και κοστιζει και κατω απο 200€!

Δημοσ.

Νομίζω για αυτονομία και σε stock android και με χαρακτηριστικά του redmi note 4 θα πρέπει να πας εδώ https://m.banggood.com/Lenovo-P2-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1161448.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB στα 173€ και με καλύτερη κάμερα και με 800αρα και χωρίς να έχεις το άγχος για ποια rom θα έχει.

Δημοσ.

Οκ παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους. 

Τελικά πήρα το Samsung  J7 μόλις, από αυτό σας γράφω :lol:

Βαρέθηκα να το ψάχνω τόσο και να περιμένω από Κίνα, οπότε το τσίμπησα να τελειώνουμε! Ελπίζω να βγει καλό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...