Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎2‎/‎1‎/‎2018 στις 5:51 ΠΜ, Stavmitsos είπε

Τολμώ να πω ότι το προηγούμενο site αν και γραφικά απαρχαιωμένο ήταν πιο λειτουργικό. Έχω τρελαθεί στο scrolling και ειδικά στο κομμάτι των προσφορών που μου άρεσε να παρακολουθώ με μια γρήγορη μάτια ΥΠΟΦΕΡΩ. Αυτά στο mobile site. Desktop εμπειρία δεν είχα ακόμα, θα το δω μόλις επιστρέψω από τις διακοπές. 

Συμφωνώ η καινούρια έκδοση του insomnia, θυμίζει λίγο το thelab.gr, είναι πιο δυσανάγνωστο και λιγότερο λειτουργικό σε σχέση με την προηγούμενη μορφή του.

Προτείνω στο τμήμα αγγελιών να δημιουργηθεί τμήμα με ανταλλαγές. Είμαστε σε δύσκολους καιρούς, η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα του κάθε Έλληνα, και πρέπει εμείς πρώτοι στο insomnia να δώσουμε το καλό παράδειγμα.

Το τμήμα των ανταλλαγών θα περιέχει κανονικά όλες τις υποκατηγορίες που έχουνε ακριβώς και οι αγγελίες, ώστε να μη λείπει τίποτα. Θα έχει και το ανάλογο σύστημα αξιολόγησης.

Επεξ/σία από Padaz Bloody
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 ώρες πριν, Padaz Bloody είπε

Συμφωνώ η καινούρια έκδοση του insomnia, θυμίζει λίγο το thelab.gr, είναι πιο δυσανάγνωστο και λιγότερο λειτουργικό σε σχέση με την προηγούμενη μορφή του.

Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/8/2018 στις 5:56 ΜΜ, adi32 είπε

Στα θεματα που παρακολουθω μολις μπαινω φορτωνει τη σελιδα μετα λεει κατω Processing request και αργει να αφησει να κανεις κλικ στα θεματα 

Μονο σε μενα το κανει ?

Ποιο link εχετε για το περιεχομενο σας ?

22.jpg

Untitled.jpg

Επεξ/σία από adi32

• Moderators
Στις 17/8/2018 στις 12:44 ΜΜ, giorgos04 είπε

Υπάρχει καποια πλατφορμα όπως tapatalk,να υποστηριζει το φόρουμ? 

Από όσο ξέρω, όχι.

Εχω κάποια θεματα-αναρτήσεις, ας πουμε οδηγους ή reviews και κατά καιρους πρεπει να προσθέτω ή να τροποποιώ τα κειμενα/εικονες/κλπ.

Στο καινουργιο forum υπάρχει χρονικος περιορισμος απο την πρώτη δημοσιευση και η συνεχή επικοινωνία με διαχειριστές για αλλαγές ειναι πρακτικά "δύσχρηστη". Αν φτιάξω/βάλω αυτους τους οδηγους στο wiki, εκει υπάρχει αντιστοιχος χρονικος περιορισμός; 

Με δυο λογια υπάρχει κάποιο "τμήμα" του νεου φορουμ που να μπορουμε να ανεβάζουμε και να διατηρουμε οδηγους, χωρίς να χρειάζεται να πρήζουμε κάποιον mod; 

Επισης αν το wiki πάει συντομα για καταργηση, πειτε μου το μη κάθομαι να τα γράφω τζάμπα.

Thanks

• Like 1

8 λεπτά πριν, AtiX είπε

Πως γίνετε ενώ το θέμα κλειδώνεται να έχει νέες απαντήσεις???

Κλειδώνονται συγκεκριμένα μέλη από τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη συζητηση

Είναι ωραίο σαν μέτρο... αλλά πχ έχουν κλειδώσει και εμένα που δεν ανέφερα κάτι μεμπτό...
από ότι καταλαβαίνω τότε, κλειδώνουν όλα μέλη που έχουν ποστάρει και επιτρέπουν σε αυτούς που δεν...

Επίσης θέλω να αναφέρω στο dark theme όταν μερικοί γράφουν ή έχουν τις υπογραφές τους, το τι γράφουν δεν φαίνεται σε κάποιες περιπτώσεις, πρέπει να το κάνεις mark με κέρσορα.

• Moderators
19 ώρες πριν, AtiX είπε

Πως γίνετε ενώ το θέμα κλειδώνεται να έχει νέες απαντήσεις???

19 ώρες πριν, isay είπε

Κλειδώνονται συγκεκριμένα μέλη από τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη συζητηση

19 ώρες πριν, AtiX είπε

Είναι ωραίο σαν μέτρο... αλλά πχ έχουν κλειδώσει και εμένα που δεν ανέφερα κάτι μεμπτό...
από ότι καταλαβαίνω τότε, κλειδώνουν όλα μέλη που έχουν ποστάρει και επιτρέπουν σε αυτούς που δεν...

Δεν ισχύει αυτό. Δεν υπάρχει επιλεκτικό κλείδωμα για κάποια μέλη. Αυτό που αναφέρει ο @AtiX είναι πιθανότατα bug.

40 λεπτά πριν, Praetorian είπε

Δεν ισχύει αυτό. Δεν υπάρχει επιλεκτικό κλείδωμα για κάποια μέλη. Αυτό που αναφέρει ο @AtiX είναι πιθανότατα bug.

Δεν το αμφισβητώ. Αυτή τη στιγμή που μιλαμε το θέμα https://www.insomnia.gr/forums/topic/683881-τα-χειρότερα-πέρασαν-για-την-tesla-υποστηρίζει-ο-elon-musk/  σε εμενα φαινεται κλειδωμένο "Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις." και η τελευτεία αναρτηση που θυμάμαι να ήταν "προσβάσιμο" για μένα ήταν στο μήνυμα του ZELOMOTH στη σελίδα 7 ( https://www.insomnia.gr/forums/topic/683881-τα-χειρότερα-πέρασαν-για-την-tesla-υποστηρίζει-ο-elon-musk/?do=findComment&comment=56641119 ) με επιφύλαξη οτι μπορει να ήταν και το επομενο του Jimmy08.

Σίγουρα όμως σε ολες τις αναρτήσεις που εβλεπα στη σελιδα 8 σε μενα φαινονταν κλειδωμενο για απαντηση και εβλεπα να ανεβαινουν αναρτήσεις 

48 λεπτά πριν, isay είπε

Δεν το αμφισβητώ. Αυτή τη στιγμή που μιλαμε το θέμα https://www.insomnia.gr/forums/topic/683881-τα-χειρότερα-πέρασαν-για-την-tesla-υποστηρίζει-ο-elon-musk/  σε εμενα φαινεται κλειδωμένο "Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις." και η τελευτεία αναρτηση που θυμάμαι να ήταν "προσβάσιμο" για μένα ήταν στο μήνυμα του ZELOMOTH στη σελίδα 7 ( https://www.insomnia.gr/forums/topic/683881-τα-χειρότερα-πέρασαν-για-την-tesla-υποστηρίζει-ο-elon-musk/?do=findComment&comment=56641119 ) με επιφύλαξη οτι μπορει να ήταν και το επομενο του Jimmy08.

Σίγουρα όμως σε ολες τις αναρτήσεις που εβλεπα στη σελιδα 8 σε μενα φαινονταν κλειδωμενο για απαντηση και εβλεπα να ανεβαινουν αναρτήσεις 

Είναι bug.

Αν ανοίξεις την είδηση από το subforum Νέα https://www.insomnia.gr/forums/forum/53-νέα/, φαίνεται ως topic που είναι κλειδωμένο για όλους.

Αν την ανοίξεις από την ενότητα Ειδήσεις της αρχικής σελίδας του site https://www.insomnia.gr/articles/?page=3, φαίνεται ως συζήτηση που επιτρέπει ακόμη την υποβολή σχολίων (τα οποία συγχρονίζονται με το topic).

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...