Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, talibanakos είπε

Ισως ομως και να επρεπε να υπαρχει αρνητικη βαθμολογια,ωστε να ξεχωριζουν τα trolls και αυτοι με τις..extreme αποψεις,ωστε να μην τους παιρνει κανεις στα σοβαρα..

Καταλαβαίνεις τι επίπτωση μπορεί να έχει το dislike όταν ένα μέλος έχει άχτι ένα άλλο μέλος. Θα γεμίσει αρνητικά από 1-2 άτομα που δεν τον γουστάρουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Καταλαβαίνεις τι επίπτωση μπορεί να έχει το dislike όταν ένα μέλος έχει άχτι ένα άλλο μέλος. Θα γεμίσει αρνητικά από 1-2 άτομα που δεν τον γουστάρουν. 

Koιτα,ακομα και εγω που ειμαι εκδικητικος τυπος δεν κανω dislikes σε καποιον που δε γουσταρω,εκτος και αν συνεχιζει να γραφει χοντραδες.

Ισως αυτο εδινε ενα κινητρο στον κοσμο να μη γραφει κατευθειαν οτι πατατα του ερθει στο μυαλο,αλλα να τη σκεφτεται λιγο καλυτερα.

• Like 1

• Super Moderators
3 minutes ago, talibanakos said:

Koιτα,ακομα και εγω που ειμαι εκδικητικος τυπος δεν κανω dislikes σε καποιον που δε γουσταρω,εκτος και αν συνεχιζει να γραφει χοντραδες.

Ισως αυτο εδινε ενα κινητρο στον κοσμο να μη γραφει κατευθειαν οτι πατατα του ερθει στο μυαλο,αλλα να τη σκεφτεται λιγο καλυτερα.

Υπήρχε πριν το 2010 νομίζω, οι κλίκες απλά ξεσπούσαν σε όποιον δεν γούσταραν...

2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Υπήρχε πριν το 2010 νομίζω, οι κλίκες απλά ξεσπούσαν σε όποιον δεν γούσταραν...

Οντως επαιξε τετοιο σκηνικο;Κριμα..

3 ώρες πριν, talibanakos είπε

Εσύ είσαι εσύ. Δεν είσαι ο άλλος. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι όπως σκέφτεται ο άλλος. Όταν ο άλλος είναι καραγκιόζης δεν πρόκειται ποτέ να του αλλάξεις μυαλά.

• Like 2
  • Thanks 1

Γενικότερα το σύστημα αντιδράσεων θα μπορούσε να είναι πιο αντιπροσωπευτικό.

Και σε αυτό περισσότερο ευθυνόμαστε οι χρήστες που το δουλεύουμε έτσι όπως το δουλεύουμε. Likes και Thanks με το παραμικρό.

Θα προτιμούσα να ήταν όπως σε άλλα fora που σου δείχνουν πόσες φορές έχει δεχτεί ευχαριστίες ένας χρήστης, αλλά για σημαντικά θέματα, ας πούμε επειδή βοήθησε κάποιον άλλον, π.χ. σε θέμα hardware.

Εμείς εδώ πατάμε "ευχαριστώ" για ψύλλου πήδημα, μόνο και μόνο επειδή μπορεί να συμφωνούμε με κάποιον.

εδω ο αλλος  μου ηρθε με υφος 15 καρδιναλιων να μου λεει ξερεις ποσα like εχω εγω λες και η ζωη του ειναι τα ποσα like του βαζουν σε οτι μπουρδα γραφει και τετοια αλλα ωραια σε πμ γιατι τον πειραξε η πραγματικοτητα μου εκανε αναφορες ασχετες

Δυστηχως οι καφροι παντα καφροι θα παραμενουν.

Στις 10/9/2018 στις 7:40 ΠΜ, phanispal είπε

Εμείς εδώ πατάμε "ευχαριστώ" για ψύλλου πήδημα, μόνο και μόνο επειδή μπορεί να συμφωνούμε με κάποιον. 

Γιατί "αλλού" πως γίνεται με τα like/thanks, συγκαλείται το ΣτΕ να επικυρώσει την ψήφο; Σιγά το διακύβευμα..

@Snoob Παιζει να μπει ξανα η επιλογη πανω στις απαντησεις ωστε να δεις τα πιο ενεργα μελη σε καποιο συγκεκριμενο θεμα? Καποιες φορες βοηθουσε ωστε να δεις πχ ποιος ειναι πιο active σε ενα θεμα.

• Super Moderators
1 ώρα πριν, overpower είπε

@Snoob Παιζει να μπει ξανα η επιλογη πανω στις απαντησεις ωστε να δεις τα πιο ενεργα μελη σε καποιο συγκεκριμενο θεμα? Καποιες φορες βοηθουσε ωστε να δεις πχ ποιος ειναι πιο active σε ενα θεμα.

Δεν νομίζω, αλλά περιμένω σίγουρη απάντηση και θα επανέλθω.

Σε μια παράθεση που ακριβώς πρέπει να πατήσω για να με πάει αμέσως στο ποστ παράθεσεις?

Και δεν μιλάω να βάλω εγώ μια παράθεση στο ποστ μου αλλά ακόμα και σε ξένο ποστ με παράθεση.

Καλησπέρα και από εμένα...

Ασχετο με την αμέσως προηγούμενη κουβέντα,αλλά γνωρίζουμε εάν ισχύει η διαγραφή λογαριασμού που προσφέρεται ως δυνατότητα στην επεξεργασία προφίλ....;

Δυο mods ενόχλησα,ο ένας μου είπε πως πρέπει να περιμένω να ελεγχθεί το αίτημα από admin...

Ευχαριστώ για την απάντηση...

• Super Moderators
2 ώρες πριν, christopouloschristos10 είπε

Καλησπέρα και από εμένα...

Ασχετο με την αμέσως προηγούμενη κουβέντα,αλλά γνωρίζουμε εάν ισχύει η διαγραφή λογαριασμού που προσφέρεται ως δυνατότητα στην επεξεργασία προφίλ....;

Δυο mods ενόχλησα,ο ένας μου είπε πως πρέπει να περιμένω να ελεγχθεί το αίτημα από admin...

Ευχαριστώ για την απάντηση...

Τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν διαγραφή λογαριασμού. Για λόγους ασφαλείας, τα αιτήματα δεν ικανοποιούνται άμεσα, αλλά πάντως ικανοποιούνται. Λίγη υπομονή.

Προφανώς, όπως δηλώνεται και από την περιγραφή, η ενέργεια είναι απολύτως μη αναστρέψιμη, γι' αυτό καλό είναι τα μέλη να το σκεφτούν ώριμα πριν υποβάλλουν το σχετικό αίτημα.

Με τη διαγραφή του λογαριασμού θα έρθει στο δηλωμένο email μήνυμα που θα ενημερώνει για τη σχετική ενέργεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...