Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι παιδια, draft είναι προχειρο, αλλα πως εφαρμοζει στα pm? Αν στειλω ένα pm εκει (πχ. για να το εκτυπωσω) μηπως σημαινει ότι μετα θα διαγραφει?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολλές φορές όταν γράφω μία απάντηση και θέλω να κάνω μία διόρθωση αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Πηγαίνοντας πίσω τον κέρσορα και κλικάροντας στο σημείο που θέλω να κάνω διόρθωση αντί για την ασπρόμαυρη γραμμούλα που αναβοσβήνει και μας δείχνει που είμαστε βγαίνει μία μπλέ.Προσπαθώ να την σβήσω κλικάροντας πάνω αλλά δεν σβήνει οπότε δεν μπορώ να κάνω διόρθωση.Απλά γράφεις και σβήνει το επόμενο γράμμα.Επίσης και σε άλλο σημείο να κλικάρω πάλι γραμμούλα μπλέ βγαίνει με τα ίδια αποτελέσματα.

Πολύ μου τη δίνει αυτή η γραμμούλα.:angry:

Πως μπορώ να σβήσω το μπλέ και να επανέλθει η η μαύρη που αναβοσβήνει;;;;; Μία βοήθεια να μην πέσω σε κατάθλιψη.:P 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, rus είπε

Nαι παιδια, draft είναι προχειρο, αλλα πως εφαρμοζει στα pm? Αν στειλω ένα pm εκει (πχ. για να το εκτυπωσω) μηπως σημαινει ότι μετα θα διαγραφει?

Αν μπορείς λιγότερο βιαστικές απαντήσεις για να γίνεσαι κατανοητός. Πάντως απ ότι βλέπω κάτι έβγαλα και γω από αυτό. Με το που θα πατήσεις το x (όπως φαίνεται  παρακάτω ) το μήνυμα δεν πάει στα πρόχειρα. Οπότε μάλλον κάτι πάει λάθος ;

Selection_037.png.8d2b349f0fd69f8b28e4969145a74668.png

11 ώρες πριν, papoys1 είπε

Πολλές φορές όταν γράφω μία απάντηση και θέλω να κάνω μία διόρθωση αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Πηγαίνοντας πίσω τον κέρσορα και κλικάροντας στο σημείο που θέλω να κάνω διόρθωση αντί για την ασπρόμαυρη γραμμούλα που αναβοσβήνει και μας δείχνει που είμαστε βγαίνει μία μπλέ.Προσπαθώ να την σβήσω κλικάροντας πάνω αλλά δεν σβήνει οπότε δεν μπορώ να κάνω διόρθωση.Απλά γράφεις και σβήνει το επόμενο γράμμα.Επίσης και σε άλλο σημείο να κλικάρω πάλι γραμμούλα μπλέ βγαίνει με τα ίδια αποτελέσματα.

Πολύ μου τη δίνει αυτή η γραμμούλα.:angry:

Πως μπορώ να σβήσω το μπλέ και να επανέλθει η η μαύρη που αναβοσβήνει;;;;; Μία βοήθεια να μην πέσω σε κατάθλιψη.:P 

Μπερδεμένα τα λες γέροντα :P

• Προσπαθείς να πας πίσω με τα βελάκια και τα μαρκάρει ( δηλαδή τα επιλέγει και τα κάνει μπλε ; ). Σαν κολημένο shift ακούγετε. Πάτα το ένα δυο φορές ή δοκίμασε άλλο πληκτρολόγιο
  • Χρησιμοποιείς κάποιο tablet ή κινητό; 
  • Τι πρόγραμμα μπορεί να έβαλες στο pc ή στο κινητό tablet(πχ ένα πληκτρολόγιο) τώρα τελευταία που να σου κάνει τέτοια ζημιά ;
  • Μπορείς να κάνεις ένα printscreen ή ακόμη καλύτερα ένα screen capture ;
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει άλλος, αλλά έχω παρατηρήσει το εξής: Είτε μέσα σε νήμα, είτε σε subforum (π.χ. Μπλα Μπλα), κάποιες φορές μπορεί να είμαι στη δεύτερη σελίδα, να πατάω back και αντί να με πηγαίνει στην πρώτη (επειδή εκεί ήμουν πριν), με πάει στο κάτω μέρος της δεύτερης σελίδας. Αν πατήσω πάλι back, δε με πάει στην πρώτη αλλά ένα βήμα πιο πίσω. π.χ. στην κεντρική. Το ίδιο γίνεται και με το forward.

Δεν το κάνει πάντα, και το έχω παρατηρήσει και με Chrome και με Firefox. Δεν ξέρω μήπως είναι κάποιο σκάλωμα του browser κιόλας, και όχι bug του forum.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, manolis940 είπε

Αν μπορείς λιγότερο βιαστικές απαντήσεις για να γίνεσαι κατανοητός. Πάντως απ ότι βλέπω κάτι έβγαλα και γω από αυτό. Με το που θα πατήσεις το x (όπως φαίνεται  παρακάτω ) το μήνυμα δεν πάει στα πρόχειρα. Οπότε μάλλον κάτι πάει λάθος ;

Selection_037.png.8d2b349f0fd69f8b28e4969145a74668.png

Μπερδεμένα τα λες γέροντα :P

• Προσπαθείς να πας πίσω με τα βελάκια και τα μαρκάρει ( δηλαδή τα επιλέγει και τα κάνει μπλε ; ). Σαν κολημένο shift ακούγετε. Πάτα το ένα δυο φορές ή δοκίμασε άλλο πληκτρολόγιο
  • Χρησιμοποιείς κάποιο tablet ή κινητό; 
  • Τι πρόγραμμα μπορεί να έβαλες στο pc ή στο κινητό tablet(πχ ένα πληκτρολόγιο) τώρα τελευταία που να σου κάνει τέτοια ζημιά ;
  • Μπορείς να κάνεις ένα printscreen ή ακόμη καλύτερα ένα screen capture ;

Λαθος quote, εγω δεν απαντησα, ρωτησα:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα θερμά μου συγχαρητήρια, το site έχει αποκτήσει επιτέλους την ταχύτητα του παλιού, μαζί με όλα τα καλούδια που έχετε προσθέσει τελευταία. 

Επεξ/σία από anamenos
Δημοσ.

Κάνοντας τώρα "μετά 20 μήνες" την αυτοκριτική μου, σχετικά με την ευκολία χρήσης - από πλευράς μου πάντα - του "αναβαθμισμένου" Insomnia, αισθάνομαι το ίδιο άσχετος και ξένος με το θέμα!  Το διαβάζω και το χρησιμοποιώ στο 20% του παλιου μου ρυθμού!  Και πολύ λέω! Δεν παιδεύτηκα βέβαια και να το μάθω, αλλά θα έπρεπε να επενδύσω το χρόνο μου για να κάνω κάτι που παλιά έμοιαζε αυτονόητο ?   Μήπως πάλι να αισθάνομαι τελευταίος και μόνος  ?

Δημοσ.
18 ώρες πριν, rus είπε

Λαθος quote, εγω δεν απαντησα, ρωτησα:)

Ναι απλά μόλις ανακάλυψα ότι το draft δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε να λειτουργεί. Συνεπώς ούτε και όπως περιέγραψα παραπάνω. Εσύ έ3χεις απλά απροία με τα drafts ή θες να κάνεις κάτι συγκεκριμένο, μήπως σκεφτεί κανένας από εδώ καμιά άλλη λύση ;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, manolis940 είπε

Ναι απλά μόλις ανακάλυψα ότι το draft δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε να λειτουργεί. Συνεπώς ούτε και όπως περιέγραψα παραπάνω. Εσύ έ3χεις απλά απροία με τα drafts ή θες να κάνεις κάτι συγκεκριμένο, μήπως σκεφτεί κανένας από εδώ καμιά άλλη λύση ;

Eγω ρωτησα συγκεκριμενα τι θα συμβει αν χρησιμοποιηουμε  την επιλογη να παει σε draft ένα pm.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα ή εγώ δεν το βλέπω οπότε μην βαράτε :P

1. Όταν γίνετε αναζήτηση για «Νέο Περιεχόμενο» θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να κάνω ignore κάποια θέματα και να μην τα βλέπω ξανά και ξανά, π.χ. ανοίγει κάποιος ένα θέμα, εμένα δεν με αφορά αλλά κάθε φορά που κάνω αναζήτηση το βλέπω στα πρώτα αποτελέσματα καθώς αφορά άλλους και υπάρχει συμμετοχή, θα ήταν ωραία αν μπορούσα να το αγνοήσω ώστε να μην πιάνει μια θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης.

2. Όταν κάνουμε αναζήτηση κάποια προϊόν στις αγγελίες θα ήθελα να υπάρχει σχετική επιλογή για αναζήτηση σε αγγελίες ζήτησης ή προσφοράς, πως μπαίνεις σε μια κατηγορία και έχει πάνω δεξιά «φιλτράρισμα με». Το ίδιο αλλά στην αναζήτηση.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος ώστε να μην αποκτώ αυτόματα συνδρομή σε κάθε θέμα που απαντάω?

Να μπορώ εγώ να διαλέξω χειροκίνητα απ την επιλογή πάνω δεξιά σε ποιο θέμα θέλω συνδρομή.

Δημοσ.
Στις 21/7/2018 στις 11:19 ΜΜ, Havik είπε

Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα ή εγώ δεν το βλέπω οπότε μην βαράτε :P

1. Όταν γίνετε αναζήτηση για «Νέο Περιεχόμενο» θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να κάνω ignore κάποια θέματα και να μην τα βλέπω ξανά και ξανά, π.χ. ανοίγει κάποιος ένα θέμα, εμένα δεν με αφορά αλλά κάθε φορά που κάνω αναζήτηση το βλέπω στα πρώτα αποτελέσματα καθώς αφορά άλλους και υπάρχει συμμετοχή, θα ήταν ωραία αν μπορούσα να το αγνοήσω ώστε να μην πιάνει μια θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης.

2. Όταν κάνουμε αναζήτηση κάποια προϊόν στις αγγελίες θα ήθελα να υπάρχει σχετική επιλογή για αναζήτηση σε αγγελίες ζήτησης ή προσφοράς, πως μπαίνεις σε μια κατηγορία και έχει πάνω δεξιά «φιλτράρισμα με». Το ίδιο αλλά στην αναζήτηση.

Αυτά περισσότερο είναι προτάσεις

Για το

Θα σου πρότεινα να βρεις τα topics που σου αρέσουν, να τα κάνεις follow και μετά να επιλέξεις την παρακάτω επιλογή. Έτσι θα βλέπεις λιγότερο σκουπίδια.

Selection_038.png.bbafc25264c65e4e118aeeecfa727382.png

Ένα παιδί στο forum αναπτύσει μια πλατφόρμα για καλύτερη αναζήτηση. Είναι ακόμη υπό ανάπτυξη οπότε πρέπει να έχεις υπομονή κατά την χρήση . Παρ όλα αυτά έχει την επιλογή που θες

1 ώρα πριν, SakafliaC είπε

Υπάρχει τρόπος ώστε να μην αποκτώ αυτόματα συνδρομή σε κάθε θέμα που απαντάω?

Να μπορώ εγώ να διαλέξω χειροκίνητα απ την επιλογή πάνω δεξιά σε ποιο θέμα θέλω συνδρομή.

Ναι υπάρχει

Selection_039.png.358a8743d830f108d31a1b77d90998ca.png

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 27/7/2018 στις 12:00 ΠΜ, elpaso1 είπε

Δεν μου δειχνει το νημα της revolut στο μη αναγνωσμενο περιεχομενο.. Γιατι;

Δεν το δείχνει στη γενική ροή μόνο (μη αναγνωσμένο περιεχόμενο) ή και σε υπόλοιπες ροές (πχ το ακολουθείς και δεν εμφανίζεται εκεί; )

Σε κάθε περίπτωση έχουμε ειδικό subforum  για αναφορά των bugs. Σε αυτό το νήμα είναι λίγο απίθανο να εντοπιστούν από την ομάδα συντήρησης του forum. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...