theo93 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μπήκα πριν δέκα λεπτά και τώρα και τρόμαξα, πολύ καλό keep up
phanispal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις παραθέσεις δε φαίνεται το nickname εκείνου που παραθέτεις κείμενο επειδή είναι περίπου το ίδιο χρώμα. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από phanispal 2
anonik Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Στις παραθέσεις δε φαίνεται το nickname εκείνου που παραθέτεις κείμενο επειδή είναι περίπου το ίδιο χρώμα. μια χαρά βλέπω το nickname σου... Ειναι αρκετά ανοικτό το χρώμα...
phanispal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ στην παράθεση που έκανες σε μένα, ίσα που το βλέπω (το δικό μου). Είναι ένα τόνο πιο σκούρο απ' το background. Είμαι με Firefox. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από phanispal 1
anonik Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Εγώ στην παράθεση που έκανες σε μένα, ίσα που το βλέπω (το δικό μου). Είναι ένα τόνο πιο σκούρο απ' το background. Είμαι με Firefox. Ωπα εχεις δίκιο.... κοιτα να δεις την ώρα που γράφω και έχω την παράθεση το Nickname σου φαίνεται όπως και τα γράμματα στο μήνυμα .. μόλις γραψω και στείλω το μήνυμα αλλάζει χρώμα και σκουραίνει πάρα πολυ. Δε νομίζω οτι ειναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο να το αλλάξουν οι mods... Συνολικά ομως δείχνει πολύ καλό σα θέμα, σερφάρω και το απολαμβάνω!!!
vocals_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και τα μηνύματα των mods μου φαίνονται άσπρα. Αλλά πολύ όμορφο επιτέλους. Επίσης δεν μπαίνει αν είσαι απλός επισκέπτης. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από vocals_
xaratsi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Άμα η παράθεση μπει στο ίδιο χρώμα καφέ-μπεζ όπως και το original post όλα κομπλέ. Ξεκούραστο και για βραδυνές ώρες στο μάτι
maarinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Πολλή καλή δουλειά,!!! λίγο το πλάτος να μικρύνει και θα έιναι τέλειο. 1
anonik Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Εγώ στην παράθεση που έκανες σε μένα, ίσα που το βλέπω (το δικό μου). Είναι ένα τόνο πιο σκούρο απ' το background. Είμαι με Firefox. Τώρα το βλέπω κανονικά! Μάλλον το διόρθωσαν!!! 👍
*nenya* Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Thank you for the dark theme! Παρατήρησα ότι οι αριθμοί σελίδων κάτω απ'τα threads δεν είναι και πολύ εμφανείς. Συγκεκριμένα χάνεται λίγο ο αριθμός 1 και οτιδήποτε μετά το 4 δεν φαίνεται καν. [και σε desktop και σε mobile version]
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Εμενα το dark δεν με βολευει παραειναι dark δεν παιζει κατι ενδιαμεσο? βαλτε καμια επιλογη να χουμε για 50 shades of gray 😛
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 52 minutes ago, Ntinaras said: Εμενα το dark δεν με βολευει παραειναι dark δεν παιζει κατι ενδιαμεσο? βαλτε καμια επιλογη να χουμε για 50 shades of gray 😛 Ένα σιμπιζάκι για τον Ntinara παρακαλώ! 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις