Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Snoob είπε

Aπό το προφίλ σου, στο drop down menu που εμφανίζεται όταν κάνεις κλικ στο nick σου, "Χρήστες προς αγνόηση".

πω πω, deja vu για μια ακόμη φορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι άλλαξε πάλι με την αναζήτηση ? μέχρι προχθές είχε αναλυτικό μενού που έλεγε, Αγγελίες- Μελη -κ.α τώρα δεν μου τα βγάζει, άλλα  προσπαθώ να κάνω αναζήτηση μελών και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα. πως γίνετε η αναζήτηση μέλους?

Επεξ/σία από saltjon

10 ώρες πριν, saltjon είπε

τι άλλαξε πάλι με την αναζήτηση ? μέχρι προχθές είχε αναλυτικό μενού που έλεγε, Αγγελίες- Μελη -κ.α τώρα δεν μου τα βγάζει, άλλα  προσπαθώ να κάνω αναζήτηση μελών και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα. πως γίνετε η αναζήτηση μέλους?

Αναζητηση-πατας το βελακι-αναλυτικη αναζητηση-δεξια καρτελα "αναζητηση μελους".

Αρκετα δυσχρηστο θα ελεγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό έκανα και μου λέει 0 αποτέλεσμα δεν είμαι τόσο χαζός. Μέχρι προχθές πάταγες το βελάκι και πήγαινες μέλη και το έβρισκες. Τόσο απλό ήταν. 

10 λεπτά πριν, saltjon είπε

αυτό έκανα και μου λέει 0 αποτέλεσμα δεν είμαι τόσο χαζός. Μέχρι προχθές πάταγες το βελάκι και πήγαινες μέλη και το έβρισκες. Τόσο απλό ήταν. 

το βρήκα δεν φαντάζομαι αύριο να αλλάξει πάλι?

ναι περισσότερο δύσχρηστο από πριν άλλα με περισσότερα πεδία . 

Επεξ/σία από saltjon

<-----

Επιτρεπεται να βαζεις gif στη φωτο προφιλ;

Εκει που κοιταζα κατι θεματα ειδα ενα παλιο μελος με gif και απορησα πως μπορει να συμβει. Μαλλον το καινουριο site το υποστηριζει! Πειραζει που εβαλα αυτο εγω; Μου αρεσει σαν ιδεα :) 

• Like 1
  • Sad 1

Γενικά αργεί το φόρουμ να φορτώσει αλλά αν βάλετε Firefox στο κινητό σέρνεται τελείως. 

Κάθε σελίδα κάνει δεκαπλάσια χρόνο από το Chrome 

• Like 1

Στις 13/5/2018 στις 9:33 ΜΜ, redhotstef είπε

<-----

Εκει που κοιταζα κατι θεματα ειδα ενα παλιο μελος με gif και απορησα πως μπορει να συμβει. Μαλλον το καινουριο site το υποστηριζει! Πειραζει που εβαλα αυτο εγω; Μου αρεσει σαν ιδεα :) 

Στις 14/5/2018 στις 9:54 ΠΜ, jim_p είπε

Και εγω gif!

Επειδη ο goku στο gif που εβαλα χτες για avatar παει σε fast forward, τον εβαλα στο ps και τον ηρεμησα λιγο (attachment). Παρολα αυτα, δεν μπορω τωρα να τον ξαναβαλω avatar επειδη το φορουμ λεει "Δεν επιτρέπεται να ανεβάσετε κινούμενες εικόνες". Τι παιζει τελικα? Μπορουμε ή οχι?

2.gif

Ωραία φάση (για τεστ επιληψίας). :P
Επιπλέον μου ανεβάζει +12% cpu μόνο στο συγκεκριμένο tab με τα κινούμενα avatar.

Τι θα λέγατε να ακυρώσετε τα gifακια μέχρι να πάρουμε όλοι i7 cpu;

• Like 3

20 λεπτά πριν, pigeon είπε

Ωραία φάση (για τεστ επιληψίας). :P
Επιπλέον μου ανεβάζει +12% cpu μόνο στο συγκεκριμένο tab με τα κινούμενα avatar.

Τι θα λέγατε να ακυρώσετε τα gifακια μέχρι να πάρουμε όλοι i7 cpu;

Οτι ειναι το παιδι. +10

Για να παω στα ΠΜ  απο κινητο οταν λαβω ειδοποιηση, πρεπει να κανω ενα σωρο κλικ. Αν εχω ενα ΠΜ θρεντ ας πουμε 34 σελιδων, ειναι πολυ κουραστικο καθε φορα να πρεπει να περασω απο την πρωτη σελιδα. 

• Like 2

Στις 5/13/2018 στις 9:33 ΜΜ, redhotstef είπε

<-----

Αφού ρωτάς.. είναι απίστευτα ενοχλητικό το gif σου. Καθώς και το όποιο άλλο gif. Σκέψου μία σελίδα που προσπαθείς να διαβάσεις και να είχαμε όλοι gif.. Δεν θα ήταν forum μετά αλλά καρναβάλι. Και πραγματικά απορώ που επιτρέπουν τα gif. Προχειρότητα του forum? who knows..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...