Γιωρ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:το πολύ 5 (αν γίνετε να έχει καλό κράτημα στο χέρι δηλαδή όσο γίνετε μικρά bezels) 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):τίποτα απαραίτητα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ναι ένα από το βασικότερο 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;- 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; όχι απαραίτητα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;- 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;να βγάζει την μέρα με καλή χρήση 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; και τα δύο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;και τα δύο Έχω δει στο site μεταχειρισμένα sony xz compact και μου κίνησε το ενδιαφέρον.Αλλα sony ρε παιδιά ;την φοβάμαι σαν εταιρία πρώην κάτοχος xiaomi redmi 3s.Χρονια πολλά καλή χρονιά σε όλους
georgerapp Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 κατοχος ο αδελφος μου και εγω z5c. τα μικρα sony μαμανε απλα. και αντε το δικο μου εχει τον δαιμονα 810 με 2 μονο γιγα ραμ. το x compact ομως απλα ειναι ενα τελειο κινητο.γρηγορο-καλο ui-ραμ με καλη διαχειριση-καμερες flagship (οχι σαν samsung αλλα μιλαμε για 200;τοτε απλα ειναι κορυφαιες)-μπαταρια στον μεσο ορο και πανω-εναν πολυ καλο mid προς hi cpu. ειναι μικρα ομως για τα σημερινα δεδομενα ετσι; αν σε φρεναρει κατι ειναι το μεγεθος-ΤΙΠΟΤΑ αλλο. υ.γ μιλας για το xcompact , xzcompact δεν υπαρχει. υ.γ2 και εγω φοβομουν sony χωρις να ξερω γιατι,πλεον ειναι στα πλανα μου για αγορα καθε φορα που θα κοιτω για συσκευες,ειναι ξυραφια.
saruman123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/10844371/Huawei-Nova-32GB.html
Γιωρ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, georgerapp είπε κατοχος ο αδελφος μου και εγω z5c. τα μικρα sony μαμανε απλα. και αντε το δικο μου εχει τον δαιμονα 810 με 2 μονο γιγα ραμ. το x compact ομως απλα ειναι ενα τελειο κινητο.γρηγορο-καλο ui-ραμ με καλη διαχειριση-καμερες flagship (οχι σαν samsung αλλα μιλαμε για 200;τοτε απλα ειναι κορυφαιες)-μπαταρια στον μεσο ορο και πανω-εναν πολυ καλο mid προς hi cpu. ειναι μικρα ομως για τα σημερινα δεδομενα ετσι; αν σε φρεναρει κατι ειναι το μεγεθος-ΤΙΠΟΤΑ αλλο. υ.γ μιλας για το xcompact , xzcompact δεν υπαρχει. υ.γ2 και εγω φοβομουν sony χωρις να ξερω γιατι,πλεον ειναι στα πλανα μου για αγορα καθε φορα που θα κοιτω για συσκευες,ειναι ξυραφια. Μιλάω για το x compact συγνωμη λάθος !αξίζει η αγορά του με ψήνει πολύ με χαλανε λίγο τα μεγάλα περιθώρια
Γιωρ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, saruman123 είπε https://www.skroutz.gr/s/10844371/Huawei-Nova-32GB.html Το τσεκαρα μόλις φσινετε πολύ δυνατό και σε design τα σπάει .ένα από τα φαβορί για αγορά .υπάρχει κάτι άλλο;
georgerapp Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Γιωρ είπε Μιλάω για το x compact συγνωμη λάθος !αξίζει η αγορά του με ψήνει πολύ με χαλανε λίγο τα μεγάλα περιθώρια ποια περιθωρια αδελφε σε τετοιο μεγεθος; δεν υπαρχουν ποιο μικρα android.ειναι πολυ μινιμαλ και ομορφη η σχεδιαση. http://mobiledevicesize.com/compare/#747,583;1 βαζε και κρινε μονος. εγω θα το επερνα γιατι; ειναι πολυ δυνατο εχει καμερες καλες εχει εγγυηση μεγαλη (φρεσκομεταχειρισμενα) και οσο το αγοραζα αν και εφοσον κατι με χαλουσε θα το εδινα στην ιδια ακριβως τιμη γιατι ειναι τιμη μεταχειρισμενου οχι καινουργιου. επισης η οθονη εχει αψογα χρωματα.
SeNNinhA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παλι διαβαζω τα εξης για το Sony X compact: Pros Good battery life Compact size Camera shutter button Cons Ugly design Slow, unreliable camera No longer water-resistant Expensive for what you get Και δεν θα ελεγα οτι διαφωνω.... - Οθονη καλης ποιοτητας μεν με καλή φωτεινότητα και χρωματα αλλα μολις 319 ppi και 4.6" μολις. - Επεξεργαστης Snap 650, πιο δυαντός και με καλυτερα γραφικά απο τον Snap 625 αλλα στα 28nm αρχιτεκτονικη οποτε σαφως πιο ενεργοβορος απο τον 625 στα 14nm και εαν τον ζορισεις και ανεβασει θερμοκρασια κανει underclocking και στην πραξη ειναι πιο αργος. - Καμερα καλη θεωρητικα αλλα τουλαχιστον μετρια ως τελικο αποτελεσμα και χωρις 4Κ βιντεο (εαν αυτο ενδιαφερει) - Μπαταρια στα 2700 (η μικροτερη της κατηγοριας) αλλα μαλλον γινεται εξαιρετικη διαχειρηση ενεργειας (ο 650 δεν βοηθαει σε αυτο) και τελικα ειναι ΟΚ. Για 300+ ευρώ δεν με ψηνει παντως. Στα 200-220 ευρω ισως ηταν μια επιλογη για καποιους. Γνωμη μου Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από SeNNinhA
georgerapp Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ασχημο δεν ειναι αν και υποκειμενικο. αργη η καμερα δεν ειναι,ηταν στο m5 ας πουμε,ισα ισα που ειδικα μερα στην ρυθμιση των 8mp κανει παπαδες και το ξερω καλα (εκτυπωνω της φωτογραφίες μου z5c λογο παιδιων για αλμπουμ οποτε γνωριζω το αποτελεσμα που βγαζουν και εκτος απο την ιδια μας οθονη).νυχτα θορυβος οπως το 99% (φωτογραφιση διχως φλας) των κινητων πλην ναυαρχιδες τυπου samsung ακομα και lg huawei εχω ακουσει τα πανε καλυτερα νυχτα.φοραει παντως αξαιρετικο φακο και στο βιντεο hp 30fps kai 60 εχει αρκετα καλο σταθεροποιητη. αδιαβροχο δεν ειναι αλλα λεγετε πως εχει λανσαριστει με πιστοποιηση σε αλλες αγορες.(δε θα το εβαζα νερο οπως δε βαζω το δικο μου z5c). μπαταρια χαλαρα μερα. φυσικα ουτε 220 θα το αγορασει 200 νταν,λογο οτι το ειχαν βγαλει σεντρα οι μεγαλες αλυσιδες στα 200 πριν καποιους μηνες.επισης ειχαν βγαλει το xperia x-εξισου καλη αγορα στα 200 παντα. ειναι καλυτερο απο το z5 μου το οποιο ειναι ενα καλο τηλεφωνο.εγω φορτιζω πιο γρηγορα ομως σε ταχυφορτιστη. θα το ξαναγραψω,για μενα η καλυτερη αγορα ειναι να περνουμε ελαφρος μεταχειριμενα κινητα οπου εχουμε εγγυηση και σε περιπτωση που δε μας κανουν τα δινουμε ακριβως στα ιδια χρηματα.παντα σε αγορα καινουργιου θα φας φαπα προς τα κατω αν το μετανιωσεις. ειναι γενικα μια εξυπνη αγορα και σαν συσκευη και σαν αγορα εκ στρατηγικής φυσεως. συγνωμη αν σας κουραζω και χαλαω το νημα.συζητηση φιλικη παντα. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από georgerapp
ad276 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ θα πω μονο να μην φοβάσαι την sony άλλωστε κάθε μάρκα έχει τα θεματακια της.Δεν υπάρχει το τέλειο.Εγώ εμπιστεύομαι την sony εδώ και 12 χρόνια και έχω δικαιωθεί.Βέβαια για να μην παρεξηγήθω υπηρχαν και "θεματακια" με κάποια μοντέλα αλλά ποτε σε αυτά που είχα εγώ δεν είχα θέμα. Αν δεν κουραζω θα αναφέρω ενα περιστατικό που προκάλεσαν εγώ σε ενα xperia U._Ήθελα να το πετάξω γιατί είχα μαζέψει αρκετά τηλέφωνά λόγω εταιρικού πακέτου και έτσι για να μην παει στα χέρια κάποιου επιτηδιου το έβαλα λυμένο σε τρια κομματια(μπαταρία,συσκευή,καπάκι) σε μια λεκάνη με νερό για 4ωρες.Όταν το έβγαλα το τηλέφωνο δούλευε κανονικοτατα.Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό._Τελικά το κινητό ζει ακόμη!!!!!! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από ad276
SeNNinhA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, georgerapp είπε ασχημο δεν ειναι αν και υποκειμενικο. αργη η καμερα δεν ειναι,ηταν στο m5 ας πουμε,ισα ισα που ειδικα μερα στην ρυθμιση των 8mp κανει παπαδες και το ξερω καλα (εκτυπωνω της φωτογραφίες μου z5c λογο παιδιων για αλμπουμ οποτε γνωριζω το αποτελεσμα που βγαζουν και εκτος απο την ιδια μας οθονη).νυχτα θορυβος οπως το 99% (φωτογραφιση διχως φλας) των κινητων πλην ναυαρχιδες τυπου samsung ακομα και lg huawei εχω ακουσει τα πανε καλυτερα νυχτα.φοραει παντως αξαιρετικο φακο και στο βιντεο hp 30fps kai 60 εχει αρκετα καλο σταθεροποιητη. αδιαβροχο δεν ειναι αλλα λεγετε πως εχει λανσαριστει με πιστοποιηση σε αλλες αγορες.(δε θα το εβαζα νερο οπως δε βαζω το δικο μου z5c). μπαταρια χαλαρα μερα. φυσικα ουτε 220 θα το αγορασει 200 νταν,λογο οτι το ειχαν βγαλει σεντρα οι μεγαλες αλυσιδες στα 200 πριν καποιους μηνες.επισης ειχαν βγαλει το xperia x-εξισου καλη αγορα στα 200 παντα. ειναι καλυτερο απο το z5 μου το οποιο ειναι ενα καλο τηλεφωνο.εγω φορτιζω πιο γρηγορα ομως σε ταχυφορτιστη. θα το ξαναγραψω,για μενα η καλυτερη αγορα ειναι να περνουμε ελαφρος μεταχειριμενα κινητα οπου εχουμε εγγυηση και σε περιπτωση που δε μας κανουν τα δινουμε ακριβως στα ιδια χρηματα.παντα σε αγορα καινουργιου θα φας φαπα προς τα κατω αν το μετανιωσεις. ειναι γενικα μια εξυπνη αγορα και σαν συσκευη και σαν αγορα εκ στρατηγικής φυσεως. συγνωμη αν σας κουραζω και χαλαω το νημα.συζητηση φιλικη παντα. Δεν θα πω οχι στα 8mp τα οποια ειναι υπεραρκετα για τετοιες φωτογραφιες. Αλλα το να λες οτι μια καμερα 23mp ειναι καλή εαν τραβας φωτογραφιες των 8mp με αυτη δεν ακουγεται και πολυ σωστο αλλα απλα ενα τρικ να ξεπερασεις τις αδυναμιες της. Οπτικη σταθεροποιηση δεν εχει. Οποτε ισως μιλας απλα για EIS (ηλεκτρονικη σταθεροποιηση) στο βιντεο. Η οποια βεβαια δινει συνηθως ενα jelly effect. Εκει ισως το λογισμικο της Sony να ειναι καλο και να μειωνει το φαινομενο στο ελαχιστο. Κατι που κανενα κινεζικο (επωνυμο ή μη) δεν κανει στοιχειωδως εστω καλα. Εαν παιζει στα 200€ ειναι ισως συζητησιμη επιλογη για καποιους.
georgerapp Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 ναι eis λεγετε και το κανει ας πουμε καλα διχως να εχω εικονα απο αλλα τηλεφωνα πρωτης γραμμης. τα 8 τα λεω γιατι δε πιανουν χωρο αποθηκευσης οι εικονες και η διαφορα με τα 23 δεν αντικατροπτιζει την διαφορα αποθηκευσης που ειναι εως και 3 φορες μεγαλυτερη.επισης αυτος ο φακος (σύμφωνα παντα με αρθρα) περνει πληροφοριες απο τα 23 Mp και τις αποτυπώνει σε φωτογραφιας των 8 για αυτο τον λογο το 8αρι galaxy s3 που εχω και το a3 της γυναικας μου δεν μπορει να βγαλει ουτε κατα διανοια το αποτελεσμα του sony. εχω τραβηξει -μερα- και με 23 και ειναι κυριολεκτικα για εκτυπωση ακομα και σε μεγαλο μεγεθος χαρτιου.αλλα επιμενω 8 λογο επισης καλής εφάμιλλης ποιοτητας.βραδυ -διχως φλας- η 8αρα ειναι καλυτερη μιας και οι περισσοτερες πληροφοριες των 23 mp αυξανουν τον θορυβο. ενα αρνητικο αργουν πολυ να καθαρισουν οι εικονες στο gallery-δε ξερω γιατι-ισως και 5 δευτερα. ενα θετικο η βελτιωση εικονων x-reality for mobile ειναι σουπερ και ευχαριστιέσαι βιντεο φωτογραφιες σε υλικο υψηλης αναλυσης πραγματικα.
SeNNinhA Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, georgerapp είπε ναι eis λεγετε και το κανει ας πουμε καλα διχως να εχω εικονα απο αλλα τηλεφωνα πρωτης γραμμης. τα 8 τα λεω γιατι δε πιανουν χωρο αποθηκευσης οι εικονες και η διαφορα με τα 23 δεν αντικατροπτιζει την διαφορα αποθηκευσης που ειναι εως και 3 φορες μεγαλυτερη.επισης αυτος ο φακος (σύμφωνα παντα με αρθρα) περνει πληροφοριες απο τα 23 Mp και τις αποτυπώνει σε φωτογραφιας των 8 για αυτο τον λογο το 8αρι galaxy s3 που εχω και το a3 της γυναικας μου δεν μπορει να βγαλει ουτε κατα διανοια το αποτελεσμα του sony. εχω τραβηξει -μερα- και με 23 και ειναι κυριολεκτικα για εκτυπωση ακομα και σε μεγαλο μεγεθος χαρτιου.αλλα επιμενω 8 λογο επισης καλής εφάμιλλης ποιοτητας.βραδυ -διχως φλας- η 8αρα ειναι καλυτερη μιας και οι περισσοτερες πληροφοριες των 23 mp αυξανουν τον θορυβο. ενα αρνητικο αργουν πολυ να καθαρισουν οι εικονες στο gallery-δε ξερω γιατι-ισως και 5 δευτερα. ενα θετικο η βελτιωση εικονων x-reality for mobile ειναι σουπερ και ευχαριστιέσαι βιντεο φωτογραφιες σε υλικο υψηλης αναλυσης πραγματικα. Τα 8mp βγαινουν απο oversampling των 23mp. Παιρνει δηλαδη και παλι αρχικα φωτο χρησιμοποιοντας το 100% του αισθητηρα αλλα συνδιαζει την πληροφορια απο τα γειτονικα pixel και συνθετει μια νεα των 8mp αναλυση. Αυτο εχει ως αποτελεσμα καπως καλυτερη ποιοτητα φωτογραφιας σε δυσκολες συνθηκες φωτισμου. Ομως ο θορυβος δεν μειωνεται παντα αναλογα. Η Sony βεβαια ειναι πολυ καλη σε αυτους τους αλγορυθμους και γι αυτο αξιζει να τραβας με τα 8mp. Ασε που manual μονο εκει τραβας (δεν ξερω εαν το αλλαξε με καποια αναβαθμιση λογισμικου). Φυσικα σε καλο φωτισμο ακομη και ενα μετριο κινητο θα βγαλει πολυ αξιολογη φωτο. Εκει το φως περισσευει οποτε και ο μικροσκοπικος αισθητηρας ειναι υπεραρκετος. S3 & A3 εχουν παλιοτερης τεχνολογιας και σαφως πολυ μικροτερους αισθητηρες (σε μεγεθος pixel) οποτε δεν μπαινουν καν σε συγκριση. Και οι αλγορυθμοι τους ειναι αρκετα πισω εννοειται και ο επεξεργαστης και η μνημη και τα παντα.
Diskimpex Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ενας φωτογραφος μου ειχε πει οτι αναφερουν τα κινητα ,σε μικροτερη αναλυση για καλυτερες φωτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα