tsirik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά πάντα με υγεία. Ψάχνω καιρό να ρωτήσω κάποιες απορίες σχετικά με την NodeJs και την απήχηση που έχει στις ελληνικές επιχειρήσεις. Λίγους μήνες τώρας κόλλησα με την συγκεκριμένη γλώσσα μου φαίνετε αρκετά αντιληπτή για τα δικά μου πάντα δεδομένα (Html5,CSS3,javaScript) και αφιερώνω πολύ χρόνο και λίγο χρήμα για την εκμάθηση της. Οι λόγοι που το κάνω είναι πρώτον γιατί μου αρέσει και δεύτερον γιατί θέλω να στήσω ένα προσωπικό Web app. Το θέμα μου είναι οτι βλέπω στίς Ελληνικές επιχειρήσεις οι κύριες γλώσσες που χρησιμοποιούνται στo Backend κομμάτι είναι η .NET και η Java Μήπως λοιπόν πετάω τσάμπα τον χρόνο μου μαθαίνοντας μια γλώσσα που δεν πρόκειτε να μου δώσει κάτι στα Ελληνικά δεδομένα ? Εχω στόχους να κάνω Career change κάποια στιγμή σαν Full stack αλλά δεν ξέρω αν επενδύω στίς σωστές γλώσσες ή οχι... Εδώ θα ήθελα και τις απόψεις σας.....
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλή χρονιά. Υπάρχουν εταιρίες που : Είτε είναι πολλά χρόνια στο χώρο, κυρίως μεγάλες, και το cοde base τους είναι σε .NET ή Java, και είναι δύσκολο, εώς αδύνατο να αλλάξει, πχ Epsilon Net, SingularLogic, SoftOne, Entersoft κτλ Είτε για άλλους λόγους (ο CEO και πρώην προγραμματιστής, αυτό ήξερε και με αυτό προχώρησε) επέλεξαν να πάνε σε .NET ή Java λύσεις Από κει και πέρα, ΑΝ ενδιαφέρεσαι μόνο για Ελλάδα και όχι να δεις και στο εξωτερικό, υπάρχουν Ελληνικές Node.js κοινότητες, όπου θα μπορούσες να ρωτήσεις και για θέσεις εργασίας. Το χρόνο σου πάντως δε τον πετάς με το Node.js, ιδιαίτερα δε, που θες να ασχοληθείς με το web, και στο λέει αυτό ένας .NET developer. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
tsirik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Αρά συνεχίζω ...γιατί σκεφτόμουνα να την παρατήσω τώρα που είναι νωρίς και να πιάσω .NET ελπίζοντας κάτι περισσότερο για τα ελληνικά δεδομένα.
skiabox Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δες και το nest.js για συνδυασμό με typescript.
PC_MAGAS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Κοίτα μπορεί Η Ελλάδα να είναι μικρή χώρα αλλά η Πληροφορική δεν γνωρίζει σύνορα. Δε τα τελευταία χρόνια υπάρχει από όσο κατάλαβε το baka μυαλό μου υπάρχει(?) μια τάση από startup η οποία ενδεχομένως να κοιτά σε διεθνή αγορά και Ecmascript (Node.js, React, Angular, Meteor etc etc) τεχνολογίες. Έτσι ποτέ μην το βάζεις κάτω, στην τελική εάν δεν υπάρχει καμία κάνεις μια (ναι ξέρω είναι κόπος να βρεις κεφάλαιο εφορίες αλλά κάνεις αυτό που θες εσύ εξάλλου η Κύπρος ΔΕΝ είναι μακρια).
Elias12345 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως η Microsoft άφησε free το visual studio code , χρησιμοποιεί github Κ συνεργάζεστε με λινιυξ αλλάζουν τα δεδομένα για visual basic. Έχει ημερομηνία λήξης. Ι ανταγωνιστής για desktop εφαρμογές? Electronjs που είναι node.js. Μπορείς να φτιάξεις δικές σου εφαρμογές να τις πουλήσεις ως λύσεις σε επιχειρήσεις Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Elias12345 Μαιλ
Predatorkill Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Elias12345 είπε Όπως η Microsoft άφησε free το visual studio code , χρησιμοποιεί github Κ συνεργάζεστε με λινιυξ αλλάζουν τα δεδομένα για visual basic. Έχει ημερομηνία λήξης. Ι ανταγωνιστής για desktop εφαρμογές? Electronjs που είναι node.js. Μπορείς να φτιάξεις δικές σου εφαρμογές να τις πουλήσεις ως λύσεις σε επιχειρήσεις Το Visual Studio Code ειναι φτιαγμενο με Electron. https://electronjs.org/apps/visual-studio-code
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα