Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Busted! Roflmao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως είναι κάτι τύποι που έχουν για χρόνια πολλαπλά accounts και αναρωτιέμαι τι διάολο, ξεχνούσαν τους κωδικούς; Ή το κάνουν όλοι για τις αγγελίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Πάντως είναι κάτι τύποι που έχουν για χρόνια πολλαπλά accounts και αναρωτιέμαι τι διάολο, ξεχνούσαν τους κωδικούς; Ή το κάνουν όλοι για τις αγγελίες; Βασικά δεν είναι ότι ξεχνάνε τον κωδικό σε κάποια φόρουμ, το θέμα είναι ότι ξεχνάνε το email τους ή από πολύ καιρό ακινησίας διαγράφεται αυτόματα, οπότε αν θέλουν να κάνουν υπενθύμιση κωδικού σε κάποιο φόρουμ ή άλλη ιστοσελίδα, στέλνεται το λινκ της αλλαγής κωδικού σε κλειδωμένο ή διεγραμμένο email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΚ, αν και ο billdanos αν κατάλαβα καλά κάνει λόγο για παράλληλη χρήση πολλαπλών accounts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Ασχετο Στα CLub το ημερολόγιο δειχνει καθε μερα ποσα μελη (ολου του φορουμ) εχουν γενεθλια Ειναι λιγο εκνευριστικό και γεμιζει ολες τις ημερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 υπάρχει ειδικο τοπικ για χλαμποερωτησεις ειχα προνοησει 27 λεπτά πριν, guido είπε Ασχετο Στα CLub το ημερολόγιο δειχνει καθε μερα ποσα μελη (ολου του φορουμ) εχουν γενεθλια Ειναι λιγο εκνευριστικό και γεμιζει ολες τις ημερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, phanispal said: Πάντως είναι κάτι τύποι που έχουν για χρόνια πολλαπλά accounts και αναρωτιέμαι τι διάολο, ξεχνούσαν τους κωδικούς; Ή το κάνουν όλοι για τις αγγελίες; Ο No1 λόγος ειναι οι αγγελίες. Ο 2 είναι λιγο πιο σχιζοφρενικος με τύπους που απο τον έναν λογαριασμό μου ρίχνουν καρκίνους και χριστοπαναγιες και απο το άλλον ειναι οι πιο ευγενικοί άνθρωποι στον κόσμο. Θα γράψω βιβλίο κάποια στιγμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_17 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, billdanos είπε Σε ποιο από τα profiles που διατηρείς αναφέρεσαι? Εαν μπορεις να αποδειξεις οτι εχω πολλαπλα προφιλ θα σου δωσω 1000 € αμεσα. Και μην πας να το παιξεις παλι εξυπνος με το ποσα προφιλ απο την ιδια ip ποσταρανε κατι. Γιατι στο ειπα ήδη οτι δεν ειμαστε το ιδιο ατομο. Το αν το πιστευεις ή οχι ειναι προβλημα δικο σου Απλα εγω μπορω να το αποδειξω γιατι γνωριζω τον αλλον... Στο ειπα και πριν οτι εχω 1 προφιλ απο το 2003 και μονο αυτο. Τελος Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από themis_17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iamthagod Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα, μια ερωτηση παρακαλω. Εαν προσθεσω ενα μελος στη λιστα αγνοησης τα μηνυματα που αναρτω εγω εχει τη δυνατοτητα να τα διαβασει κανονικα; Ρωταω επειδη εκτος αν κανω λαθος δεν υπαρχει αναφορα σε κατι τετοιο στα settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Καλησπερα, μια ερωτηση παρακαλω. Εαν προσθεσω ενα μελος στη λιστα αγνοησης τα μηνυματα που αναρτω εγω εχει τη δυνατοτητα να τα διαβασει κανονικα; Ρωταω επειδη εκτος αν κανω λαθος δεν υπαρχει αναφορα σε κατι τετοιο στα settings. Θα τα βλεπει κανονικα, εσυ δε θα βλεπεις τα δικα του εκτος και γινονται παραθεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τον λόγο που αποκλείστηκε ένα μέλος; Ήταν να κάνω συναλλαγή μαζί του πριν λίγο καιρό και τώρα έχω τη περιέργεια αν θα έκλαιγα τα λεφτά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τον λόγο που αποκλείστηκε ένα μέλος; Ήταν να κάνω συναλλαγή μαζί του πριν λίγο καιρό και τώρα έχω τη περιέργεια αν θα έκλαιγα τα λεφτά μου Όχι, δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Μόνο η συντονιστική ομάδα βλέπει το λόγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoliaz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν ξερω αν πρεπει να μπει εδω...αλλα το γραφω.. λοιπον θα ηταν υπεροχο με καποιο τροπο στις αγγελιες να υπαρχει οριο τιμων...οπως ειναι παραδειγμα στο skroutz...δηλαδη μπαινω στους υπολογιστες apple mac, θελω να μπορω να επιλεξω οριο τιμων εως 300Ε ωστε να μην μου βγαζει απο εκει και πανω εφοσον δεν με ενδιαφερει..αν μπορει να υλοποιηθει θα ηταν super! Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από markoliaz 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Φταίει κάποια ρύθμιση στις ροές και εμφανίζει σε δυο γραμμές το ίδιο θέμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Alejandro είπε Φταίει κάποια ρύθμιση στις ροές και εμφανίζει σε δυο γραμμές το ίδιο θέμα; Για την ώρα κάνετε report τέτοιες περιπτώσεις ή (καλύτερα κατά τη γνώμη) γράφετε το πρόβλημα και τα προβληματικά threads σε ένα νέο topic στο Bugs section. Κατά πάσα πιθανότητα τα threads αυτά θα αντικατασταθούν με νέα, τα οποία δεν φαίνεται να παρουσιάζουν το ίδιο θέμα. Είναι *μάλλον* κάποιο πρόβλημα του indexing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις