Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Άλλαξα τον μηχανικό δίσκο με ssd , έκανα και μία καθαρή εγκατάσταση Win 10 και το λάπτοπ πετάει.

Έχει μόνο 4 gb ram και σκεφτόμουν μήπως του προσθέσω άλλο ένα 4άρι dimm.

Αλλά δεν ξέρω αν παίρνει και άλλο dimm ή έχει μόνο ένα slot. Τι καταλαβαίνεται από αυτό;;;

Μνήμη.jpg

Τελικά έχει και δεύτερο slot και θα του προσθέσω 4 GB ddr3 στα 1333.

Οπότε θα φυσάει το μηχανάκι και μόνο ένας καθαρισμός θα χρειαστεί λόγω 5 ετιας και πήρε παράταση για 2-3 χρόνια ακόμη αν δεν υπάρξει κανένα απρόοπτο !

Δημοσ.

'Οπως 'εχω γράψει και παραπάνω ενδιαφέρομαι να προσθέσω 'ενα dimm μνήμης 4 gb, στο laptop της κόρης.

Η μνήμη που 'εχει αυτ'η τη στιγμή είναι:

5a53edf57d6fe_.jpg.cbaaf1f873853089f67033b1fda482ee.jpg

Τι χρειάζεται να ζητήσω για να είναι η καινούργια συμβατή;;;

π.χ DDR3, 1333......τι άλλο;;

από timmings χρειάζεται να ασχοληθώ ή μπά;;;

από voltage  1,3 'η 1,5

ευχαριστώ!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Green Dragon είπε

'Οπως 'εχω γράψει και παραπάνω ενδιαφέρομαι να προσθέσω 'ενα dimm μνήμης 4 gb, στο laptop της κόρης.

Η μνήμη που 'εχει αυτ'η τη στιγμή είναι:

5a53edf57d6fe_.jpg.cbaaf1f873853089f67033b1fda482ee.jpg

Τι χρειάζεται να ζητήσω για να είναι η καινούργια συμβατή;;;

π.χ DDR3, 1333......τι άλλο;;

από timmings χρειάζεται να ασχοληθώ ή μπά;;;

από voltage  1,3 'η 1,5

ευχαριστώ!

Τα timings οχι δεν σε ενδιαφέρουν  ιδιαίτερα το voltage ομως ναι καλύτερα να ειναι το ίδιο για να μην έχεις εκπλήξεις

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημέρα!

Σε αυτό το laptop

https://www.sony.co.uk/electronics/support/laptop-pc-vgn-series/vgn-cs21s/specifications

μπορώ να κάνω αναβάθμιση του δίσκου σε SSD. Tο ρωτάω επειδή ότι ο τύπος του δίσκου που αναφέρει στις προδιαγραφές είναι SATA,

Σκεφτομαι να βάλω Samsung Evo 250 gb,

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.

Γιατί να μη μπορείς. Το κακό είναι ότι δεν θα δεις την πλήρη ταχύτητα του SSD που λογικά θα είναι SATA3. Εγώ έχω βάλει τον 850 Evo 120GB σε SATELLITE A300-15C και το μηχάνημα ζωντάνεψε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Green Dragon είπε

Παιδιά καλημέρα!

Σε αυτό το laptop

https://www.sony.co.uk/electronics/support/laptop-pc-vgn-series/vgn-cs21s/specifications

μπορώ να κάνω αναβάθμιση του δίσκου σε SSD. Tο ρωτάω επειδή ότι ο τύπος του δίσκου που αναφέρει στις προδιαγραφές είναι SATA,

Σκεφτομαι να βάλω Samsung Evo 250 gb,

Πάντα η προσθήκη ssd σε laptop οσο παλιό και αν ειναι θα του δώσει αλλη ώθηση οποτε ναι αξίζει

• Thanks 1
Δημοσ.

Η δική μου εμπειρία: Σε λάπτοπ αγορασμένο το καλοκαίρι του 2013 ( HP με i3, 4 gb ram, HDD) έβαλα πριν περίπου 2 χρόνια SSD των 256 gb και ένα ακόμα stick RAM, φτάνοντας στα 8 gb. Το λάπτοπ απογειώθηκε. Απλά για να το συντηρείς γενικά σε καλή κατάσταση, μια στο τόσο καθάριζέ το εσωτερικά, άλλαζε πάστες και λοιπά. Έτσι θα του δώσεις το maximum ζωής, θεωρώ. Προσωπικά πριν μπει το καλοκαίρι θα το ξαναπάω για καθάρισμα και πάστες. Έτσι, έχω ένα laptop που εδώ και 5 χρόνια όχι μόνο λειτουργεί απροβλημάτιστα αλλά πετάει. Απλά κάνουν λίιιγο θόρυβο τα ανεμιστηράκια και το έχω μόνιμα σε βάση λάπτοπ με ανεμιστηράκια.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...