Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Abudi είπε Γιατί κλειδώθηκε το συγκεκριμένο; Ποιον ρωτάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Οποιονδήποτε γνωρίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Abudi είπε Οποιονδήποτε γνωρίζει Και ποιος μπορεί να γνωρίζει; Είναι μια απόφαση συντονιστή. Στέλνεις π.μ., όπως αναφέρουν ρητά οι όροι χρήσης σε περιπτώσεις τέτοιων αποριών και ρωτάς. Εδώ που ρωτάς, ό,τι και να σου πουν, εικασία θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, Snoob είπε Και ποιος μπορεί να γνωρίζει; Είναι μια απόφαση συντονιστή. Στέλνεις π.μ., όπως αναφέρουν ρητά οι όροι χρήσης σε περιπτώσεις τέτοιων αποριών και ρωτάς. Εδώ που ρωτάς, ό,τι και να σου πουν, εικασία θα είναι. Και π.μ. να στείλει, το πιθανότερο είναι να μη λάβει απάντηση πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε Και π.μ. να στείλει, το πιθανότερο είναι να μη λάβει απάντηση πάντως. Παντελώς αυθαίρετο το συμπέρασμά σου. Σε κάθε περίπτωση, η ερώτηση εδώ δεν έχει καμία απολύτως θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Snoob είπε Παντελώς αυθαίρετο το συμπέρασμά σου. Σε κάθε περίπτωση, η ερώτηση εδώ δεν έχει καμία απολύτως θέση. Από προσωπική εμπειρία το λέω, καθόλου αυθαίρετα. Και μ'έκανε ν'αναρωτιέμαι να σου πω την αλήθεια, πώς περιμένουμε συμμόρφωση χωρίς να δίνεται εξήγηση για το τι είναι αυτό που ενοχλεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Vassilis_24 είπε Από προσωπική εμπειρία το λέω, καθόλου αυθαίρετα. Και μ'έκανε ν'αναρωτιέμαι να σου πω την αλήθεια, πώς περιμένουμε συμμόρφωση χωρίς να δίνεται εξήγηση για το τι είναι αυτό που ενοχλεί. Για να είναι οτιδήποτε "το πιθανότερο" πρέπει να ξέρεις κατ' ελάχιστον: 1. Πόσα τέτοια μηνύματα λαμβάνουμε 2. Σε τι ύφος είναι γραμμένα αυτά τα μηνύματα 3. Πόσα από αυτά λαμβάνουν απάντηση Εφόσον είναι αδύνατον να ξέρεις οτιδήποτε από τα τρία, λυπάμαι, η "προσωπική σου εμπειρία" το μόνο που μπορεί να περιγράψει, στην καλύτερη των περιπτώσεων, είναι την προσωπική σου εμπειρία και πάντως, σε καμία περίπτωση το τι είναι "πιθανότερο" να συμβεί. Από εκεί και πέρα, δεν είναι καν θέμα "συμμόρφωσης". Είναι απλή απορία, όταν βλέπω ένα εμπειρότατο μέλος να ρωτάει κάτι που κανείς σας δεν θα μπορέσει να του απαντήσει σε επίπεδο ανώτερο της απλής εικασίας. Επομένως, σε εσένα ξαναγράφω πως είναι αυθαίρετο το συμπέρασμά σου, και σε όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται, να ρωτήσει με τον μόνο τρόπο που μπορεί να πάρει απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Ωραία, διορθώνω το "πιθανότερο" σε πιθανό. Πάντως, νομίζω ότι εδώ είναι ένα καλό μέρος για τέτοιες απορίες, ώστε να υπάρχει και συζήτηση αν χρειάζεται. Αυτό εννοώ συμμόρφωση, την κατανόηση, που πολλές φορές δεν είναι καθόλου εύκολη για κάποια πράγματα. Επίσης, δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει οι κανονισμοί τα τελευταία 10 χρόνια, πλέον πάντως κλειδώνουν ή διαγράφονται πολύ πιο εύκολα θέματα, που μπορεί να χαλάνε κι από ένα μόνο άτομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Likes, γελάκια, κλάματα κτλπ γιατί υπάρχουν; Forum είναι ή το facebook; Για το μόνο που χρησιμεύουν είναι να ''τονώνουν'' το ηθικό κάποιου που έχει χαμηλή νοημοσύνη και νομίζει πως αν πάρει like μια πατάτα που έχει γράψει σημαίνει και ότι ισχύει κιόλας. Αν θυμάμαι καλά είχε και το παλιό forum το ίδιο σύστημα (μόνο με την επιλογή like νομίζω) και ποτέ μου δεν κατάλαβα που χρησιμεύει. Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει και εμένα τον ανίδεο. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά εξαναγκάζομαι και εγώ να τα χρησιμοποιώ και αναρωτιέμαι έπειτα αν είμαι 15χρονο κοριτσάκι ή ολόκληρος μαντράχαλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά εξαναγκάζομαι και εγώ να τα χρησιμοποιώ και αναρωτιέμαι έπειτα αν είμαι 15χρονο κοριτσάκι ή ολόκληρος μαντράχαλος. Αν εξαναγκάζεσαι, μάλλον έχεις ήδη απάντηση στο ερώτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Likes, γελάκια, κλάματα κτλπ γιατί υπάρχουν; Forum είναι ή το facebook; Η ανάγκη να υπάρχει ένα σύστημα likes προκύπτει, κατά τη γνώμη μου, κυρίως για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο των μηνυμάτων που απλά έγραφαν +1, +1000, -2000 κλπ και τίποτα άλλο. Η διαφοροποίηση στις αντιδράσεις είναι για να υπάρχουν περισσότερες επιλογές, αναλόγως το μήνυμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Ωραία, διορθώνω το "πιθανότερο" σε πιθανό. Πάντως, νομίζω ότι εδώ είναι ένα καλό μέρος για τέτοιες απορίες, ώστε να υπάρχει και συζήτηση αν χρειάζεται. Αυτό εννοώ συμμόρφωση, την κατανόηση, που πολλές φορές δεν είναι καθόλου εύκολη για κάποια πράγματα. Επίσης, δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει οι κανονισμοί τα τελευταία 10 χρόνια, πλέον πάντως κλειδώνουν ή διαγράφονται πολύ πιο εύκολα θέματα, που μπορεί να χαλάνε κι από ένα μόνο άτομο. Όχι, δεν είναι καλό μέρος για τέτοιες απορίες, γιατί αυτού του είδους οι απορίες πάντοτε καταλήγουν σε σχολιασμό συντονιστικών ενεργειών. Ως προς το "επίσης", είναι καθαρά μια εντύπωση που έχεις, 10 χρόνια συντονιστής δεν έχω παρατηρήσει καμία αύξηση στον αριθμό των κλειδωμένων νημάτων. 3 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Likes, γελάκια, κλάματα κτλπ γιατί υπάρχουν; Forum είναι ή το facebook; Για το μόνο που χρησιμεύουν είναι να ''τονώνουν'' το ηθικό κάποιου που έχει χαμηλή νοημοσύνη και νομίζει πως αν πάρει like μια πατάτα που έχει γράψει σημαίνει και ότι ισχύει κιόλας. Αν θυμάμαι καλά είχε και το παλιό forum το ίδιο σύστημα (μόνο με την επιλογή like νομίζω) και ποτέ μου δεν κατάλαβα που χρησιμεύει. Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει και εμένα τον ανίδεο. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά εξαναγκάζομαι και εγώ να τα χρησιμοποιώ και αναρωτιέμαι έπειτα αν είμαι 15χρονο κοριτσάκι ή ολόκληρος μαντράχαλος. Όχι, δεν χρησιμεύουν μόνο για αυτό. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος, λόγου χάρη, να αποφεύγονται μηνύματα του στυλ "+1". Είναι, επίσης, ένας πάρα πολύ καλός τρόπος να επισημαίνονται χρήσιμα και σωστά μηνύματα σε ενότητες όπου μιλάμε για αμιγώς τεχνικές πληροφορίες. Και ως ευχαριστία για μια λύση που δόθηκε, και ως επικρότηση/επιβράβευση ενός άρτια δομημένου μηνύματος. Από την άλλη, κάποιος που η συμμετοχή του καταγράφεται κατά κύριο λόγο στο μπλα-μπλα, για παράδειγμα, λογικό είναι να έχει μια πολύ πιο χαλαρή εντύπωση της λειτουργίας. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν "αναγκάζεται" ο οποιοσδήποτε να τα χρησιμοποιεί. Ζητήματα αυτοπροσδιορισμού και μεταφυσικές αγωνίες του στυλ "είμαι άραγε 15χρονο κοριτσάκι ή κοτζάμ μαντράχαλος" φρονώ πως δεν επιδέχονται απαντήσεως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasivouzoukos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Alejandro είπε Αν εξαναγκάζεσαι, μάλλον έχεις ήδη απάντηση στο ερώτημα. Καλά αυτό δεν λέει και κάτι. Και αν είχαν τη δυνατότητα τα μέλη να κάνουν ban σίγουρα θα μπάναραν ο ένας τον άλλον. Αυτό σημαίνει πως θα έπρεπε να υπάρχει εξ'αρχής τέτοια επιλογή; Είναι σαν να θέλουν κάποιοι να με σκοτώσουν και να έχουν καραμπίνες ενώ εγώ να πάω με ρόπαλο να τους βρω. Δεν εξαναγκάζομαι λοιπόν να πάρω και εγώ μια καραμπίνα; Όπως και να 'χει οι αξιωματούχοι του forum τοποθετήθηκαν οπότε είναι ανώφελη η όποια άλλη συζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 15 hours ago, Vasivouzoukos said: Καλά αυτό δεν λέει και κάτι. Και αν είχαν τη δυνατότητα τα μέλη να κάνουν ban σίγουρα θα μπάναραν ο ένας τον άλλον. Αυτό σημαίνει πως θα έπρεπε να υπάρχει εξ'αρχής τέτοια επιλογή; Είναι σαν να θέλουν κάποιοι να με σκοτώσουν και να έχουν καραμπίνες ενώ εγώ να πάω με ρόπαλο να τους βρω. Δεν εξαναγκάζομαι λοιπόν να πάρω και εγώ μια καραμπίνα; Όπως και να 'χει οι αξιωματούχοι του forum τοποθετήθηκαν οπότε είναι ανώφελη η όποια άλλη συζήτηση. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν όταν δεν υπήρχαν οι "αντιδράσεις" οι οποίες θα ήθελα να είναι με περισσότερες επιλογές και μακάρι να γίνει... τότε επικρατούσε το χάος, έγραφε ένας κάτι πολύ χρήσιμο για παράδειγμα που τους βοηθούσε όλους και μέσα στην συζήτηση είχε πριν κάθε κουβέντα 5 - 6 "+1, έλα ρε man, ευχαριστώ!, είσαι θεός" κ.ο.κ οπότε ένα thread που έπρεπε να είναι 5 σελίδες γινόταν 12-14 από τις γραπτές αντιδράσεις, λες και ήταν torrentαδικο που έπρεπε να κάνεις reply για να πάρεις το link και πίστεψε με σε forum σαν το insomnia ο όγκος από αυτά σε βάση SQL την κάνει ανυπόφορα μεγάλη επηρεάζοντας την ταχύτητα και λειτουργίες. Όπως είπα πιο πάνω, εύχομαι να προστεθούν 2-3 ακόμα που λείπουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Βλέπω ότι υπάρχουν κάποια άτομα που μπαίνουν σε θέματα και προκαλούν καυγάδες με αποτέλεσμα να σβήνονται ολόκληρα τα θέματα. Ποιο το νόημα να κάνει κάποιος ένα θέμα που θα χαθεί σε λίγη ώρα? Αν δεν μπορεί κάποιος να σβήνει μόνο τα μηνύματα αυτά και να μένει ζωντανό το θέμα, ας υπάρχει από τον ts η δυνατότητα να απαγορεύει σε όποιον νομίζει να λαμβάνει μέρος στο θέμα του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις