Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, dimigar είπε

Σε μένα δεν αρέσει τίποτα από τη καινούρια εμφάνιση. Προτιμώ τη παλιά-παλιά. Πιο ξεκούραστη και γενικά ποιο βολική..

Edit: Ούτε καν το σήμα μου αρέσει..(αυτό με το ένα μάτι)..το απεχθάνομαι... (..έχει και απαίσιο χρώμα)

Βάλε το style του panoc και μπορείς αντί για το μάτι να βάλεις το παλιό logo του ινσομνια.

3 ώρες πριν, WASDE123 είπε

καλησπέρα να  κάνω μία ερώτηση , πώς μπορώ να αφήσω αρνητικό feedback σε αγγελία ως αγοραστής που δεν έχει αφήσει πρώτα ο πωλητής ; ευχαριστώ

επίσης πως μπορώ να ¨εκθέσω ¨ στο φόρουμ ένα χρήστη για παράπονο χωρίς να αποκαλύψω φυσικά τα προσωπικά του στοιχεία ;

Εντελώς άσχετο με το παρόν θέμα.

• Like 2
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Βάλε το style του panoc και μπορείς αντί για το μάτι να βάλεις το παλιό logo του ινσομνια.

Πως γίνεται; Επίσης υπάρχει τρόπος να αλλάξει το default προβολή μυνημάτων με βάση την αξιολόγηση σε προβολή κατά ημερομηνία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k33theod είπε

Πως γίνεται; Επίσης υπάρχει τρόπος να αλλάξει το default προβολή μυνημάτων με βάση την αξιολόγηση σε προβολή κατά ημερομηνία.

Το style του panoc το έχεις εγκαταστήσει?

Για τις αγγελίες δεν γνωρίζω. 

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει να γκρινιαξω, τι μου αρεσει και τι οχι δεν εχει σημασια.
Υπαρχει τροπος στην διαχειριση συνδρομων να βλεπω πανω πανω τα θεματα που εχουν νεες απαντησεις; Στο παλιο θεμα το εκανε, τωρα σε αυτο τα βαζει σε σειρα ημερολογιακη ποτε εγραψα κατι σε αυτα τα θεματα (και με εκανε ακολουθο του θεματος).
Οσο και εαν εχω ψαξει δεν βρηκα τιποτα, γινεται η οχι;

Δημοσ.

Εδώ τώρα τι γίνεται; Βάζω ss τις ρυθμίσεις και τα αποτελέσματα που μου βγάζει από κινητό.

Καταρχάς γιατί λέει "που μετείχα" ενώ δεν το έχω επιλέξει στην ιδιοκτησία; Και γιατί το νεότερο αποτέλεσμα είναι 3 βδομάδες πριν; 

Επίσης γίνεται να επιλέξουμε κάποια από τις αποθηκευμένες μας ροές όταν είμαστε από κινητό; Κανονικά θα έπρεπε. 

Screenshot_2018-07-08-01-24-08.png

Screenshot_2018-07-08-01-24-22.png

Δημοσ.
Στις 7/7/2018 στις 7:08 ΠΜ, orck είπε

Δεν με ενδιαφερει να γκρινιαξω, τι μου αρεσει και τι οχι δεν εχει σημασια.
Υπαρχει τροπος στην διαχειριση συνδρομων να βλεπω πανω πανω τα θεματα που εχουν νεες απαντησεις; Στο παλιο θεμα το εκανε, τωρα σε αυτο τα βαζει σε σειρα ημερολογιακη ποτε εγραψα κατι σε αυτα τα θεματα (και με εκανε ακολουθο του θεματος).
Οσο και εαν εχω ψαξει δεν βρηκα τιποτα, γινεται η οχι;

Τρομερό! Ακριβώς αυτό ήρθα να γράψω κι εγώ. Μόλις ακολούθησα ένα θέμα και στη διαχείριση συνδρομών προστέθηκε μία δεύτερη σελίδα. Δυστυχώς πάνω-πάνω μπαίνει το τελευταίο χρονικά θέμα που έχει προστεθεί, ενδιάμεσα υπάρχουν ανενεργά νήματα όπως π.χ. το black mirror που δεν προβάλλεται τώρα, αλλά δεν θέλω να το βγάλω από την λίστα μου διότι κάποια στιγμή θα ξαναρχίσει. Ή το νήμα της μαγειρικής όπου ποστάρουμε μία στο τόσο.

Πώς μπορούν τα θέματα με νέες απαντήσεις να έρχονται πάνω αυτόματα; Ή τουλάχιστον να μπορούμε να μετακινούμε τα πιο "ενδιαφέροντα" εμείς πάνω πάνω;

@manolis940 τη δεύτερη φωτό εννοεί.

• Moderators
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Πώς μπορούν τα θέματα με νέες απαντήσεις να έρχονται πάνω αυτόματα;

Αυτό που θέλετε είναι η σχετική ροή. Η πρώτη εικόνα που δείχνει ο @manolis940

https://www.insomnia.gr/discover/followed-content/

Μπορείτε να αλλάξετε το πρώτο φίλτρο "Εμφάνιση" σε "Μόνο Θέματα, ειδήσεις, αγγελίες" αν δεν θέλετε να βλέπετε το ίδιο θέμα στη λίστα ανά απάντηση που δέχεται. 

Η δυνατότητα να ορίσετε εντελώς manually τη σειρά εμφάνισης των συνδρομών σας δεν υποστηρίζεται.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Praetorian είπε

Αυτό που θέλετε είναι η σχετική ροή. Η πρώτη εικόνα που δείχνει ο @manolis940

https://www.insomnia.gr/discover/followed-content/

Μπορείτε να αλλάξετε το πρώτο φίλτρο "Εμφάνιση" σε "Μόνο Θέματα, ειδήσεις, αγγελίες" αν δεν θέλετε να βλέπετε το ίδιο θέμα στη λίστα ανά απάντηση που δέχεται. 

Η δυνατότητα να ορίσετε εντελώς manually τη σειρά εμφάνισης των συνδρομών σας δεν υποστηρίζεται.

Ευχαριστώ. Επειδή δεν το κατάλαβα, αν κάνω αυτά που αναφέρεις θα βλέπω στην "Διαχείριση συνδρομών" μου τη σειρά να αλλάζει με κάθε νέο θέμα; Ή στις "ροές" θα το βλέπω αυτό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Praetorian είπε

Στις Ροές. 

Ευχαριστώ και πάλι. Οι ροές δεν με βολεύουν, προτιμώ τη διαχείριση. Συνεπώς η manual κατάταξη δεν γίνεται, άρα θα περιμένω να μου πεις αν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να προσθέσετε ΕΣΕΙΣ έναν τρόπο στις επιλογές ώστε είτε να να μπαίνουν επάνω τα ανανεωμένα νήματα αυτόματα. Εναλλακτικά να γίνουν περισσότερες από 25 οι καταχωρήσεις ανά σελίδα.

Ειδάλλως δεν βλέπω τον λόγο ύπαρξης της κατηγορίας "διαχείριση συνδρομών" αν δεν μπορείς να προσθέσεις σε μία σελίδα πάνω από 25 νήματα. Εκτός αν η ύπαρξη της κατηγορίας είναι αποκλειστικά για να... επιλέγουμε αν θα βλέπουν οι άλλοι αν ακολουθούμε ένα νήμα ή όχι. Δεν νομίζω όμως ότι αυτή είναι η ουσία.

• Moderators
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Οι ροές δεν με βολεύουν, προτιμώ τη διαχείριση.

Αυτό δεν βγάζει νόημα για μένα. 

Δημοσ.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :) Ας πούμε ότι η διαχείριση συνδρομών είναι πιο tidy και βολική για εμένα. Επίσης όποτε οι ροές πάθαιναν κοκομπλόκο (κι ακόμα τα παίζουν μερικές φορές), οι συνδρομές δουλεύουν μία χαρά. Οπότε βγάζει νόημα.

Απ' ό,τι καταλαβαίνω προφανώς δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο, οπότε απλά καταγράφω ότι η διαχείριση συνδρομών είναι σχεδόν άχρηστη. Ένα ακόμα διακοσμητικό feature του νέου φόρουμ, εφόσον ξεπερνάς τις 25 καταχωρήσεις. Εκτός αν εμένα μου διαφεύγει η χρησιμότητά της.

Ευχαριστώ και πάλι.

• Moderators
Δημοσ.

Πώς είναι πιο βολικό και tidy το view της διαχείριση όταν έχεις θέμα με το pagination και δεν σε εξυπηρετεί αυτό που προσφέρει;

Η διαχείριση συνδρομών είναι μια διαχείριση λίστας αντικειμένων. Όπως η διαχειριση λίστας αγνόησης. Μπορείς να κάνεις αυτά που ήδη σου επιτρέπει να κάνεις, και είναι διαχειριστικές ενέργειες πάνω στα αντικείμενα της λίστας. Ενημέρωση του τύπου παρακολούθησης, ακύρωση παρακολούθησης, εποπτεία του τύπου και του πότε ξεκίνησες να παρακολουθήσεις και γιατί τα επαναλαμβάνω όλα αυτα ενώ μπορείς να τα διαπιστώσεις άμεσα. 

Δεν "ενδιαφέρει" αυτό το view να κάνει sorting βάσει της τελευταίας ενημέρωσης ενός topic, και δεν είναι ο βασικός ρόλος της να παρακολουθείς από εκεί την κίνηση των topic που συμμετέχεις. Μπορείς να το κάνεις, αλλά είναι θα είναι αναμενόμενα ανεπαρκές και θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη -- όπως έχεις διαπιστώσει.

Ο ρόλος των ροών είναι να σου δίνουν τη δυνατότητα να βλέπεις πότε υπάρχει νέο περιεχόμενο σε νήματα που σε ενδιαφέρουν και η συγκεκριμένη ροή που έγινε linked παραπάνω αφορά θέματα όπου έχεις συνδρομή. Αν είναι buggy τότε αυτό θα φτιάξει (εφόσον γίνει reported). Αν δεν είναι tidy, εξήγησε το γιατί σου φαίνεται έτσι. Μήπως θα σε βόλευε το compact view? Μπορείς να το ενεργοποιήσεις.

Δεν ξέρω γιατί θέλεις αυτό που έχεις ήδη στις ροές να το έχεις και αλλού, αλλά δεν το βρίσκω πιθανό να υπάρχει καν τέτοιο TODO item από τους developers της πλατφόρμας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...