McNerd Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, Snoob είπε Aπό το προφίλ σου, στο drop down menu που εμφανίζεται όταν κάνεις κλικ στο nick σου, "Χρήστες προς αγνόηση". πω πω, deja vu για μια ακόμη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltjon Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) τι άλλαξε πάλι με την αναζήτηση ? μέχρι προχθές είχε αναλυτικό μενού που έλεγε, Αγγελίες- Μελη -κ.α τώρα δεν μου τα βγάζει, άλλα προσπαθώ να κάνω αναζήτηση μελών και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα. πως γίνετε η αναζήτηση μέλους? Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από saltjon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, saltjon είπε τι άλλαξε πάλι με την αναζήτηση ? μέχρι προχθές είχε αναλυτικό μενού που έλεγε, Αγγελίες- Μελη -κ.α τώρα δεν μου τα βγάζει, άλλα προσπαθώ να κάνω αναζήτηση μελών και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα. πως γίνετε η αναζήτηση μέλους? Αναζητηση-πατας το βελακι-αναλυτικη αναζητηση-δεξια καρτελα "αναζητηση μελους". Αρκετα δυσχρηστο θα ελεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saltjon Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) αυτό έκανα και μου λέει 0 αποτέλεσμα δεν είμαι τόσο χαζός. Μέχρι προχθές πάταγες το βελάκι και πήγαινες μέλη και το έβρισκες. Τόσο απλό ήταν. 10 λεπτά πριν, saltjon είπε αυτό έκανα και μου λέει 0 αποτέλεσμα δεν είμαι τόσο χαζός. Μέχρι προχθές πάταγες το βελάκι και πήγαινες μέλη και το έβρισκες. Τόσο απλό ήταν. το βρήκα δεν φαντάζομαι αύριο να αλλάξει πάλι? ναι περισσότερο δύσχρηστο από πριν άλλα με περισσότερα πεδία . Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από saltjon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 <----- Επιτρεπεται να βαζεις gif στη φωτο προφιλ; Εκει που κοιταζα κατι θεματα ειδα ενα παλιο μελος με gif και απορησα πως μπορει να συμβει. Μαλλον το καινουριο site το υποστηριζει! Πειραζει που εβαλα αυτο εγω; Μου αρεσει σαν ιδεα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Και εγω gif! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Γενικά αργεί το φόρουμ να φορτώσει αλλά αν βάλετε Firefox στο κινητό σέρνεται τελείως. Κάθε σελίδα κάνει δεκαπλάσια χρόνο από το Chrome 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Επίσης αυτό το dark theme πρέπει να γίνει πιο DARK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, GeorgeSmirlis είπε Επίσης αυτό το dark theme πρέπει να γίνει πιο DARK Δοκιμασε αυτό για βράδυ είναι ότι πρέπει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Στις 13/5/2018 στις 9:33 ΜΜ, redhotstef είπε <----- Επιτρεπεται να βαζεις gif στη φωτο προφιλ; Εκει που κοιταζα κατι θεματα ειδα ενα παλιο μελος με gif και απορησα πως μπορει να συμβει. Μαλλον το καινουριο site το υποστηριζει! Πειραζει που εβαλα αυτο εγω; Μου αρεσει σαν ιδεα Στις 14/5/2018 στις 9:54 ΠΜ, jim_p είπε Και εγω gif! Επειδη ο goku στο gif που εβαλα χτες για avatar παει σε fast forward, τον εβαλα στο ps και τον ηρεμησα λιγο (attachment). Παρολα αυτα, δεν μπορω τωρα να τον ξαναβαλω avatar επειδη το φορουμ λεει "Δεν επιτρέπεται να ανεβάσετε κινούμενες εικόνες". Τι παιζει τελικα? Μπορουμε ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Ωραία φάση (για τεστ επιληψίας). Επιπλέον μου ανεβάζει +12% cpu μόνο στο συγκεκριμένο tab με τα κινούμενα avatar. Τι θα λέγατε να ακυρώσετε τα gifακια μέχρι να πάρουμε όλοι i7 cpu; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 20 λεπτά πριν, pigeon είπε Ωραία φάση (για τεστ επιληψίας). Επιπλέον μου ανεβάζει +12% cpu μόνο στο συγκεκριμένο tab με τα κινούμενα avatar. Τι θα λέγατε να ακυρώσετε τα gifακια μέχρι να πάρουμε όλοι i7 cpu; Οτι ειναι το παιδι. +10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Εγινε, εβαλα προσωρινα εναν deadpool μεχρι να βρω το γατι που ειχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Για να παω στα ΠΜ απο κινητο οταν λαβω ειδοποιηση, πρεπει να κανω ενα σωρο κλικ. Αν εχω ενα ΠΜ θρεντ ας πουμε 34 σελιδων, ειναι πολυ κουραστικο καθε φορα να πρεπει να περασω απο την πρωτη σελιδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Στις 5/13/2018 στις 9:33 ΜΜ, redhotstef είπε <----- Επιτρεπεται να βαζεις gif στη φωτο προφιλ; Εκει που κοιταζα κατι θεματα ειδα ενα παλιο μελος με gif και απορησα πως μπορει να συμβει. Μαλλον το καινουριο site το υποστηριζει! Πειραζει που εβαλα αυτο εγω; Μου αρεσει σαν ιδεα Αφού ρωτάς.. είναι απίστευτα ενοχλητικό το gif σου. Καθώς και το όποιο άλλο gif. Σκέψου μία σελίδα που προσπαθείς να διαβάσεις και να είχαμε όλοι gif.. Δεν θα ήταν forum μετά αλλά καρναβάλι. Και πραγματικά απορώ που επιτρέπουν τα gif. Προχειρότητα του forum? who knows.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις