Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά μπήκε. Βρίσκεται δεξιά στην οθόνη και όχι μόνο εκεί που αναφέρεις . Κοίταξε στο κόκκινο πλαίσιο ...

CYMERA_20180525_100423.jpg

Επεξ/σία από Saramo
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά από Τετάρτη βράδυ που το κλείσατε για maintenance έχει γονατίσει όταν προσπαθούμε να ποστάρουμε μήνυμα περνάει μισό λεπτό με loading

Δημοσ.
40 minutes ago, McNerd said:

Παιδιά από Τετάρτη βράδυ που το κλείσατε για maintenance έχει γονατίσει όταν προσπαθούμε να ποστάρουμε μήνυμα περνάει μισό λεπτό με loading

μεχρι τη 2222 θα χω πεθανει ρεε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πατήσεις refresh με το που πατήσεις Υποβολή απάντησης θα δεις ότι έχει καταχωρηθεί το post, αλλά έχω παρατηρήσει ότι μετά θέλει διπλό back αντί για μονό.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, adi32 said:

που ειναι τα rss ???????????????????????????????????????

Για ποια λες; Στις ροές τα έχει κανονικά.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.

Είχα βάλει το link από τα rss των συνδρομών μου και τα έβλεπα στο κινητό και τώρα δεν βγάζει τίποτα 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Από την Τετάρτη νομίζω κάτι έγινε πάλι στην αναζήτηση των αγγελιών. Προσπαθώντας να ψάξω για αποτελέσματα από Θεσσαλονίκη παράδειγμα, εμφανίζει σαν νεότερες αγγελίες της Δευτέρας που πέρασε... είναι μάλλον αδύνατο να μην έχει μπει καμία αγγελία με την λέξη Θεσσαλονίκη εδώ και 3 ημέρες. Εγώ μόνο έχω βάλει δύο.

Δημοσ.
Στις 25/5/2018 στις 9:29 ΠΜ, Alejandro είπε

Μπήκε σε μια πιο άβολη θέση και από floating έγινε σταθερό.

Καταγραφή.JPG

Εκεί που είχε φτιάξει, πάλι έγινε σταθερό κάτω αριστερά όπως στην παραπάνω φωτογραφία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alejandro είπε

Εκεί που είχε φτιάξει, πάλι έγινε σταθερό κάτω αριστερά όπως στην παραπάνω φωτογραφία.

Σε μένα υπάρχει κανονικά στα δεξιά όπως στο screenshot που έβαλα πιο πάνω. 

• Moderators
Δημοσ.
Στις 24/5/2018 στις 11:37 ΠΜ, vgiozo είπε

Σήμερα (ή τις τελευταίες μέρες) πρέπει να λύθηκε και το πρόβλημα της μη προβολής - στη κατηγορία "περιεχόμενο στο οποίο δημοσίευσα" - θεμάτων με συμμετοχή του χρήστη, που όμως δεν εμφανίζονταν μετά την μετάβαση στη νέα πλατφόρμα...πολύ καλή εξέλιξη...

Βρέθηκε η λύση, άλλαξε κάτι στο φόρουμ και προέκυψε κι αυτή η διόρθωση;

Τώρα πρέπει να παίζει κανονικά (και να μην επαναλαμβάνει θέματα). Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε όσοι είχατε θέμα;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Praetorian είπε

Τώρα πρέπει να παίζει κανονικά (και να μην επαναλαμβάνει θέματα). Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε όσοι είχατε θέμα;

Ναι, πλέον δουλεύει σωστά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Praetorian είπε

Προσωπικά ακομη βλέπω πολλές φορές το ίδιο θέμα

https://www.insomnia.gr/discover/content-posted/

Clipboard02.jpg

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vgiozo είπε

Προσωπικά ακομη βλέπω πολλές φορές το ίδιο θέμα

https://www.insomnia.gr/discover/content-posted/

Clipboard02.jpg

huh. Αυτό το κάνει και για άλλα θεματα ή μονο για το "ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ" ;

Γιατί σε μένα δεν το βλέπω γενικότερα να επαναλαμβάνει θέματα (όντως όμως το κάνει ακόμα για το συγκεκριμένο'

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...