vaggrek Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε. Δεν έχω δει αν υπάρχει ξανά αυτό το θέμα αν υπάρχει ζητάω συγνώμη. Πριν κάμποσο καιρό αποφάσισα να βάλω έναν δίσκο ssd στον υπολογιστή μου. Η αλήθεια είναι πως ο υπολογιστής μου λειτουργεί πιο γρήγορα για να ανοίξει τα 10αρια. Είχα ανοίξει ένα θέμα πριν λίγες μέρες http://www.insomnia.gr/forums/topic/664226-bootmgr-%CF%83%CE%B5-ssd-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9/ είχα αποσυνδεσει τελείως τους 2 δίσκους και είχα μόνο τον ssd πάνω.Το απόγευμα κάνω μια επανεκκίνηση και είχε κολλήσει εκεί που μου γράφει πατήστε del για να μπω στο bios. Ανοίγω το bios και δεν φαινόταν πουθενά ο δίσκος. Κλείνω τον υπολογιστή βγάζω τα 2 καλώδια τα συνδέω ξανά και τίποτα ξανά.Είχε μείνει εκεί. Ελπίζω να μην κάηκε ο δίσκος.... Υπάρχει κάποια λύση κάτι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Άλλαξε καλώδιο sata και κοίτα να το έχεις στην πρώτη Sata εισοδο, 0 η 1 αν πάλι δεν τον δεις στο bios επήλθε το μοιραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggrek Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Αυτό με το καλώδιο δεν το κατάλαβα μπορείς να μου το εξηγήσεις καλύτερα; Πότε πρόλαβε κιόλας... Ούτε 3 μήνες δεν τον έχω μάλλον δεν με άντεξε παραπάνω χαχαχαχαχα και μια δεύτερη ερώτηση μπορεί να είναι χαζή ερώτηση.. Αν όντως τελικά κάηκε ο ssd μήπως φταίει το τροφοδοτικό; 500αρι είναι έχω κάνει διάφορα test στο ιντερνετ και αν θυμάμαι καλά μου έβγαζε ότι για αυτά που έχει πάνω ο υπολογιστής ένα τροφοδοτικό 340 watt είναι εντάξει. Μήπως να θέλει αλλαγή και αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δεν έχει σημασία πόσα Watt γράφει αλλα πόσο ποιοτικό είναι, ναι είναι πιθανό να φταίει το τροφοδοτικό. γράψε μας λοιπόν την Μάρκα η ανέβασε μια φωτο το ταμπελακι του πες μας και την μάρκα του SSD να ξέρουμε.. Αυτό που δεν κατάλαβες ειναι οτι η μητρική σου εχει αριθμημένες θύρες βαλε λοιπον καινούριο καλώδιο (Sata το λεπτο)σε μια απο τις δυο θύρες που σου έγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 13 hours ago, Cham said: Άλλαξε καλώδιο sata και κοίτα να το έχεις στην πρώτη Sata εισοδο, 0 η 1 αν πάλι δεν τον δεις στο bios επήλθε το μοιραίο. Συντομη απορια περι sata ports. Ειναι καλυτερα να εχουμε τον δισκο μας στην πρωτη θυρα sata ή σε οποια και να τον εχουμε δεν επηρεαζεται η αποδοση ; Συμφωνα με το mobo manual ολες οι sata θυρες μου ειναι 6 Gb/s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathblade Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε άλλες θύρες,άλλαξε καλώδια,βάλτο και σε μια εξωτερική θήκη αν έχεις καμιά πρόχειρη να δεις αν το διαβάσει..Σαν τελευταία λυση μπορεις επίσης να κάνεις το εξής:Συνδεσε μονο το ρεύμα,άναψε το πσ,άστο να δουλέψει κανένα μισάωρο, κούμπωσε και το καλώδιο για τα δεδομένα και κάνε μια επανεκκίνηση..Αν δεν δουλέψει και αυτό,πάρε άλλον.. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από deathblade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, redykt είπε Συντομη απορια περι sata ports. Ειναι καλυτερα να εχουμε τον δισκο μας στην πρωτη θυρα sata ή σε οποια και να τον εχουμε δεν επηρεαζεται η αποδοση ; Συμφωνα με το mobo manual ολες οι sata θυρες μου ειναι 6 Gb/s. Πάντα ναι τον δίσκο λειτουργικού στην πρώτη θύρα sata που συνήθως αναγράφεται με SATA 0 πολύ περισσότερο σε UEFI εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggrek Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω τον ssd Samsung Evo 850 στα 250 gb. Άλλαξα το καλώδιο δουλεύει κανονικά. Είχα 2 hdd δίσκους οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι στον υπολογιστή. Άλλαξα τα καλώδια και τα sata και της τροφοδοσίας στους 2 hdd ο υπολογιστής δεν ανοίγει καθόλου όταν είναι συνδεδεμένο πάνω ο hdd σε συνδυασμό με τον ssd δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς το μόνο που λειτουργεί είναι ο ssd μόνος του. Μήπως οι δίσκοι είναι καμμενοι ή φταίνε τα καλώδια και θέλουν αλλαγή; Το τροφοδοτικό δεν το είδα θα το κοιτάξω αργότερα Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από vaggrek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acrobatis7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Βαλε ολους σου τους δισκους εκτος απο τον SSD που εχει το συστημα πανω να ειναι σε CS mode (cable select - jumper στο πισω μερος του δισκου) για να εισαι σιγουρος. Υπαρχει περιπτωση να φταμε ακομα και τα καλωδια SATA. Εχουν αναφερθει ακομα και περιπτωσεις που φταει η μπαταρια της mobo για κατι τετοια. Το προβλημα σου θα λυθει αργα η γρηγορα αλλα θελει παιδεμα και υπομονη. Αναλογα το ποσο τυχερος εισαι θα λυθει γρηγοροτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggrek Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Το τροφοδοτικό είναι turbo x στα 500 watt θα το κοιτάξω ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Πάρε ένα τροφοδοτικό της προκοπής και έπειτα συζητάμε για το πρόβλημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggrek Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση. Κοιτάζω τιμές γύρω στα 70-80 ευρώ υπάρχει κάποιο καλο; έχω διαβάσει πολλά σχόλια στο skroutz είμαι σε δίλημμα τι να αγοράσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/11394987/Corsair-TX550M.html Και gold και 7 χρόνια εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα