raflas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Βρε που καταντήσαμε... Οι Κινέζοι (και καλά) πάνε τέρμα γκάζι... Κεραμικά, bezeless, μπαταρίες κτήνη και στη μισή τιμή για να μην πω 1/3 ενω τα high class mobiles κλαφτα χαραλαμπε.... Το άσπρο του χτές είναι το μαύρο του σήμερα... Χαχαχα
soteras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Τι νουμερο προφυλακτικα να του βαλουμε του φορτιστη μην απο το πολυ βαλε βγαλε εχουμε κανα ατυχημα Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσει να αποθηκευτεί αρκετή ενέργεια για την εκκίνηση της συσκευής μετά από περίπου 20 λεπτά ή μετά από περίπου 100 προσπάθειες.
lupengr29 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, dali13gr είπε Υπερβολές όπως πάντα από οπαδούς των "VFM" εταιρειών. 1. Κανένα προϊόν δεν μπορεί να δουλεύει τέλεια. Αλλιώς δεν θα χρειαζόνταν να δίνεται εγγύηση. 2. Ποιό ακριβώς μοντέλο κοστίζει 10 φορές κάτω; Μιλάμε για ναυαρχίδες. Το κορυφαίο της Xiaomi, το Mix 2 κοστίζει περίπου 420€ χωρίς εγγύηση (καλή τύχη αν επιλέξεις να δώσεις 400€+ για συσκευή χωρίς εγγύηση) και το OnePlus 5 500€ με εγγύηση. Δεν θα μπω στη σύγκριση του τι δυνατότητες έχει ή δεν έχει η κάθε συσκευή καθώς και σε άλλες λεπτομέρειες γιατί μπορεί να βγει και φτηνότερο το Note στο τέλος. 3. Τι ακριβώς δουλεύει απροβλημάτιστα στα Xiaomi και στα OnePlus; Μήπως ο απαράδεκτος ήχος στο video στα Xiaomi ή η inverted οθόνη του OnePlus 5 σε συνδυασμό με το Factory Mode που είναι επισφαλές για hacking; Κοίτα που σε λίγο θα μου πούνε ότι είμαι και Samsung fanboy το '18 με αυτά που διαβάζω... Πάρτε Oneplus 5t να σωθείτε....!!! 2
Lomar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 hours ago, dali13gr said: Υπερβολές όπως πάντα από οπαδούς των "VFM" εταιρειών. 1. Κανένα προϊόν δεν μπορεί να δουλεύει τέλεια. Αλλιώς δεν θα χρειαζόνταν να δίνεται εγγύηση. 2. Ποιό ακριβώς μοντέλο κοστίζει 10 φορές κάτω; Μιλάμε για ναυαρχίδες. Το κορυφαίο της Xiaomi, το Mix 2 κοστίζει περίπου 420€ χωρίς εγγύηση (καλή τύχη αν επιλέξεις να δώσεις 400€+ για συσκευή χωρίς εγγύηση) και το OnePlus 5 500€ με εγγύηση. Δεν θα μπω στη σύγκριση του τι δυνατότητες έχει ή δεν έχει η κάθε συσκευή καθώς και σε άλλες λεπτομέρειες γιατί μπορεί να βγει και φτηνότερο το Note στο τέλος. 3. Τι ακριβώς δουλεύει απροβλημάτιστα στα Xiaomi και στα OnePlus; Μήπως ο απαράδεκτος ήχος στο video στα Xiaomi ή η inverted οθόνη του OnePlus 5 σε συνδυασμό με το Factory Mode που είναι επισφαλές για hacking; Κοίτα που σε λίγο θα μου πούνε ότι είμαι και Samsung fanboy το '18 με αυτά που διαβάζω... Με +100 ευρώ το παίρνεις με εγγύηση από Ελλάδα, αλλά δυστυχώς πλέον η Xiaomi έχει αρχίσει και υιοθετεί πρακτικές της Apple: 2GB ram + 64GB rom + NFC = 370 € διαφορά (και οι 2 συσκευές με εγγύηση): https://www.skroutz.gr/s/12745846/Xiaomi-Mi-Mix-2-64GB.html https://www.skroutz.gr/s/12750342/Xiaomi-Mi-Mix-2-Special-Edition.html Αλλά μην ξεχνάμε πως το "premium" σε αρκετές υπερκοστολογημένες ναυαρχίδες όπως galaxy & iphone, συνοδεύεται τα τελευταία 10 χρόνια και από περισσότερες αστοχίες υλικού, σε σχέση με τις όχι τόσο hyped συσκευές. Στο ios για να είμαστε δίκαιοι, το θέμα της υπερκοστολόγησης είναι περισσότερο υποκειμενικό, λόγο της αποκλειστικότητας του ios. 1
Lomar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 11 minutes ago, divo said: Δε φταιει η xiaomi για τα καραγκιοζιλικια τα Ελληνικα. οταν το 128gb εξω το εχουν 480€ και εδω εχουν το 64gb 520€ Ισχύει πως η διαφορά των 40€ ή 100€ λόγο ελληνικών μαγαζιών, είναι σημαντική. Εγώ αναφερόμουν στη διαφορά τιμής του special edition σε σχέση με αυτά που έδινε. Από το ίδιο το μαγαζί που ανέφερες: $569,99 το απλό 128gb $899,99 το "special edition", το οποίο έχει απλά +2gb ram -> Αυτό είναι τακτική Apple. Ανέκαθεν γνωστή η υπερκοστολόγηση της, στις Ram των pc της, αντίστοιχα και οι rom στα portable της. $330 διαφορά.
Dts_Dimensions Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Το επιστρέφεις και τελειώνει η ιστορία. Έχεις δώσει έναν σκασμό χρήματα και γυρίζεις σπίτι με ελατωμματικό κινητό. Δεν είναι εποχές για εφέ και σαχλαμάρες. Διότι αν ρωτήσεις τους πάντες έδω μέσα ένα 30% κάνει χρήση Νοte και έχει Note. Οι υπόλοιποι, κοίτα οθονάρα, κινητάρα, πω πω πω ρε φίλε τι έπαθα! Δεν θα αναφερθώ σε μάρκες, αλλά υπάρχουν τόσες συσκευές value for money που πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να πετάμε χρήματα σε αυτές τις 2 συγκεκριμένες εταιρείες. Προσωπικά αν το είχα θα απαιτούσα και επιστροφή χρημάτων. Σε όλες τις υπόλοιπες χώρες, εφόσον κριθεί κάτι ότι έχει πρόβλημα, αμέσως να σου το αλλάξουν, στην δική μας θα ακούσεις κάθε λογής δικαιολογία προκειμένου να αποφύγουν την διαδικασία. Καρναβάλια όλοι...
fingolfingr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 23 ώρες πριν, vagdesign είπε Να θυμίσω ότι στα Samsung υπάρχει η δυνατότητα κρυπτογράφησης του κινητού πολύ απλά μέσα από τις ρυθμίσεις. Έτσι, και στο service να το πάτε, τα δεδομένα είναι άχρηστα. Άλλωστε σε επίσημο service, μόλις μπει το κινητό στον πάγκο εργασιών, σβήνουν τα δεδομένα και αφαιρούνται οι λογαριασμοί Samsung & Google. Αυτό ισχύει γενικά και μπορείτε να το κάνετε για παν ενδεχόμενο, ανεξαρτήτως μοντέλου. Έχει όντως δυνατότητα κρυπτογραφισης και προσωπικά την χρησιμοποιώ. Οι περισσότεροι όμως δεν το γνωρίζουν καν ή δεν το θεωρουν λογικό μιας και αν βάλεις την καρτα σε αλλο κινητό (αν πχ σου σπάσει) δεν θα παίζει. Το service της samsung το επίσημο είναι λογικό να κανει reset. Από την αλλη όμως... Ελλαδα δεν είναι μόνο η αθήνα. Κολλημένο κινητό της γυναίκας μου που δεν ανοιγε καν (κατι σαν bootloop) το πήγαμε στο service της πόλης που μέναμε για να σταλεί αθήνα. Λίγες μερες μετά ήταν ετοιμο μιας και "καταφερε να το φτιάξει ο τεχνικός" στο μαγαζί. Προφανώς αυτός είχε προσβαση στα πάντα μιας και όταν μας επιστραφηκε όλα ήταν μέσα.
dali13gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, Lomar είπε Με +100 ευρώ το παίρνεις με εγγύηση από Ελλάδα, αλλά δυστυχώς πλέον η Xiaomi έχει αρχίσει και υιοθετεί πρακτικές της Apple: 2GB ram + 64GB rom + NFC = 370 € διαφορά (και οι 2 συσκευές με εγγύηση): https://www.skroutz.gr/s/12745846/Xiaomi-Mi-Mix-2-64GB.html https://www.skroutz.gr/s/12750342/Xiaomi-Mi-Mix-2-Special-Edition.html Αλλά μην ξεχνάμε πως το "premium" σε αρκετές υπερκοστολογημένες ναυαρχίδες όπως galaxy & iphone, συνοδεύεται τα τελευταία 10 χρόνια και από περισσότερες αστοχίες υλικού, σε σχέση με τις όχι τόσο hyped συσκευές. Στο ios για να είμαστε δίκαιοι, το θέμα της υπερκοστολόγησης είναι περισσότερο υποκειμενικό, λόγο της αποκλειστικότητας του ios. Ανέφερα τις χαμηλότερες τιμές για τις κορυφαίες συσκευές της κάθε εταιρείας. Το Mix 2 δεν έρχεται επίσημα στην Ελλάδα και αν πιστεύεις ότι θα έχεις εγγύηση επειδή θα το πάρεις από ελληνικό κατάστημα, good luck with that. Κι εγώ ψωνίζω από κινεζομάγαζα και εις γνώσιν μου ότι αν είναι κάτι ελαττωματικό θα κλαίω τα λεφτά μου. Και άντε να είναι κάτι μέχρι 200€, πάει κι έρχεται. Αν είναι να δώσω 400€+ για κινητό που αν εμφανίσει πρόβλημα θα πρέπει να το στείλω Κίνα για να έρθει μετά από 2 - 3 μήνες, προτιμάω να δώσω 100-150€ παραπάνω στην infoquest και να έχω εγγύηση. Οι τιμές της, παρεμπιπτόντως, είναι πολύ λογικές για την υποστήριξη και τα επιπλέον έξοδα που έχει μια αντιπροσωπεία - μεταπωλητής + το περιθώριο κέρδους. 2
Lomar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 hours ago, dali13gr said: Ανέφερα τις χαμηλότερες τιμές για τις κορυφαίες συσκευές της κάθε εταιρείας. Το Mix 2 δεν έρχεται επίσημα στην Ελλάδα και αν πιστεύεις ότι θα έχεις εγγύηση επειδή θα το πάρεις από ελληνικό κατάστημα, good luck with that. Κι εγώ ψωνίζω από κινεζομάγαζα και εις γνώσιν μου ότι αν είναι κάτι ελαττωματικό θα κλαίω τα λεφτά μου. Και άντε να είναι κάτι μέχρι 200€, πάει κι έρχεται. Αν είναι να δώσω 400€+ για κινητό που αν εμφανίσει πρόβλημα θα πρέπει να το στείλω Κίνα για να έρθει μετά από 2 - 3 μήνες, προτιμάω να δώσω 100-150€ παραπάνω στην infoquest και να έχω εγγύηση. Οι τιμές της, παρεμπιπτόντως, είναι πολύ λογικές για την υποστήριξη και τα επιπλέον έξοδα που έχει μια αντιπροσωπεία - μεταπωλητής + το περιθώριο κέρδους. Από την στιγμή που έχει εκδοθεί παραστατικό από ελληνικό κατάστημα, είναι υποχρεωμένο (τουλάχιστον για ηλεκτρονικές συσκευή) να παρέχει 2 έτη εγγύησης, άσχετα με το αν υπάρχει ή όχι επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και άσχετα πάλι με το mentality του καταστηματάρχη. Όλοι οι χρήστες Apple συσκευών στην Ελλάδα, είχανε παλαιότερα σοβαρό θέμα , μέχρι που είχε γίνει και online poll, το οποίο το στήριξε και το insomnia (το αναφέρω για να δεις πως η υποστήριξη/εγγύηση, δεν ήταν ζήτημα μόνο των "κινεζομάγαζων"). Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από Lomar
chrisxkar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/1/2018 στις 10:58 ΜΜ, BlueBlade είπε Καμία αντίρρηση, το θέμα είναι ότι δεν βλέπω το ίδιο μίσος για τα λάθη της Samsung που είναι πιο σοβαρά από της Apple. Επίσης, όσα τηλέφωνα και να βγάζει δεν δικαιολογούνται τέτοια προβλήματα στις ναυαρχίδες της, που κοστίζουν και πολλά λεφτά. οταν λες οτι ειμαι τελειος και μαμαω και δερνω εννοειται οτι στο πρωτο σφαλμα σου και πληρως δικαιολογημενα θα πεσει ο καθενας να σε φαει και καλα θα κανει...see the difference? Εγω με την πρωτη εταιρεια θεωρω οτι εχει overpriced κινητα για αυτο που μεχρι στιγμης προσφερει και οποτε δεν αγοραζω και με την δευτερη θεωρω τραγικη την συμπεριφορα/πολιτικη που εχει (εαν προσπερασουμε το overpricing και την ελειψη καποιων features που δεν εχει) και δεν αγοραζω. Ετσι και αλλιως θεωρω δεδομενο οτι εφοσον οι εταιρειες κινητων εχουν μπει σε εναν αγωνα τεχνολογιας ειναι αδυανοητο να μην υπαρχουν θεματα,απο εκει και περα υπαρχει το θεμα διαχειρησης.Απο την στιγμη που λενε για αντικατασταση λεω να παει στην ευχη...Αν ελεγαν περιμενετε update [το οποιο εκανε πανω απο μια δυο μερες (το οποιο νομιζω οτι θα εκανε η δευτερη και για κατεμε τραγικο )] για να λυθει θα επεφτε πολυ κραξιμο . Κατι τετοιες ειδησεις ειναι απλα που με κρατανε μακρια και απο τις δυο εταιρειες Στις 1/2/2018 στις 12:30 ΜΜ, d_crazy είπε Πάντως και οι 2 μεγάλες εταιρίες(apple, samsung) έχουν κάνει τραγικά λάθη τον τελευταίο καιρό.Ας ελπίσουμε να αποφευχθούν αυτά στο μέλλον μην ελπιζεις για να μην απογοητευθεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα