phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Έγινε κάτι με τις ροές τα τελευταία λεπτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, phanispal είπε Έγινε κάτι με τις ροές τα τελευταία λεπτά; Έχουμε ένα θέμα με το search. Το κοιτάμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexotamilf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί σε αγγελίες μου δεν μπορώ να δω αν τις παρακολουθεί κάποιος παρά μόνο αν κάνω αποσύνδεση; Edit. Άκυρο. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από lexotamilf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Παρατηρώ τις τελευταίες 2 -3 ημέρες ότι στα νέα μηνύματα εμφανίζει topic που δεν έχουν γίνει update σήμερα ή τις τελευταίες ημέρες π.χ. μου έχει εμφανίσει τοπικς που ο τελευταίος έγραψε κάτι τον Απρίλη ή αρχές Ιουνίου κτλ. Είπα να ενημερώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, tsofras είπε Παρατηρώ τις τελευταίες 2 -3 ημέρες ότι στα νέα μηνύματα εμφανίζει topic που δεν έχουν γίνει update σήμερα ή τις τελευταίες ημέρες π.χ. μου έχει εμφανίσει τοπικς που ο τελευταίος έγραψε κάτι τον Απρίλη ή αρχές Ιουνίου κτλ. Είπα να ενημερώσω Μήπως έχει απαντήσει κάποιος πρόσφατα απλά επειδή η εμφάνιση από την μάνα της είναι "ταξινόμηση με ψήφους" δεν φαίνεται τέρμα κάτω αλλά είναι κάπου ενδιάμεσα κρυμμένο το μήνυμα ? Την έπαθα και εγώ για αυτό στο λέω Να κάνω και εγώ μια μάλλον χαζή ερώτηση. Μπορούμε από κάπου να επιλέξουμε να βγαίνουν _όλα_ τα θέματα από την μάνα τους ταξινομημένα με ημερομηνία γιατί είναι ενοχλητικό να το κάνω για κάθε θέμα που βλέπω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δεν μου εμφανιζει το ματακι του spoiler , ουτε στο pc , ουτε στο κινητο . Το εχει κανας αλλος ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Παίδες στο κινητό δεν κάνει resize τις φώτο... τις δείχνει τεράστιες... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Τις τελευταίες 15-20 μέρες έχω το έξης θέμα: Όταν μπαίνω στο forum με chrome (ή chrome canary) ενώ η κεντρική σελίδα των topics ανοίγει σωστά, όταν μπω να διαβάσω ένα θέμα (Ανέκδοτα πχ.) με το που τελειώνει το load της σελίδας μου πετάει Error: "Aw, Snap! Something went wrong while displaying this webpage". Σε όλα τα θέματα κάνει το ίδιο χωρίς να έχει πειράξει κάτι στα settings. Το ίδιο κάνει και σε incognito mode. Δεν είναι θέμα IP γιατί από Safari και Firefox όλα δουλεύουν σωστά. Επειδή όμως χρησιμοποιώ Chrome μόνιμα, μου τη σπάει να ανοίγω άλλο browser μόνο για το forum. Έχει κάποιος καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Τις τελευταίες 15-20 μέρες έχω το έξης θέμα: Όταν μπαίνω στο forum με chrome (ή chrome canary) ενώ η κεντρική σελίδα των topics ανοίγει σωστά, όταν μπω να διαβάσω ένα θέμα (Ανέκδοτα πχ.) με το που τελειώνει το load της σελίδας μου πετάει Error: "Aw, Snap! Something went wrong while displaying this webpage". Σε όλα τα θέματα κάνει το ίδιο χωρίς να έχει πειράξει κάτι στα settings. Το ίδιο κάνει και σε incognito mode. Δεν είναι θέμα IP γιατί από Safari και Firefox όλα δουλεύουν σωστά. Επειδή όμως χρησιμοποιώ Chrome μόνιμα, μου τη σπάει να ανοίγω άλλο browser μόνο για το forum. Έχει κάποιος καμιά ιδέα; Περίεργο, χρησιμοποιώ chrome και δεν μου δημιουργεί τέτοιο θέμα. Αλλά, να το δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Creta1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, AtiX είπε Παίδες στο κινητό δεν κάνει resize τις φώτο... τις δείχνει τεράστιες... Και σε μένα το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) τα κουμπια Spoilers και Clear Text λειπουν απο την μπαρα. χρησιμοποιω το dark layout. ελπιζω να μην βγαλατε τα πιο χρησιμα κουμπια.. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Πάντως ήρθε επιτέλους το site στα ίσα του πλέον τις τελευταίες ημέρες. Είναι πλέον το ίδιο λειτουργικό -για μένα, το τονίζω- όπως και πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 παντως το κουμπι του σποιλερ nowhere to be found. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 @Snoob Καλησπερα, Στο θεμα του BF1 παρατηρησα οτι το συνολικο μεγεθος αρχειων ειναι 2 mb και οχι για το καθε αρχειο. Μηπως ειναι λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 ερωτήσεις 1) Σχετικά με τους ακόλουθους? Δεν μπορώ να επιλέγω ποιον θέλω ακόλουθο και ποιον όχι? Πως μπορώ να αφαιρέσω έναν ακόλουθο? 2) Πως μπορώ να αποτρέψω έναν συγκεκριμένο μέλος από το να μου στέλνει μηνύματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις