Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα με τη φόρτιση αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες του Galaxy Note 8

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Όχι που θα έβγαζε σοβαρή συσκευή η Samsung, αλλά δεν πειράζει πάμε να κράξουμε την Apple για ανοησίες και ας το περάσουμε στο ντουκου.

Πάλι καλά που έχεις logo Ινδιάνου και δεν χρειάζεται να σε πω εγώ έτσι για το σχόλιο σου 

Επεξ/σία από stevedionys
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
52 minutes ago, ScorpioX777 said:

Δεν ξερω τι λενε αυτοι, στο δικο μου δεν εχω δει τιποτα τετοιο και ολα λειτουργουν τελεια.:P:lol:

Κάτσε να δεις τι μου έγραφαν όταν έλεγα τα ίδια για τα  iphones μου... B)

5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κάτσε να δεις τι μου έγραφαν όταν έλεγα τα ίδια για τα  iphones μου... B)

I know, i know απλα ειπα να μπω λιγο χιουμοριστικα στο νεο site.

Να θυμίσω ότι στα Samsung υπάρχει η δυνατότητα κρυπτογράφησης του κινητού πολύ απλά μέσα από τις ρυθμίσεις. Έτσι, και στο service να το πάτε, τα δεδομένα είναι άχρηστα.

Άλλωστε σε επίσημο  service, μόλις μπει το κινητό στον πάγκο εργασιών, σβήνουν τα δεδομένα και αφαιρούνται οι λογαριασμοί Samsung & Google. Αυτό ισχύει γενικά και μπορείτε να το κάνετε για παν ενδεχόμενο, ανεξαρτήτως μοντέλου.

2 ώρες πριν, Agon είπε

βρεθηκαν 2 ελλατωματικα τηλεφωνα και τωρα τρελαθηκαν να κραζουν ολοι... λες και πρωτη φορα συμβαινει και εχουν τρελαθει ολοι...  λογικα  ειναι δεκαπενταχρονα  ή τρελα φανμποιζ

Και πέρσι έτσι έλεγαν στην αρχή μερικοί για κάτι μπαταρίες που έσκαγαν. Μετά αποσύρθηκαν 3εκ. συσκευές και ακυρώθηκε η κυκλοφορία του Note 7 και από τότε πρέπει να έχουν φτιάξει άλλο λογαριασμό. 

μονο αμερικη?χμ μηλο μου μυριζει,εμενα παντως ξερφωρτισε 3-4 - φορες απο λαθος μια που το προχεχω να μην μηδενισει αλλα ολα καλα,τυχερο το 2018 

τα λαθη ειναι μεσα στο παιχνιδι φωτεινοι παντογνωστες. απτο πιο απλο εως το πιο συνθετο γινονται λαθη. απο εμας τους γιωταδες του Insomnia μεχρι τους καλυτερους σχεδιαστες και προγραμματιστες. γι αυτο οσοι κραζουν απλα δεν εχουν τι αλλο να κανουν... ελληνακια κομπλεξικα απο την παιδικη τους ηλικια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άς βγάλει η Samsung επίσημη ανακοίνωση όπως η Apple με τον υποχρονισμό των επεξεργαστών και να μας πεί σε αυτές 2 περιπτώσεις τί συνέβη, και άν είναι δικό της το φταίξιμο μαζί στο κράξιμο...μέχρι τότε και στο Note 7 φέρθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στους πελάτες της. Την πρώτη φορά αντικατέστησε με καινούριες συσκευές και την δεύτερη που είδε οτι ίσως είναι γενικευμένο έδωσε πιστωτικό.

Μπορεί να είναι απλά ελαττωματικές αυτές οι περιπτώσεις. Θα δείξει. Ανάμεσα σε τόσα εκατομμύρια συσκευές ένα 5% πάντα δικαιολογείται...

Επεξ/σία από Expecto Patronum

Μετά εγώ γιατί να δώσω τα λεφτά μου σε αυτήν την εταιρία; Δίνω 900 και 1000€ για ένα κινητό και ΝΑΙ έχω την απαίτηση να δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ και χωρίς προβλήματα. Κινεζικές εταιρείες όπως η Xiaomi και η OnePlus φτιάχνουν τηλέφωνα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ με δέκα φορές χαμηλότερη τιμή. Δεν το λεω για κακό αλλά τέτοια προβλήματα σε τέτοια κινητά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.

1 ώρα πριν, GeorgeSmirlis είπε

Μετά εγώ γιατί να δώσω τα λεφτά μου σε αυτήν την εταιρία; Δίνω 900 και 1000€ για ένα κινητό και ΝΑΙ έχω την απαίτηση να δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ και χωρίς προβλήματα. Κινεζικές εταιρείες όπως η Xiaomi και η OnePlus φτιάχνουν τηλέφωνα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ με δέκα φορές χαμηλότερη τιμή. Δεν το λεω για κακό αλλά τέτοια προβλήματα σε τέτοια κινητά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν.

Με το σαρ στο θεό όμως

20 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Με το σαρ στο θεό όμως

Α ναι σωστά. Sar 0.25 +400€ οκ. Και το lg g3 που είχα 0.25 είχε ή κάπου εκεί αλλά δεν έκανε 1000. Και θεωρούταν ναυαρχίδα το 2014 που το πήρα.

3 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε

Υπερβολές όπως πάντα από οπαδούς των "VFM" εταιρειών.

1. Κανένα προϊόν δεν μπορεί να δουλεύει τέλεια. Αλλιώς δεν θα χρειαζόνταν να δίνεται εγγύηση.

2. Ποιό ακριβώς μοντέλο κοστίζει 10 φορές κάτω; Μιλάμε για ναυαρχίδες. Το κορυφαίο της Xiaomi, το Mix 2 κοστίζει περίπου 420€ χωρίς εγγύηση (καλή τύχη αν επιλέξεις να δώσεις 400€+ για συσκευή χωρίς εγγύηση) και το OnePlus 5 500€ με εγγύηση. Δεν θα μπω στη σύγκριση του τι δυνατότητες έχει ή δεν έχει η κάθε συσκευή καθώς και σε άλλες λεπτομέρειες γιατί μπορεί να βγει και φτηνότερο το Note στο τέλος.

3. Τι ακριβώς δουλεύει απροβλημάτιστα στα Xiaomi και στα OnePlus; Μήπως ο απαράδεκτος ήχος στο video στα Xiaomi ή η inverted οθόνη του OnePlus 5 σε συνδυασμό με το Factory Mode που είναι επισφαλές για hacking;

Κοίτα που σε λίγο θα μου πούνε ότι είμαι και Samsung fanboy το '18 με αυτά που διαβάζω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Υπερβολές όπως πάντα από οπαδούς των "VFM" εταιρειών.

1. Κανένα προϊόν δεν μπορεί να δουλεύει τέλεια. Αλλιώς δεν θα χρειαζόνταν να δίνεται εγγύηση.

2. Ποιό ακριβώς μοντέλο κοστίζει 10 φορές κάτω; Μιλάμε για ναυαρχίδες. Το κορυφαίο της Xiaomi, το Mix 2 κοστίζει περίπου 420€ χωρίς εγγύηση (καλή τύχη αν επιλέξεις να δώσεις 400€+ για συσκευή χωρίς εγγύηση) και το OnePlus 5 500€ με εγγύηση. Δεν θα μπω στη σύγκριση του τι δυνατότητες έχει ή δεν έχει η κάθε συσκευή καθώς και σε άλλες λεπτομέρειες γιατί μπορεί να βγει και φτηνότερο το Note στο τέλος.

3. Τι ακριβώς δουλεύει απροβλημάτιστα στα Xiaomi και στα OnePlus; Μήπως ο απαράδεκτος ήχος στο video στα Xiaomi ή η inverted οθόνη του OnePlus 5 σε συνδυασμό με το Factory Mode που είναι επισφαλές για hacking;

Κοίτα που σε λίγο θα μου πούνε ότι είμαι και Samsung fanboy το '18 με αυτά που διαβάζω...

Μακάρι να είχαμε όλοι 1000+€ να παίρναμε τέτοια τηλέφωνα. Ευτυχώς που τα έχουμε δουλέψει ορισμένοι και είδαμε τι αξιζουν. Για να μην μιλήσω για το περσινό s7/s7 edge που το λογισμικό του ήταν για κλάματα.

Σε αυτά τα τηλέφωνα το μόνο που παραδέχομαι είναι η κάμερα τους, πραγματικά τέρας δυνατοτήτων όπως και οι όμορφες οθόνες τους σε sammy και apple μεριά.

Επεξ/σία από GeorgeSmirlis
Γραμματικό λάθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...