isay Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 indeed. Just checked. 11 λεπτά πριν, parsifal είπε Είναι bug..... 2 ώρες πριν, Praetorian είπε Δεν ισχύει αυτό. ... Μια και σας πετυχα online, μήπως εχουμε κάποια προταση και γαι το παρακάτω; thanks. Στις 19/8/2018 στις 9:25 ΜΜ, isay είπε Εχω κάποια θεματα-αναρτήσεις, ας πουμε οδηγους ή reviews και κατά καιρους πρεπει να προσθέτω ή να τροποποιώ τα κειμενα/εικονες/κλπ. Στο καινουργιο forum υπάρχει χρονικος περιορισμος απο την πρώτη δημοσιευση και η συνεχή επικοινωνία με διαχειριστές για αλλαγές ειναι πρακτικά "δύσχρηστη". Αν φτιάξω/βάλω αυτους τους οδηγους στο wiki, εκει υπάρχει αντιστοιχος χρονικος περιορισμός; Με δυο λογια υπάρχει κάποιο "τμήμα" του νεου φορουμ που να μπορουμε να ανεβάζουμε και να διατηρουμε οδηγους, χωρίς να χρειάζεται να πρήζουμε κάποιον mod; Επισης αν το wiki πάει συντομα για καταργηση, πειτε μου το μη κάθομαι να τα γράφω τζάμπα. Thanks
parsifal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δεν βλέπω λόγο να καταργηθεί το Wiki. Ακόμη κι αν γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον, κατά 99% θα υπάρξει πρόβλεψη να διατηρηθεί το υπάρχον περιεχόμενο. 1
SeXBOX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Και κάτι άλλο, σε μερικά topics π.χ. σαν το "Ποιό τραγούδι ακούτε τώρα?" αν πας στο πρώτο post και πατήσεις το arrow για να πας Last Page σου πετάει το clouflare ότι είναι down, πατάς retry και ok.
Green Dragon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να με βοηθήσετε να φτιάξω ένα "Νέο Περιεχόμενο" στο οποίο να μου εμφανίζει μόνο θέματα, τα οποία έχω διαλέξει εγώ. Π. Χ. δεν θέλω να μου εμφανίζονται καθόλου οι αγγελίες. Θέλω να βλέπω όμως όλα τα subforums, ειδήσεις, reviews κ.λ.π. Βλέπω το forum μέσα από τον browser του κινητού μου και αυτό που ζητάω δεν το έχω καταφέρει.
maarinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) @Green Dragon Για δες αυτό Είναι επιλεγμένα: Θέματα Γεγονότα Ειδήσεις Άρθρα Reviews Άρθα Blog https://www.insomnia.gr/discover/unread/?&stream_classes[IPS\core\Statuses\Status]=Ενημερώσεις κατάστασης&stream_classes[IPS\forums\Topic]=Θέματα&stream_classes[IPS\calendar\Event]=Γεγονότα&stream_classes[IPS\cms\Records1]=Ειδήσεις&stream_classes[IPS\cms\Records3]=Άρθρα&stream_classes[IPS\cms\Records5]=Reviews&stream_classes[IPS\blog\Entry]=Άρθρα Blog&before=1535135582&latest=1535133633 Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από maarinos 1
Green Dragon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 @maarinos Σε ευχαριστώ πολύ, κάτι τέτοιο έψαχνα!!!
giannos13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Για να μην ανοιγω νεο θεμα. Πως μπορω να ανανεωσω μια αγγελια (για να φαινεται πιο προσφατη);
Saramo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, giannos13 είπε Για να μην ανοιγω νεο θεμα. Πως μπορω να ανανεωσω μια αγγελια (για να φαινεται πιο προσφατη); Υπάρχει σχετικό πλαίσιο στην αγγελία που γράφει νέα υποβολή. Αρκεί βέβαια να έχει παρέλθει χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας από την τελευταία υποβολή. 1
Federacion Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Παίδες δεν λειτουργεί τίποτε σήμερα! Τι συμβαίνει; Μόνο σε μένα; 1
Hal9000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, Federacion είπε Παίδες δεν λειτουργεί τίποτε σήμερα! Τι συμβαίνει; Μόνο σε μένα; Υπομονή, πειραματιζόμαστε με κάτι αναγκαίες αλλαγές στην αναζήτηση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, Federacion said: Παίδες δεν λειτουργεί τίποτε σήμερα! Τι συμβαίνει; Μόνο σε μένα; Αν ήταν μόνο σε σένα δεν θα έβλεπες την μπλε μπάρα που δίνει πληροφορίες για το τι συμβαίνει... 😛 Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2018 από ThReSh
Alejandro Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Πλέον δεν υπάρχει η μπλε μπάρα αλλά και πάλι δεν εμφανίζονται αποτελέσματα.
Eloy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Alejandro είπε Πλέον δεν υπάρχει η μπλε μπάρα αλλά και πάλι δεν εμφανίζονται αποτελέσματα. Μόλις πληκτρολογήσεις κάτι για αναζήτηση στις αγγελίες, εμφανίζεται η μπάρα. Απλά νομίζω οτι χθες βράδυ προυπήρχε και πριν ακόμα αναζητήσεις κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις