Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Snoob είπε

Όταν τοποθετείται ένας χρήστης σε λίστα αγνόησης, εμφανίζονται επιλογές: Αναρτήσεις, Μηνύματα, Υπογραφή. Πρέπει να ενεργοποιηθούν οι αντίστοιχες επιλογές, δεν είναι καθολικό το μπλοκάρισμα εξ ορισμού.

Εχω επιλεξει ολα τα κουτακια και παλι μου ερχονται μηνυματα κανονικα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 4/17/2018 στις 5:45 ΜΜ, zio10 είπε

Το νέο περιεχόμενο είναι custom, όπως θες το κάνεις. Οπότε διαλέγεις τι θέλεις να σου δείχνει και το αποθηκεύεις.

Συγγνωμη αλλα δεν ειδα το σχολιο σου οταν το εκανες και περασε μια βδομαδα απο τοτε, μπορεις να μου πεις πως γινεται αυτο?

Επισης, βαλτε ενα περιορισμο στο τι μπορει να βαζει ο καθε !@#$%^& για υπογραφη και, εφοσον μιλαμε για urls, να ΜΗΝ γινονται resolved και να μενουν σαν σκετο κειμενο. Γιατι αυτο με το χαλι εδω πονεσανε τα ματια μου!

https://www.insomnia.gr/forums/topic/674686-αμεση-βοηθεια-για-ιους/

3 ώρες πριν, jim_p είπε

Συγγνωμη αλλα δεν ειδα το σχολιο σου οταν το εκανες και περασε μια βδομαδα απο τοτε, μπορεις να μου πεις πως γινεται αυτο?

Επισης, βαλτε ενα περιορισμο στο τι μπορει να βαζει ο καθε !@#$%^& για υπογραφη και, εφοσον μιλαμε για urls, να ΜΗΝ γινονται resolved και να μενουν σαν σκετο κειμενο. Γιατι αυτο με το χαλι εδω πονεσανε τα ματια μου!

https://www.insomnia.gr/forums/topic/674686-αμεση-βοηθεια-για-ιους/

Πατάς το τελευταίο πλήκτρο δεξιά πριν την αναζήτηση που λέει ροές περιεχομένου και κάτω κάτω λέει δημιουργία νέας ροής. Εκεί φτιάχνεις όπως θέλεις το νέο περιεχόμενο και το αποθηκεύεις!

• Like 1

να ρωτησω και εγω κατι,

εχει σχεδόν γεμισει ο χωρος των προσωπικων μου μηνυματων , ψαχνω τροπο να σβησω μερικα αλλ δεν βρισκω.

Μπορει να βοηθησει καποιος ?

****  Δεν γινεται ( στις αγγελιες )  όταν ένα μελος δηλωνει την τοποθεσια του στο χαρτη ( γιατι δεν μπορει να το δηλωσει και αλλου ) να φαινεται και η περιοχη  που δηλωνει , χωρις να χρειαζεται κανεις να μεγενθυνει το χαρτη ανοιγοντας άλλη σελιδα για να το δει ?

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, ana4732 είπε

να ρωτησω και εγω κατι,

εχει σχεδόν γεμισει ο χωρος των προσωπικων μου μηνυματων , ψαχνω τροπο να σβησω μερικα αλλ δεν βρισκω.

Μπορει να βοηθησει καποιος ?

****  Δεν γινεται ( στις αγγελιες )  όταν ένα μελος δηλωνει την τοποθεσια του στο χαρτη ( γιατι δεν μπορει να το δηλωσει και αλλου ) να φαινεται και η περιοχη  που δηλωνει , χωρις να χρειαζεται κανεις να μεγενθυνει το χαρτη ανοιγοντας άλλη σελιδα για να το δει ?

ευχαριστω

μνμτ.jpg

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 1

Καλησπέρα, παιδιά. Δεν ξέρω αν έχει τεθεί και παλαιότερα τέτοιο ζήτημα, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε/έπρεπε στο νέο φόρουμ, να απαγορεύεται η χρήση greeklish.-

• Like 1

• Moderators
32 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Καλησπέρα, παιδιά. Δεν ξέρω αν έχει τεθεί και παλαιότερα τέτοιο ζήτημα, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε/έπρεπε στο νέο φόρουμ, να απαγορεύεται η χρήση greeklish.-

Η χρήση greeklish εχει σταματήσει να είναι αποδεκτή στο forum εδώ και αρκετά χρόνια. Ίσως πάνω από δεκαετία. 

Αν εντοπίσετε μηνύματα με τέτοια γραφή τα κάνετε report και όλα θα βρουν το δρόμο τους.

Οι όροι χρήσης του forum είναι εδώ και ο συγκεκριμένος κανόνας είναι ο Β4

Αναφορά σε κείμενο

Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.

https://www.insomnia.gr/announcement/13-όροι-χρήσης/

• Thanks 1

Ευχαριστώ, δεν το γνώριζα, αλλά συμβαίνει αρκετά συχνά και στο φόρουμ και, κυρίως στις αγγελίες. Δεν ήξερα (κακώς) ότι πρέπει να κάνουμε αναφορά. Όλα καλά!-

23 λεπτά πριν, Praetorian είπε

Η χρήση greeklish εχει σταματήσει να είναι αποδεκτή στο forum εδώ και αρκετά χρόνια. Ίσως πάνω από δεκαετία. 

Αν εντοπίσετε μηνύματα με τέτοια γραφή τα κάνετε report και όλα θα βρουν το δρόμο τους.

Οι όροι χρήσης του forum είναι εδώ και ο συγκεκριμένος κανόνας είναι ο Β4

https://www.insomnia.gr/announcement/13-όροι-χρήσης/

Ισχύει και για τις αγγελίες (ως υποκατηγορία του forum) ή εκει ισχύει κάτι διαφορετικό ;

Επισης στο παλιο insomnia υπήρχαν ξεκάθαρο section κανόνων για τις αγγελίες, που στο τωρινό δε βρίσκω κάτι αναλογο. Γερασα και τυφλώνομαι. Αν υπάρχει κάτι τετοιο μήπως να προστεθεί και κάποια διευκρίνηση για "παράνομες υπηρεσίες" ή αντίγραφα εμπορικών προιόντων; Τωρα στους κανονες γινεται μονο αναφορα σε warez software

Π.χ. 5 ευρω για απεριόριστο internet

Παντελόνι (ρολόι, οτιδήποτε) replica/αντιγραφο αυθεντικου, κλπ

• Like 1

Στις ‎23‎/‎4‎/‎2018 στις 10:34 ΜΜ, nas91 είπε

Εχω επιλεξει ολα τα κουτακια και παλι μου ερχονται μηνυματα κανονικα..

κι εσυ τα ανοιγεις και τα διαβαζεις?

• Super Moderators
4 λεπτά πριν, McNerd είπε

πώς κάνω αγνόηση χρήστη; σόρι αν έχει ξαναρωτηθεί, μπερδεύομαι ακόμα με το προφίλ

Aπό το προφίλ σου, στο drop down menu που εμφανίζεται όταν κάνεις κλικ στο nick σου, "Χρήστες προς αγνόηση".

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...