Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ειδα το εν λογω κλιματιστικο με ιονιστη και λειτουργια wi-fi(η οποια και με ενδιαφερει) στο Κωτσοβολο ο οποιος ειναι και ο μονος που το πουλαει στην ελληνικη αγορα αυτη τη στιγμη. Υπαρχει καποιος που το εχει και μπορει να μας πει μια γνωμη;;

Ημουν ετοιμος να κλεισω το toyotomi izuru 535 με τις τοσες καλες κριτικες μεχρι που επεσα πανω σε αυτο. Βοηθεια παιδια να ξεμπλεχτω!!

• 6 μήνες μετά...
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας το έχω πάρει εγώ που το είχε σε προσφορά πάλι το Πάσχα 

το περίμενα πιο δυνατό σε ζεστό αέρα δεν κάτι τπτ σε κρύο τα πάει καλά αλλά βάζει νερά προς τα μέσα δεν ξέρω αν είναι η αλλαγή θερμοκρασίας έξω με μέσα 

γενικα αν πάρετε αυτό το 12.000 αν έχετε 40 τετρεγονικα δύσκολα θα σας κάνει δουλειά κοιτάξτε κάτι άλλο σε μεγαλύτερο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Toyotomi μακρυά.ειχα βάλει έκλεγα τα λεφτά μου.αμα θες οικονομικό και καλό για μένα πάρε inventor.3 χρόνια μια χαρά είναι.* έχει ιονιστή και wi fι)

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Dreammpompo είπε

αλλά βάζει νερά προς τα μέσα

μαλλον καποια πατατα εχουν κανει στην εγκατασταση και η αποχετευση αντι να αποχετευει τα συμπυκνωματα εξω υπερχειλιζουν μεσα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ αντιθέτως έχω toyotomi κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ενώ με Toshiba 12αρι inverter κιόλας όχι τόσο. Τι θέματα σας είχαν βγάλει; ενδιαφέρομαι κ γω για το συγκεκριμένο του τίτλου. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...