Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, McNerd είπε

Για να παω στα ΠΜ  απο κινητο οταν λαβω ειδοποιηση, πρεπει να κανω ενα σωρο κλικ. Αν εχω ενα ΠΜ θρεντ ας πουμε 34 σελιδων, ειναι πολυ κουραστικο καθε φορα να πρεπει να περασω απο την πρωτη σελιδα. 

Και απο τον υπολογιστη δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Στις 15/5/2018 στις 7:51 ΜΜ, pigeon είπε

Ωραία φάση (για τεστ επιληψίας). :P
Επιπλέον μου ανεβάζει +12% cpu μόνο στο συγκεκριμένο tab με τα κινούμενα avatar.

Τι θα λέγατε να ακυρώσετε τα gifακια μέχρι να πάρουμε όλοι i7 cpu;

Second it.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 16/5/2018 at 18:26, McNerd said:

Για να παω στα ΠΜ  απο κινητο οταν λαβω ειδοποιηση, πρεπει να κανω ενα σωρο κλικ. Αν εχω ενα ΠΜ θρεντ ας πουμε 34 σελιδων, ειναι πολυ κουραστικο καθε φορα να πρεπει να περασω απο την πρωτη σελιδα. 

εε ρε τι τραβαμε

Δημοσ.

Κάτι, που μόλις παρατήρησα.
Τα νήματα έχουν αρίθμηση σελίδων και πάνω και κάτω. Αλλάζοντας σελίδα-ες χρησιμοποιώντας την κάτω αρίθμηση, όλα λειτουργούν σωστά. Όμως αν αλλάξεις σελίδα-ες χρησιμοποιώντας την πάνω, ναι μεν η σελίδα αλλάζει και η επισήμανση της σελίδας στην πάνω αρίθμηση είναι σωστή, στην κάτω, όμως, δείχνει την τελευταία που ήσουν πριν αλλάξεις σελίδα-ες χρησιμοποιώντας την πάνω αρίθμηση.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τη γραμματοσειρά την κάνατε πολύ ΑΧΝΗ πάλι. Είναι δύσκολο όλο το forum στο διάβασμα.

Κάντε κάτι άμεσα να γίνει ευκολοδιάβαστη η γραμματοσειρά!!

Δημοσ.

Σήμερα (ή τις τελευταίες μέρες) πρέπει να λύθηκε και το πρόβλημα της μη προβολής - στη κατηγορία "περιεχόμενο στο οποίο δημοσίευσα" - θεμάτων με συμμετοχή του χρήστη, που όμως δεν εμφανίζονταν μετά την μετάβαση στη νέα πλατφόρμα...πολύ καλή εξέλιξη...

Βρέθηκε η λύση, άλλαξε κάτι στο φόρουμ και προέκυψε κι αυτή η διόρθωση;

• Like 1
Δημοσ.

Τι έγινε πάλι με αυτό το Forum ρε φίλε!!!???

Είχα μια έτοιμη ροή απο τον Abudi, που την πάταγα και μου έβγαζε ταξινομημένα ανά θέμα που έχω λάβει μέρος, όσα είχαν νέες απαντήσεις.

Απο σήμερα μου βγάζει ανά δημοσιευση (μπορεί στη ροη μου να έχω 1 θέμα 10 φορές δηλαδη)

Τι σκ@τ@ να κάνω????

• Like 1
Δημοσ.

@sphinxgr + @Alejandro

Τα ίδια εδώ παίδες κι έχει εξαφανιστεί και το "αστεράκι" από τα θέματα που έχω συμμετάσχει κι έχει μόνο την τελίτσα.

Έκτακτα αν πρέπει να κάνουμε ξανά μανα τα ίδια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που θέλω να πω εγώ, είναι ότι παρατηρώ πως όσο περνούν τα χρόνια, όλα γίνονται περισσότερο πολύπλοκα.

Οι επιλογές ναι μεν αυξάνονται, συναρτήσει των προβλημάτων όμως.

Ροές και κουραφέξαλα. Μπάχαλο επικρατεί πάλι. Έγινε ένα update και έχασε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Λες και πριν τις ροές είχαμε πρόβλημα, κι ας είχαμε λιγότερες επιλογές για παραμετροποίηση βάσει προσωπικών προτιμήσεων.

Τα ίδια και στο Android. Είχα στο Nexus 5 με Marshmallow το Power Control widget το οποίο σου έδινε άμεση πρόσβαση σε σημαντικές λειτουργίες. Τώρα στο Oreo έχει καταργηθεί και σου λέει φτιάξτα μόνος σου.

Γενικότερα αυτό παρατηρώ και σε άλλους τομείς.

Ρε μάγκες, υποτίθεται ότι ένας απ' τους σκοπούς της τεχνολογίας είναι να σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη, όχι πιο δύσκολη.

Αν είναι να διαβάζουμε και να ψαχνόμαστε όλο και περισσότερο για το πώς θα κάνουμε κάτι που πριν ήταν απλούστερο, ας διαβάσουμε «λίγο» ακόμα να γίνουμε όλοι προγραμματιστές.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σημειώσω ότι το θέμα με τις παραθέσεις λύθηκε στο Light theme, αλλά στο Dark παραμένει (και το Light δεν παλεύεται, με brightness 10 στην οθόνη και στο 5' πονέσανε τα μάτια μου :P)

Επίσης, με Dark theme, αν αλλάξω σελίδα σε κάποιο νήμα από τον άνω σελιδομετρητή, ο κάτω μένει στην παλιά σελίδα, με αποτέλεσμα πχ αν από την 1η πάω στην 10η, ο κάτω να δείχνει ακόμα "1".

Επεξ/σία από Zaknafein
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Τι έγινε πάλι με αυτό το Forum ρε φίλε!!!???

Είχα μια έτοιμη ροή απο τον Abudi, που την πάταγα και μου έβγαζε ταξινομημένα ανά θέμα που έχω λάβει μέρος, όσα είχαν νέες απαντήσεις.

Απο σήμερα μου βγάζει ανά δημοσιευση (μπορεί στη ροη μου να έχω 1 θέμα 10 φορές δηλαδη)

Τι σκ@τ@ να κάνω????

Παρομοίως...παρότι έχω ρυθμισμένη τη ροή να μην εμφανίζονται μεμονωμένα μηνύματα, αλλά μόνο ενημερωμένα θέματα.

https://www.insomnia.gr/discover/460/

έφτιαξε το πρόβλημα με την μη εμφάνιση μεγάλων θεμάτων και θεμάτων με παλιότερη συμμετοχή, αλλά προέκυψε αυτό με την εμφάνιση πολλαπλών απαντήσεων για το ίδιο θέμα

Clipboard02.jpg

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκε και κουμπάκι back to top (κάτω δεξιά).

Τώρα εξαφανίστηκε. Thanks guys...

Επεξ/σία από Centurion
  • Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Centurion είπε

Μπήκε και κουμπάκι back to top (κάτω δεξιά).

Τώρα εξαφανίστηκε. Thanks guys...

Μπήκε σε μια πιο άβολη θέση και από floating έγινε σταθερό.

Καταγραφή.JPG

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...