Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, rus είπε

Δεν ειναι να καθεσαι πολυ ωρα πλεον στο φορουμ... μετα απο μερικα λεπτα με βαραει στα ματια:wacko:

Δοκιμασε αυτο

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα και συγνώμη αν έχει απαντηθεί η γραφτεί άλλου αλλά μετά την αναβάθμιση δεν κρατά τα θέματα που έχω διαβάσει σε ποια σελίδα σταμάτησα. Πχ διάβασα μέχρι την 6η σελίδα. Την επόμενη φορά που θα μπω με βγάζει ξανά απ την πρώτη. Πρέπει να επιλέξω κάτι η είναι θέμα που θα λυθεί εν καιρω. Ευχαριστώ πολύ 

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, patsi είπε

Καλημέρα και συγνώμη αν έχει απαντηθεί η γραφτεί άλλου αλλά μετά την αναβάθμιση δεν κρατά τα θέματα που έχω διαβάσει σε ποια σελίδα σταμάτησα. Πχ διάβασα μέχρι την 6η σελίδα. Την επόμενη φορά που θα μπω με βγάζει ξανά απ την πρώτη. Πρέπει να επιλέξω κάτι η είναι θέμα που θα λυθεί εν καιρω. Ευχαριστώ πολύ 

Το εικονίδιο της τελείας που υπάρχει μπροστά από τον τίτλο του θέματος σε πηγαίνει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο μήνυμα. Το ίδιο ισχύει και για το αστέρι για όσα θέματα έχουν αυτό αντί για τελεία. 

dotOrStarFirstUnread.png.d73cd0ef5d959bfe82b6ee11ce315c03.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Δύο παρατηρήσεις:

1. Κατ' εμέ δεν έχουν νοημα οι ουδέτερες αξιολογήσεις. Σε παλαιότερη ερώτησή μου κάποιος μου είχε απαντήσει ότι χρησιμοποιούνται για να στείλεις μήνυμα σε μέλος που είχε γεμάτο inbox...! 

2. Το νήμα "Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]" μήπως θα έπρεπε να αντικατασταθεί με μία ξεχωριστή κατηγορία στις αγγελίες; Θα ήταν πιο πρακτικό και θα είχαμε και τις (σημαντικές κατά τη γνώμη μου) αξιολογήσεις των δωρητών.

• Super Moderators
Δημοσ.

1. Όχι, σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούνται για ερωτήσεις αν έχει το μέλος γεμάτο inbox. Κατάχρηση ήταν αυτό, που πλέον δεν μπορεί να γίνει. Υπάρχει δυνατότητα υποβολής ερώτησης στην αγγελία, αν δεν λαμβάνει το μέλος pm.

2. Να το συζητήσουμε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Snoob είπε

2. Να το συζητήσουμε.

Το νημα να μην κλεισει , απλα αμα θελετε ας γινει και ενα section ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ στις αγγελιες ( αλλα χωρις αξιολογησεις για ευνοητους λογους ) ! ! !

Επισης αυτο που πρεπει να γινει αμεσα ειναι να μετακινηθουν οι ολοκληρωμενες σε αλλο section "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ" ωστε να γινετε σωστη περιηγηση - ψαξιμο ενεργες αγγελιες

• Super Moderators
Δημοσ.

Είδες, ο ένας λέει να έχει αξιολογήσεις, ο άλλος να μην έχει. Κι αμέσως-αμέσως υπάρχουν "ευνόητοι" λόγοι και για τις δύο απόψεις (αναγνώριση της προσφοράς στο να υπάρχουν, "χτίσιμο" πλαστών αξιολογήσων στο να μην υπάρχουν, σωστά;)

Για το δεύτερο που λες, να το δούμε.

• Super Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, villasg είπε

[...]

Επισης αυτο που πρεπει να γινει αμεσα ειναι να μετακινηθουν οι ολοκληρωμενες σε αλλο section "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ" ωστε να γινετε σωστη περιηγηση - ψαξιμο ενεργες αγγελιες

Eπανέρχομαι για να επιβεβαιώσω ότι το εξετάζουμε, μόλις υπάρχουν νεότερα (προφανώς απαιτούνται δοκιμές) θα έχετε και ενημέρωση.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Snoob είπε

Eπανέρχομαι για να επιβεβαιώσω ότι το εξετάζουμε, μόλις υπάρχουν νεότερα (προφανώς απαιτούνται δοκιμές) θα έχετε και ενημέρωση.

Kοιταξτε και το θεμα με τις λιστες αγνοησης..Εβαλα 2 μελη στη λιστα και μου στελνουν κανονικα μηνυματα..

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nas91 είπε

Kοιταξτε και το θεμα με τις λιστες αγνοησης..Εβαλα 2 μελη στη λιστα και μου στελνουν κανονικα μηνυματα..

Μηνύματα προσωπικά; Ή στις αγγελίες;

• Super Moderators
Δημοσ.

Γενική παρατήρηση προς όλους: όταν αναφέρετε ένα πρόβλημα, bug, glitch κτλ. κάντε παράθεση κάποιο συντονιστή ώστε να μας έρχεται αμέσως η ειδοποίηση. Και να μην απαντήσουμε αμέσως, είναι πολύ ευκολότερο να το δούμε, από το να ψάχνουμε τα νήματα ένα προς ένα.

Ευχαριστώ.

Μόλις τώρα, nas91 είπε

Προσωπικα.

Αυτό είναι bug, να το δούμε αμέσως. Τους είχες βάλει πριν τη μετάβαση ή τώρα;

Δημοσ.

Εχω και αλλους απο πριν.

Αλλα αυτους που μου στελνουν τωρα,τους εβαλα σημερα στη λιστα..

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nas91 είπε

Εχω και αλλους απο πριν.

Αλλα αυτους που μου στελνουν τωρα,τους εβαλα σημερα στη λιστα..

Καλώς, προσπαθώ να δω αν το θέμα αφορά νέες ή/και παλιές προσθήκες.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...