Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί σε αγγελίες μου δεν μπορώ να δω αν τις παρακολουθεί κάποιος παρά μόνο αν κάνω αποσύνδεση;

Edit.  Άκυρο.

Επεξ/σία από lexotamilf
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρατηρώ τις τελευταίες 2 -3 ημέρες ότι στα νέα μηνύματα εμφανίζει topic που δεν έχουν γίνει update σήμερα ή τις τελευταίες ημέρες π.χ. μου έχει εμφανίσει τοπικς που ο τελευταίος έγραψε κάτι τον Απρίλη ή αρχές Ιουνίου κτλ. 

Είπα να ενημερώσω

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Παρατηρώ τις τελευταίες 2 -3 ημέρες ότι στα νέα μηνύματα εμφανίζει topic που δεν έχουν γίνει update σήμερα ή τις τελευταίες ημέρες π.χ. μου έχει εμφανίσει τοπικς που ο τελευταίος έγραψε κάτι τον Απρίλη ή αρχές Ιουνίου κτλ. 

Είπα να ενημερώσω

Μήπως έχει απαντήσει κάποιος πρόσφατα απλά επειδή η εμφάνιση από την μάνα της είναι "ταξινόμηση με ψήφους" δεν φαίνεται τέρμα κάτω αλλά είναι κάπου ενδιάμεσα κρυμμένο το μήνυμα ? Την έπαθα και εγώ για αυτό στο λέω :)

Να κάνω και εγώ μια μάλλον χαζή ερώτηση. Μπορούμε από κάπου να επιλέξουμε να βγαίνουν _όλα_ τα θέματα από την μάνα τους ταξινομημένα με ημερομηνία γιατί είναι ενοχλητικό να το κάνω για κάθε θέμα που βλέπω ?

Τις τελευταίες 15-20 μέρες έχω το έξης θέμα: Όταν μπαίνω στο forum με chrome (ή chrome canary) ενώ η κεντρική σελίδα των topics ανοίγει σωστά, όταν μπω να διαβάσω ένα θέμα (Ανέκδοτα πχ.) με το που τελειώνει το load της σελίδας μου πετάει Error: "Aw, Snap! Something went wrong while displaying this webpage". Σε όλα τα θέματα κάνει το ίδιο χωρίς να έχει πειράξει κάτι στα settings. Το ίδιο κάνει  και σε incognito mode.

Δεν είναι θέμα IP γιατί από Safari και Firefox όλα δουλεύουν σωστά. Επειδή όμως χρησιμοποιώ Chrome μόνιμα, μου τη σπάει να ανοίγω άλλο browser μόνο για το forum. 

Έχει κάποιος καμιά ιδέα; :unsure:

• Super Moderators
2 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Τις τελευταίες 15-20 μέρες έχω το έξης θέμα: Όταν μπαίνω στο forum με chrome (ή chrome canary) ενώ η κεντρική σελίδα των topics ανοίγει σωστά, όταν μπω να διαβάσω ένα θέμα (Ανέκδοτα πχ.) με το που τελειώνει το load της σελίδας μου πετάει Error: "Aw, Snap! Something went wrong while displaying this webpage". Σε όλα τα θέματα κάνει το ίδιο χωρίς να έχει πειράξει κάτι στα settings. Το ίδιο κάνει  και σε incognito mode.

Δεν είναι θέμα IP γιατί από Safari και Firefox όλα δουλεύουν σωστά. Επειδή όμως χρησιμοποιώ Chrome μόνιμα, μου τη σπάει να ανοίγω άλλο browser μόνο για το forum. 

Έχει κάποιος καμιά ιδέα; :unsure:

Περίεργο, χρησιμοποιώ chrome και δεν μου δημιουργεί τέτοιο θέμα. Αλλά, να το δούμε. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα κουμπια Spoilers και Clear Text λειπουν απο την μπαρα.

χρησιμοποιω το dark layout.

ελπιζω να μην βγαλατε τα πιο χρησιμα κουμπια..

Επεξ/σία από KilliK
  • Thanks 1

Πάντως ήρθε επιτέλους το site στα ίσα του πλέον τις τελευταίες ημέρες. Είναι πλέον το ίδιο λειτουργικό -για μένα, το τονίζω- όπως και πριν.

@Snoob

Καλησπερα,

Στο θεμα του BF1 παρατηρησα οτι το συνολικο μεγεθος αρχειων ειναι 2 mb και οχι για το καθε αρχειο. Μηπως ειναι λαθος?

2 ερωτήσεις

1) Σχετικά με τους ακόλουθους? Δεν μπορώ να επιλέγω ποιον θέλω ακόλουθο και ποιον όχι? Πως μπορώ να αφαιρέσω έναν ακόλουθο?

2) Πως μπορώ να αποτρέψω έναν συγκεκριμένο μέλος από το να μου στέλνει μηνύματα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...