tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 το αντιγραφω και εδω μηπως παρω απαντηση: 1. Οταν παω στο profil μου τα counters κατω απο τα ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ειναι σε ιδιο color με το background και δεν φαινονται: αν πατησω CTRL + A τα βλεπω: Γινεται μονο στο δικο μου προφιλ, σε αλλα μελη τα βλεπω κανονικα (ειναι πιο ψηλα στο μαυρο background) 2. Οταν παω στο Bugs section (https://www.insomnia.gr/forums/forum/54-bugs/) βλεπω μονο τα δικα μου threads:
McNerd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tritonas00 είπε 2. Οταν παω στο Bugs section (https://www.insomnia.gr/forums/forum/54-bugs/) βλεπω μονο τα δικα μου threads: Έτσι είναι σε όλους πλέον, το είχα ρωτήσει και γω -σε "προσωπικό" θρεντ στα bugs. Περίεργη απόφαση, αλλά τι να κάνεις. για το σκέλος 1 δεν μπορώ να σε διαφωτίσω Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από McNerd 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 3 hours ago, tritonas00 said: το αντιγραφω και εδω μηπως παρω απαντηση: 1. Οταν παω στο profil μου τα counters κατω απο τα ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ειναι σε ιδιο color με το background και δεν φαινονται: αν πατησω CTRL + A τα βλεπω: Γινεται μονο στο δικο μου προφιλ, σε αλλα μελη τα βλεπω κανονικα (ειναι πιο ψηλα στο μαυρο background) 2. Οταν παω στο Bugs section (https://www.insomnia.gr/forums/forum/54-bugs/) βλεπω μονο τα δικα μου threads: Το 2ο ειναι σκοπιμη αλλαγή που εγινε με καποια ενημέρωση του forum. Το πρώτο ειναι όντως bug. 1
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω! Το 1 το κανει και σε σας ? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από tritonas00
cabdik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Παιδια. μηπως ειναι πιο χρηστικο να μεταφερθουν λιγο αριστεροτερα τα κουμπια "Νεο περιεχομενο" και "επισημανση site ως αναγνωσμενου", ωστε ανοιγοντας το παραθυρο απο το καμπανακι των ειδοποιησεων να μην καλυπτονται, και να χρειαζεται να κλεισεις πρωτα το παραθυρο ωστε να πατησεις το Νεο περιεχομενο....???? να παει στο κοκκινο σημαδι που εχω βαλει στο Screenshot, για παραδειγμα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 17 ώρες πριν, tritonas00 είπε το αντιγραφω και εδω μηπως παρω απαντηση: 1. Οταν παω στο profil μου τα counters κατω απο τα ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ειναι σε ιδιο color με το background και δεν φαινονται: αν πατησω CTRL + A τα βλεπω: Γινεται μονο στο δικο μου προφιλ, σε αλλα μελη τα βλεπω κανονικα (ειναι πιο ψηλα στο μαυρο background) Το πρώτο το έχω δει κι εγώ να συμβαίνει σε άλλα μέλη. Έχει --από ό,τι καταλαβαίνω-- να κάνει με το zoom in στη σελίδα του profile σε συνδυασμό με το πρόσθετο statistic element "ημέρες με τις περισσότερες αντιδράσεις" που υπάρχει σε κάποια μέλη. Είναι bug, απλά ίσως δεν το έχουν παρατηρήσει από την ομάδα συντήρησης του forum γιατί δεν συμβαίνει σε όλους. 1
aviador Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μετα απο καποιους μηνες χρησης του ''αναβαθμισμενου site'' εξακολουθω να μην μπορω να το συνηθισω... δεν ξερω γιατι, προσωπικη μου εμπειρια ειναι. στο Light θεμα πρεπει να φοραω γυαλια ηλιου στο dark θεμα πεφτει πολυ σκοταδι και γινεται δυσαναγνωστο το site. Δυστυχως δεν μπορεσα να το συνηθισω με τιποτα και ειναι κριμα γιατι ενω παλια εμενα αρκετη ωρα μεσα στη σελιδα, πλεον μενω 5-10 λεπτα. βγαινω για ξεκουραση και μετα ξαναμπαινω γιατι εκτος απο τον χρωματισμο των θεματων επισης και τα σχηματα κουραζουν (πολυ τετραγωνο) ελπιζω καποια στιγμη σε μια νεα αναβαθμιση της ιστοσελιδας 1
panoc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, aviador είπε Μετα απο καποιους μηνες χρησης του ''αναβαθμισμενου site'' εξακολουθω να μην μπορω να το συνηθισω... δεν ξερω γιατι, προσωπικη μου εμπειρια ειναι. στο Light θεμα πρεπει να φοραω γυαλια ηλιου στο dark θεμα πεφτει πολυ σκοταδι και γινεται δυσαναγνωστο το site. Δυστυχως δεν μπορεσα να το συνηθισω με τιποτα και ειναι κριμα γιατι ενω παλια εμενα αρκετη ωρα μεσα στη σελιδα, πλεον μενω 5-10 λεπτα. βγαινω για ξεκουραση και μετα ξαναμπαινω γιατι εκτος απο τον χρωματισμο των θεματων επισης και τα σχηματα κουραζουν (πολυ τετραγωνο) ελπιζω καποια στιγμη σε μια νεα αναβαθμιση της ιστοσελιδας Μπορεις να δοκιμασεις αυτο
jonkyr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Επειδή δεν μπορούμε να διαβάσουμε το νήμα με τα bugs, έγινε αναφορά για το πρόβλημα με το νήμα της Ρεβολούτ (που εξαφανίστηκε από τις ροές);
panatha1369 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 παιδια εχω ενα θεμα στη mobile εκδοση σε ios..οταν παιζει μουσικη και μπαινω στη σελιδα σταματα η μουσικη..με firefox mobile ειμαι..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 13 hours ago, panatha1369 said: παιδια εχω ενα θεμα στη mobile εκδοση σε ios..οταν παιζει μουσικη και μπαινω στη σελιδα σταματα η μουσικη..με firefox mobile ειμαι.. Λογικά πρέπει να σταματάει η μουσική όταν σου έρχεται κάποιος ήχος απο τις ειδοποιήσεις του insomnia.
panatha1369 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 37 λεπτά πριν, billdanos είπε Λογικά πρέπει να σταματάει η μουσική όταν σου έρχεται κάποιος ήχος απο τις ειδοποιήσεις του insomnia. δεν εχω ομως καμια ειδοποιηση..
adi32 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Στα θεματα που παρακολουθω μολις μπαινω φορτωνει τη σελιδα μετα λεει κατω Processing request και αργει να αφησει να κανεις κλικ στα θεματα
gokuthelegend Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Πως γίνεται το πρώτο μήνυμα να δημοσιεύτηκε πριν 7 ώρες, και το αμέσως επόμενο πέρσυ το Νοέμβριο;
panoc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 48 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Πως γίνεται το πρώτο μήνυμα να δημοσιεύτηκε πριν 7 ώρες, και το αμέσως επόμενο πέρσυ το Νοέμβριο; Είναι ταξινομημένα κατά ψήφους. Το δεύτερο έχει μείον τρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις