vgiozo Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Praetorian είπε huh. Αυτό το κάνει και για άλλα θεματα ή μονο για το "ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ" ; Γιατί σε μένα δεν το βλέπω γενικότερα να επαναλαμβάνει θέματα (όντως όμως το κάνει ακόμα για το συγκεκριμένο' Μόνο για το συγκεκριμένο, όσο μπορώ μέχρι στιγμής να κρίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Και σε μένα ακριβώς το ίδιο, επιβεβαιώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, vgiozo είπε Προσωπικά ακομη βλέπω πολλές φορές το ίδιο θέμα https://www.insomnia.gr/discover/content-posted/ Θα φτιάξεις δικό σου custom stream/Ροή, στην οποία η πρώτη επιλογή (τέρμα αριστερά) θα είναι "Μόνο θέματα ειδήσεις αγγελίες " κι όχι "Θέματα, απαντήσεις, ειδήσεις, reviews" Έτσι μου διορθώθηκε και δεν βλέπω πλέον ανα χρήστη/post... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 40 λεπτά πριν, ThReSh είπε Θα φτιάξεις δικό σου custom stream/Ροή, στην οποία η πρώτη επιλογή (τέρμα αριστερά) θα είναι "Μόνο θέματα ειδήσεις αγγελίες " κι όχι "Θέματα, απαντήσεις, ειδήσεις, reviews" Έτσι μου διορθώθηκε και δεν βλέπω πλέον ανα χρήστη/post... Υπήρχε κάποιο bug πριν (παρουσιάστηκε πρόσφατα μαζί με κάποιες αλλαγές στο forum) και τα θέματα εμφανιζόταν πολλές φορές ανεξάρτητα από την επιλογή του φίλτρου στην "Εμφάνιση" και στον "Τυπο περιεχομένου". Αυτό πρέπει να διορθώθηκε, εκτός από κάποιες περιπτώσεις (όπως το θέμα "ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, Praetorian είπε Υπήρχε κάποιο bug πριν (παρουσιάστηκε πρόσφατα μαζί με κάποιες αλλαγές στο forum) και τα θέματα εμφανιζόταν πολλές φορές ανεξάρτητα από την επιλογή του φίλτρου στην "Εμφάνιση" και στον "Τυπο περιεχομένου". Αυτό πρέπει να διορθώθηκε, εκτός από κάποιες περιπτώσεις (όπως το θέμα "ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ") Και στο Das Fitness Thread βλέπω παρόμοια συμπεριφορά 11 ώρες πριν, ThReSh είπε Θα φτιάξεις δικό σου custom stream/Ροή, στην οποία η πρώτη επιλογή (τέρμα αριστερά) θα είναι "Μόνο θέματα ειδήσεις αγγελίες " κι όχι "Θέματα, απαντήσεις, ειδήσεις, reviews" Έτσι μου διορθώθηκε και δεν βλέπω πλέον ανα χρήστη/post... Το έχω κάνει από την αρχή της χρήσης του νέου φόρουμ, η ροή μου είναι η ακόλουθη, παρόλαυτά παραμένει το πρόβλημα https://www.insomnia.gr/discover/460/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Πάλι φαίνεται να είναι κάποιο πρόβλημα με μεγάλα topics -- αυτή τη φορά με πολύ μεγάλα topics. Τουλάχιστον το πρόβλημα είναι ότι τα εμφανίζει με κάθε απάντηση και όχι ότι δεν τα εμφανίζει καθόλου όπως πριν. Πάντως δεν βλέπω να το κάνει σε θέμα με 26000 απαντήσεις. Το "ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ" έχει 32292 απαντήσεις αυτή τη στιγμή, και το Das Fitness Thread έχει 54893 (!) Ίσως μια πρακτική λύση θα ήταν να μην αφήνουμε τα νήματα να μεγαλώνουν σε τέτοιο σημείο -- να δημιουργούμε νέες "εκδόσεις" του θέματος μετά από ένα όριο απαντήσεων στο παλιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Γενικά, αυτά τα πελώρια νήματα δεν βοηθούν από ένα σημείο και μετά. Ούτε κάθεται κανείς να τα διαβάσει, ούτε tags υπάρχουν στα παλιά μηνύματα για να προκύψει χρήσιμη αναζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Snoob είπε Γενικά, αυτά τα πελώρια νήματα δεν βοηθούν από ένα σημείο και μετά. Ούτε κάθεται κανείς να τα διαβάσει, ούτε tags υπάρχουν στα παλιά μηνύματα για να προκύψει χρήσιμη αναζήτηση. Και τι μας εμποδιζει να κρατησουμε τα τελευταια ποστ 1-2ημερων και να τα χωρισουμε σε νεα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, panoc είπε Και τι μας εμποδιζει να κρατησουμε τα τελευταια ποστ 1-2ημερων και να τα χωρισουμε σε νεα ; Θεωρητικά, τίποτε. Το συζητάμε με το διαχειριστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Όπως βλέπετε εδώ, στη ροή που έχω με τα θέματα που έχω συμμετάσχει, άλλα φαίνονται με "αστερίσκο", άλλα με την κουκκίδα και άλλα δεν έχουν καθόλου. Όλα είναι θέματα που έχω συμμετάσχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδες οταν ειναι λιγο μεγαλο το ονομα/nickname δεν εμφανιζεται σωστα σε κινητο iphone 7. Επισης δειτε και αυτο πανω δεξια που υπερκαλυπτονται ολα (σελιδα/ταξινομηση κτλ). Επισης δωστε λιγο αερα αναμεσα απο τον πορτοκαλι κυκλο και τα αριστερα δεξια του elements στα φορουμς του προγραμματισμου, ειναι δυσκολο να πατηθει και πατιεται πολλες φορες ο τιτλος του θεματος με αποτελεσμα να μην σε πηγαινει στο τελευταιο ποστ. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από Predatorkill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Στις 30/5/2018 στις 10:00 ΠΜ, Abudi είπε Όπως βλέπετε εδώ, στη ροή που έχω με τα θέματα που έχω συμμετάσχει, άλλα φαίνονται με "αστερίσκο", άλλα με την κουκκίδα και άλλα δεν έχουν καθόλου. Όλα είναι θέματα που έχω συμμετάσχει Στα νήματα όπου δεν έχει κύκλο ή αστεράκι, απλά δεν έχει δημοσιευτεί καινούργια απάντηση για να βγει ο κύκλος/αστέρι Βέβαια, στο φόρουμ το σχήμα φαίνεται κανονικά, απλά γκρίζο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Αναζήτηση στις αγγελίες, κουτάκι αριστερά "Προσφορά" "Ζήτηση" γίνεται να μπει παρακαλώ; Έχετε επιλογές για τα πάντα σχεδόν, μόνο το σημαντικότερο δεν έχετε βάλει. Πρέπει να κάνω color matching σε γρήγορο scroll μοβ ή πράσινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα ΠΜ παρατηρω οτι οταν θελω να γραψω 2 συνεχομενα μηνυματα ο αλλος δεν λαμβανει ειδοποιηση για το δευτερο, γιατι συγχωνευονται αυτοματως. Ετσι μπορει να μην το δει ποτε. Μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από McNerd 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Στις 3/6/2018 στις 10:51 ΜΜ, McNerd είπε Στα ΠΜ παρατηρω οτι οταν θελω να γραψω 2 συνεχομενα μηνυματα ο αλλος δεν λαμβανει ειδοποιηση για το δευτερο, γιατι συγχωνευονται αυτοματως. Ετσι μπορει να μην το δει ποτε. Μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο; Τελικα απ ότι βλεπω, μετα απο 2ωρες αν γραψεις συνεχομενο το δειχνει ξεχωριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις