Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε 2 ερωτήσεις 1) Σχετικά με τους ακόλουθους? Δεν μπορώ να επιλέγω ποιον θέλω ακόλουθο και ποιον όχι? Πως μπορώ να αφαιρέσω έναν ακόλουθο? 2) Πως μπορώ να αποτρέψω έναν συγκεκριμένο μέλος από το να μου στέλνει μηνύματα ? 1. Βεβαίως και μπορείς. 1β. Πηγαίνεις στο προφίλ του μέλους, δίπλα (δεξιά) από το avatar θα δεις ένα tab που γράφει "Ακολουθείτε". Κλικ επάνω, και επιλέξεις "άρση" 2. Με την καταχώρησή σου στη λίστα αγνόησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 1. Αυτό υπάρχει. 2. Τον βάζω σε ignore και έχω επιλεγμένα αυτά αλλά εξακολουθώ να παίρνω μηνύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στο παράδειγμα που δίνεις, δεν βλέπω να έχεις κάνει συνδρομή ακόμη στο μέλος. Αφού κάνεις, κανονικά πρέπει να σου εμφανίζει επιλογής άρσης συνδρομής. Το θέμα με την ignore list ενδεχομένως να έχει glitch, οι επιλογές είναι αυτές, δεν θα έπρεπε να εμφανίζει π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Με έχει κάνει αυτός συνδρομή. Τον έχω δηλ. σαν ακόλουθο αν μπεις στο προφίλ μου και θέλω να το σουτάρω. Μου έκανε και μένα εντύπωση που ήρθε μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δεν είχα καταλάβει σωστά την ερώτηση, νόμιζα πως εννοούσες αν μπορείς να αναιρέσεις δική σου επιλογή να ακολουθήσεις κάποιον. Εσύ ρωτάς αν μπορείς να "διώξεις" μέλος το οποίο έχει επιλέξει να σε ακολουθεί. Δεν το νομίζω, όμως πρέπει να το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στο προφίλ μου έχει 2 επιλογές "Δικαίωμα σε άλλους χρήστες να με ακολουθούν" και "Μην επιτρέπεις άλλους να με ακολουθούν." Αυτό σημαίνει καθολικά να επιτρέπω ή να μην επιτρέπω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 54 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Στο προφίλ μου έχει 2 επιλογές "Δικαίωμα σε άλλους χρήστες να με ακολουθούν" και "Μην επιτρέπεις άλλους να με ακολουθούν." Αυτό σημαίνει καθολικά να επιτρέπω ή να μην επιτρέπω? Νομίζω πως είναι καθολικό, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Άσχημο πολύ αυτό. Εκτός από αυτό υπάρχει και το εξής. Αν τον χρήστη ΑΒ τον έχω μόνο στην λίστα μου δεν τρέχει τίποτε. Αν με έχει και αυτός τότε θα λαμβάνω ειδοποιήσεις γιατί κάθε μία ανάρτηση που κάνω και συν αυτές που λαμβάνω από τα δικά μου θέματα που συμμετέχω τότε από ειδοποιήσεις θα γίνεται της κακομοίρας. Αυτό διορθώνεται από τις ρυθμίσεις? Και ποιες ρυθμίσεις? Στο δικό μου το προφιλ ή του ΑΒ? Είχα διαβάσει το άρθρο που γράφτηκε στο φόρουμ για αυτή την αλλαγή ότι προτιμήθηκε αυτό έναντι του παλιού συστήματος με τους φίλους αλλά δεν έδωσα τότε και πολύ σημασία και βλέπω τώρα ότι αυτό δεν είναι καθόλου λειτουργικό. Γιατί το χαλάσατε τόσο ρε παιδιά? Είτε θα επαναφέρετε το παλιό με τους φίλους ή θα διαμορφώσετε το τωρινό ώστε να είναι πιο λειτουργικό. Τώρα εγώ πως θα τον σουτάρω αυτόν και μόνο αυτόν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Το έχουμε εξηγήσει κατ' επανάληψη (καθώς η λογική του συστήματος ήταν ακριβώς η ίδια και στην προηγούμενη πλατφόρμα, δηλαδή δεν έχει να κάνει με τη μετάβαση στη νέα): Η λίστα αγνόησης σχεδιάστηκε έτσι ώστε να επηρεάζει το τι βλέπει το κάθε μέλος που επιλέγει να κάνει χρήση αυτής της λίστα. Με απλά λόγια, αν ο Α τοποθετήσει τον Β σε λίστα αγνόησης, ο Α δεν θα βλέπει τη δραστηριότητα του Β γιατί το επέλεξε. Δεν μπορεί (ούτε και υπάρχει πρακτικός τρόπος) να μη βλέπει ο Β τον Α (αφού με μια απλή απενεργοποίηση θα βλέπει, ούτως ή άλλως, τα πάντα). Πάμε τώρα στη λίστα "ακολούθων". Έστω, λοιπόν, ότι ένα μέλος επιλέγει να με ακολουθήσει. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πως θα λαμβάνει ειδοποίηση (με τον τρόπο που επιλέγει) όταν δημιουργώ νέο περιεχόμενο. Δεν βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα εδώ. Άλλο τα προσωπικά μηνύματα, όπου μπορεί να υπάρξει παρενόχληση κτλ. Γι' αυτό και η λίστα ονομάζεται λίστα αγνόησης. Αλλιώς, θα ήταν λίστα αυτοεξαφάνισης. Αγνοώ τη δραστηριότητα ενός χρήστη. Δεν ασχολούμαι. Τώρα, επειδή ως συντονιστής δεν είναι πρακτικό να θέτω χρήστες στη λίστα αγνόησης, για προφανείς λόγους, δεν ξέρω τι γίνεται με τα προσωπικά μηνύματα. Εκεί, σαφέστατα το σύστημα σκοπό έχει να διακόπτει κάθε επικοινωνία/όχληση από τον χρήστη που επιλέγει το μέλος να θέσει στη λίστα αγνόησης. Επομένως, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "μηνύματα" και εξακολουθείς να δέχεσαι προσωπικά μηνύματα, πρέπει να αναφερθεί στην ενότητα bugs για να το δουν οι αρμόδιοι, καθώς -εφόσον επιβεβαιωθεί το πρόβλημα- προφανώς δεν λειτουργεί έτσι όπως προορίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Με την λίστα αγνόησης είναι κατανοητό. Δεν διαμαρτύρομαι για αυτό. Προφανώς αν δέχομαι προσωπικά μηνύματα από κάποιο μέλος τον οποίο τον έχω βάλει στην λίστα αγνόησης σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο bug. Αυτό θα το δω. Σχετικά με την "λίστα ακολούθων" το πρόβλημα είναι ότι δε θέλω να με ακολουθεί ο οποιοσδήποτε. Ο συγκεκριμένος τύπος είναι τρολ. Έχει δημιουργήσει αμέτρητους λογαριασμούς. Να λοιπόν το πρόβλημα. Με άλλα λόγια φαίνεται στο προφίλ μου ότι με ακολουθεί ένα τρολ. Είναι ή δεν είναι χαζό? Έτσι θα αρχίσει ο οποιοσδήποτε να κάνει ότι θέλει. Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή να δέχομαι κάποιον να με ακολουθεί ή όχι? Που είναι το δύσκολο. Στο παλιό σαιτ μου έστελνε κάποιος πρόσκληση φιλίας και υπήρχε η επιλογή έγκριση ή άρνηση φιλίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 αρα ειναι ψυχολογικο το θεμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Νομίζω πως εδώ η σχέση είναι πιο ουδέτερη, δεν τίθεται θέμα "φιλίας" ούτε λέει κάτι για σένα το ποιος σε ακολουθεί (μάλλον λέει κάτι το ποιους ακολουθείς). Θα το μεταφέρω. Για τα π.μ από μέλος που έχεις σε λίστα αγνόησης, πρέπει να διορθώθηκε, αν θέλεις κάνε ένα τεστ με ένα άλλο μέλος (βαλ' το προσωρινά σε λίστα αγνόησης και ζήτα του να σου στείλει πμ, συντονιστής δεν βοηθάει γιατί -αν δεν έχουμε πέσει πάλι σε bug- δεν μπορείτε να μας βάλετε σε λίστα αγνόησης, άρα δεν μπορώ να το τεστάρω μαζί σου τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Ναι θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Εφόσον το πρόβλημα επιμείνει, στείλε ένα mail στο contact [at] insomnia.gr περιγράφοντας το θέμα (ποιο μέλος έχεις αποκλείσει και εξακολουθείς να λαμβάνεις π.μ. αν συμβαίνει καιρό ή/και με άλλα μέλη κτλ.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 21 ώρες πριν, overpower είπε @Snoob Καλησπερα, Στο θεμα του BF1 παρατηρησα οτι το συνολικο μεγεθος αρχειων ειναι 2 mb και οχι για το καθε αρχειο. Μηπως ειναι λαθος? ^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις