jonkyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 56 λεπτά πριν, Praetorian είπε Πώς είναι πιο βολικό και tidy το view της διαχείριση όταν έχεις θέμα με το pagination και δεν σε εξυπηρετεί αυτό που προσφέρει; Η διαχείριση συνδρομών είναι μια διαχείριση λίστας αντικειμένων. Όπως η διαχειριση λίστας αγνόησης. Μπορείς να κάνεις αυτά που ήδη σου επιτρέπει να κάνεις, και είναι διαχειριστικές ενέργειες πάνω στα αντικείμενα της λίστας. Ενημέρωση του τύπου παρακολούθησης, ακύρωση παρακολούθησης, εποπτεία του τύπου και του πότε ξεκίνησες να παρακολουθήσεις και γιατί τα επαναλαμβάνω όλα αυτα ενώ μπορείς να τα διαπιστώσεις άμεσα. Δεν "ενδιαφέρει" αυτό το view να κάνει sorting βάσει της τελευταίας ενημέρωσης ενός topic, και δεν είναι ο βασικός ρόλος της να παρακολουθείς από εκεί την κίνηση των topic που συμμετέχεις. Μπορείς να το κάνεις, αλλά είναι θα είναι αναμενόμενα ανεπαρκές και θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη -- όπως έχεις διαπιστώσει. Ο ρόλος των ροών είναι να σου δίνουν τη δυνατότητα να βλέπεις πότε υπάρχει νέο περιεχόμενο σε νήματα που σε ενδιαφέρουν και η συγκεκριμένη ροή που έγινε linked παραπάνω αφορά θέματα όπου έχεις συνδρομή. Αν είναι buggy τότε αυτό θα φτιάξει (εφόσον γίνει reported). Αν δεν είναι tidy, εξήγησε το γιατί σου φαίνεται έτσι. Μήπως θα σε βόλευε το compact view? Μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Δεν ξέρω γιατί θέλεις αυτό που έχεις ήδη στις ροές να το έχεις και αλλού, αλλά δεν το βρίσκω πιθανό να υπάρχει καν τέτοιο TODO item από τους developers της πλατφόρμας. Δεκτά όλα αυτά. Το καταλαβαίνω. Αντίλογος σε σπόιλερ διότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να το συζητάμε πολύ: Spoiler - ΗΤΑΝ πιο βολικό, προφανώς σε μπέρδεψε ο ενεστώτας χρόνος που χρησιμοποίησα ("είναι") και σε μπέρδεψε λίγο. Ο παρελθόντας χρόνος πάντως δεν σημαίνει ότι δεν έκανε χρηστικό το feature. - Η διαχείριση συνδρομών υπάρχει σε shortcut από την πρώτη στιγμή. Η λίστα αγνόησης όχι. Θέλεις επειδή είμαι χαζούλης; Θέλεις επειδή με βόλεψε; Θέλεις επειδή δεν μπορούσα τους πρώτους μήνες να ασχολούμαι με ροές που δεν δούλευαν (ακόμα και τώρα βγάζουν προβλήματα); Σημασία έχει ότι η λίστα συνδρομών υπήρχε εκεί, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη λίστα αντικειμένων. - Πώς περιμένει οποιοσδήποτε admin από έναν απλό χρήστη σαν κι εμένα να ξέρει τι είναι η λίστα αντικειμένων και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες; Για εμένα, τον απλό χρήστη, ήταν εκεί σαν επιλογή και την χρησιμοποίησα. - Έχω φτιάξει μία ροή που έχω αποθηκεύσει στο προφίλ μου, σπάνια την χρησιμοποιώ. Έλαβα ένα λινκ από κάποιον συμφορουμίτη, ο οποίος έφτιαξε μία ίδια και την προσάαρμοσα στα δικά μου δεδομένα. Δεν μου αρέσει, δεν με βόλεψε, δεν την χρησιμοποιούσα. Τους λόγους; Δεν μπορώ να στους εξηγήσω. Γιατί δεν μου αρέσουν τα παντζάρια; Γιατί "έτσι". Μερικά πράγματα δεν εξηγούνται - Όταν λες ότι "δεν ενδιαφέρει αυτό το view να κάνει sorting", ελπίζω να εννοείς τους ιδιοκτήτες/admin του φόρουμ. Διότι σίγουρα ενδιαφέρει έναν (ίσως και δύο, αν θεωρήσω ότι κατάλαβα σωστά το ερώτημα του @orck). Δεν νομίζω ότι κανείς ξέρει τον εκάστοτε χρήστη και τις ανάγκες του καλύτερα από τον ίδιο τον χρήστη. Από όλα όσα έγραψες κρατάω την ουσία: δεν υπάρχει περίπτωση να "φτιάξει" (προσοχή στα εισαγωγικά), είναι take it or leave it. Κατανοητό. Σόρι αν σας ταλαιπώρησα.
jonkyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Προσπαθώ να δουλέψω λίγο με τις ροές και θυμήθηκα τον βασικό λόγο που ΔΕΝ μου αρέσουν. Έχω γράψει κάποτε ένα μνμ σε ένα θέμα που έχει μεγάλη συμμετοχή, αλλά εμένα ΔΕΝ με ενδιαφέρει πια. Φυσικά έρχεται "επάνω" με κάθε νέο μνμ. Υπάρχει τρόπος να το εξαφανίσω (αυτό κι ολα όσα δεν παρακολουθώ πια);
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 53 λεπτά πριν, jonkyr είπε Προσπαθώ να δουλέψω λίγο με τις ροές και θυμήθηκα τον βασικό λόγο που ΔΕΝ μου αρέσουν. Έχω γράψει κάποτε ένα μνμ σε ένα θέμα που έχει μεγάλη συμμετοχή, αλλά εμένα ΔΕΝ με ενδιαφέρει πια. Φυσικά έρχεται "επάνω" με κάθε νέο μνμ. Υπάρχει τρόπος να το εξαφανίσω (αυτό κι ολα όσα δεν παρακολουθώ πια); Φυσικα. Στη Ροη που εισαι, εχει καποιες επιλογες, (Ιδιοκτησια, Τυπος Περιεχομενου κ.ο.κ). Στην επιλογη Συνδρομες, θεσε "Περιεχομενο που Εχω Συνδρομη". Προφανως προυποθετει να εχεις ακυρωσει τη συνδρομη σου στο συγκεκριμενο θεμα. 1
jonkyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, stormrain είπε Φυσικα. Στη Ροη που εισαι, εχει καποιες επιλογες, (Ιδιοκτησια, Τυπος Περιεχομενου κ.ο.κ). Στην επιλογη Συνδρομες, θεσε "Περιεχομενο που Εχω Συνδρομη". Προφανως προυποθετει να εχεις ακυρωσει τη συνδρομη σου στο συγκεκριμενο θεμα. Το βρηκα πριν από πέντε λεπτά, ευχαριστώ πολύ. Ποια η διαφορά του "περιεχόμενο που έχω συνδρομή" με το "περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε συνδρομές μου";
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 11 hours ago, jonkyr said: Το βρηκα πριν από πέντε λεπτά, ευχαριστώ πολύ. Ποια η διαφορά του "περιεχόμενο που έχω συνδρομή" με το "περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε συνδρομές μου"; Το δεύτερο που αναφέρεις "Περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε συνδρομές μου" είναι για "περιοχές" συνδρομών. Πχ forums / subforums. Το πρώτο "περιεχόμενο που έχω συνδρομή" είναι για νήματα όπου έχεις συνδρομή. Είναι θέμα της ελληνικής μετάφρασης, στα αγγλικά είναι πιο σαφές. 13 hours ago, jonkyr said: Όταν λες ότι "δεν ενδιαφέρει αυτό το view να κάνει sorting", ελπίζω να εννοείς τους ιδιοκτήτες/admin του φόρουμ. Διότι σίγουρα ενδιαφέρει έναν (ίσως και δύο, αν θεωρήσω ότι κατάλαβα σωστά το ερώτημα του @orck). Δεν νομίζω ότι κανείς ξέρει τον εκάστοτε χρήστη και τις ανάγκες του καλύτερα από τον ίδιο τον χρήστη. Εννοώ ότι το ίδιο το "view" δεν το ενδιαφέρει να κάνει sorting. Δηλαδή δεν είναι στους σκοπούς του. 1
mindtrapper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Στις 8/7/2018 στις 1:29 ΠΜ, mindtrapper είπε Εδώ τώρα τι γίνεται; Βάζω ss τις ρυθμίσεις και τα αποτελέσματα που μου βγάζει από κινητό. Καταρχάς γιατί λέει "που μετείχα" ενώ δεν το έχω επιλέξει στην ιδιοκτησία; Και γιατί το νεότερο αποτέλεσμα είναι 3 βδομάδες πριν; Επίσης γίνεται να επιλέξουμε κάποια από τις αποθηκευμένες μας ροές όταν είμαστε από κινητό; Κανονικά θα έπρεπε. Γι αυτό εδώ τι λέτε; Δεν είναι normal, έτσι;
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Πατησα καταλαθος την αγνοηση υπογραφων.Πως μπορω να τις επαναφερω ωστε να τις βλεπω?
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Η ρύθμιση είναι εκεί που ρυθμίζεις και τη δική σου υπογραφή https://www.insomnia.gr/settings/signature/ 1
SakafliaC Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δε ξέρω αν είναι το σωστό μέρος εδώ ή αν υπάρχει κάπου ξεχωριστό θέμα μόνο για το app. Αλλά τι πάει στραβά με αυτό? Δε φορτώνει ειδήσεις, δε μ αφήνει να κάνω log in, δε λειτουργεί βασικά ιδιαίτερα?
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 56 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Δε ξέρω αν είναι το σωστό μέρος εδώ ή αν υπάρχει κάπου ξεχωριστό θέμα μόνο για το app. Αλλά τι πάει στραβά με αυτό? Δε φορτώνει ειδήσεις, δε μ αφήνει να κάνω log in, δε λειτουργεί βασικά ιδιαίτερα? Το app από όσο γνωρίζω δεν έχει ενεργή υποστήριξη μετά και τη μετάβαση στο νέο forum που έγινε στις αρχές του χρόνου. Αναφορά σε κείμενο Mobile εμπειρία Η αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης του νέου responsive site είναι ο λόγος που έχουμε παγώσει την ανάπτυξη εφαρμογής για το Android και αποσύρουμε από σήμερα την υπάρχουσα για το iPhone, με τη λειτουργία της να σταματά μόλις το νέο site βγει στον αέρα. Με δεδομένες τις πρακτικές δυσκολίες που εμφανίζει η ανάπτυξη και συντήρηση native εφαρμογών σε περισσότερες από μία πλατφόρμες πιστεύουμε πως σε αυτή τη φάση η έμφαση στην responsive έκδοση του site είναι μονόδρομος. Οι λειτουργίες του Insomnia είναι πολλές και σύνθετες και δεν περιορίζονται στην απλή παρουσίαση περιεχομένου, κάτι που μας έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην περαιτέρω ανάπτυξη της iOS εφαρμογής. Επιπλέον σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που διαθέτουμε, άνω του 90% των χρηστών του site που συνδέονται από iOS συσκευή, επιλέγει τον mobile browser έναντι της υπάρχουσας εφαρμογής, κάτι που ίσχυε και στο παρελθόν με τις εκδόσεις για Android και Windows Phone. Σε καμία περίπτωση δεν αποκλείουμε την μελλοντική κυκλοφορία εφαρμογών για iPhone και Android smartphones, όμως για την ώρα κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδια, με πλήρη προτεραιότητα να δίνεται στην βελτιστοποίηση της web έκδοσης. Για τον λόγο αυτό, πάντως, παρατηρούμε με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη τεχνολογιών (PWA, Xamarin, React Native κ.ο.κ) που μπορεί να αποτελέσουν τη λύση στο θέμα της ανάπτυξης mobile εφαρμογών για πολλαπλές πλατφόρμες. 1
rus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Oταν μια συζητηση από τα pm επιλεξεις να τη κανεις "Mετακινηση σε Drafts", που ακριβως θα παει?
manolis940 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 16 ώρες πριν, rus είπε Σε μενα απαντας? Τι είναι το draft, ρωτησα βασικα. draft message σημαίνει πρόχειρο μήνυμα Τα μηνύματα τα οποία για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώνεις την αποστολή τους πάνε στα πρόχειρα ( ή drafts ) Για να βρεις στο insomnia τα πρόχειρα ακολούθα τα βήματα της παρακάτω εικόνας
*nenya* Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 20 hours ago, rus said: Σε μενα απαντας? Τι είναι το draft, ρωτησα βασικα. Σε σένα απάντησα draft = πρόχειρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις