panoc Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 41 λεπτά πριν, isay είπε Τι προβλέπεται για επεξεργασία παλαιοτέρων αναρτήσεων; Θελω να κάνω κάποιες αλλαγες/προσθηκες σε οδηγους που εγραψα και πλεον το συστημα δεν μου δινει επιλογη επεξεργασίας Δε προβλέπεται Στελνεις μυνημα με τις αλλαγες σε ενα mod να στις κανει αυτος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 έχει κανείς άλλος θέμα με τις ροές περιεχομένου? στην "Περιεχόμενο στο οποίο δημοσίευσα" η οποία είναι αυτή που χρησιμοποιώ κυρίως λείπουν πολλά θέματα που τα βρίσκω πιο μετά στην τύχη από το αστεράκι δίπλα στον τίτλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Συγχωράτε με, αλλά δεν είδα άλλο thread με "προτάσεις για το νέο site" λίγο που έψαξα. Θέλετε να ανοίξετε μια νέα κατηγορία, για άτομα που ψάχνουν υλικό για paper, να διαβάσουν μια δημοσίευση, να χρησιμοποιήσουν κάποια για αναφορά κτλ. Μια καλή ιδέα είναι να μπορούμε μόνο οταν ρωτάει κάποιος πάνω σε ένα θέμα, να πούμε "έχω γράψει προσωπικά "αυτό" πάνω στο θέμα που ψάχνεις", έτσι ώστε να προωθήσουμε τους νέους επιστήμονες, χαρίζοντας (όπου είναι σχετικό φυσικά), αναφορές στις δημοσιεύσεις τους. Αλλά κυρίως όταν ψάχνουμε μια δημοσίευση πάνω σε ένα θέμα. πχ -"Ψάχνω ένα paper πάνω σε οικονομικά, με υλοποίση σε νευρωνικά δίκτυα κτλ κτλ." -"Εμένα με βοήθησε "αυτό" και "αυτό", αλλά αν θες έχω γράψει και "αυτό" πάνω στο θέμα που ψάχνεις." Έτσι να βγάζουμε μια άκρη μέσα στο χάος των paper, αλλά και να προωθείται η δουλειά μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) α) Πως θα γινει στο μηνυμα μου εδω να μπορω να γραψω και κατι ΜΕΤΑ το quote και να ΜΗΝ το κανει merge με το quote ο αυτιστικος rte? β) Γινεται στο νεο περιεχομενο να μην φαινονται ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ αλλα μονο τα νεα μηνυματα και τα νεα θεματα? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δοκίμασε διπλό Enter στο τέλος του quote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Αυτο πρεπει να το κανω οταν γραφω το μηνυμα, πριν το ποσταρω, γιατι μετα κανει την μορφοποιηση του ο rte και το πηδαει. Και μετα δεν μπορω να το αλλαξω γιατι στο edit ειναι ηδη πηδηγμενο. Οπως γραφω και στο τελος του συγκεκριμενου μηνυματος, μονο για τους special olympics ειναι ο rte πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μπορείς πάντως να γράψεις κανονικά τις παράγραφος του κειμένου που θέλεις και μετά να μεταφέρεις το quote ενδιάμεσα από το handle με το σταυρό (drag n drop με το mouse ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Στις 15/4/2018 στις 4:22 ΜΜ, Sheogorath είπε Συγχωράτε με, αλλά δεν είδα άλλο thread με "προτάσεις για το νέο site" λίγο που έψαξα. Θέλετε να ανοίξετε μια νέα κατηγορία, για άτομα που ψάχνουν υλικό για paper, να διαβάσουν μια δημοσίευση, να χρησιμοποιήσουν κάποια για αναφορά κτλ. Μια καλή ιδέα είναι να μπορούμε μόνο οταν ρωτάει κάποιος πάνω σε ένα θέμα, να πούμε "έχω γράψει προσωπικά "αυτό" πάνω στο θέμα που ψάχνεις", έτσι ώστε να προωθήσουμε τους νέους επιστήμονες, χαρίζοντας (όπου είναι σχετικό φυσικά), αναφορές στις δημοσιεύσεις τους. Αλλά κυρίως όταν ψάχνουμε μια δημοσίευση πάνω σε ένα θέμα. πχ -"Ψάχνω ένα paper πάνω σε οικονομικά, με υλοποίση σε νευρωνικά δίκτυα κτλ κτλ." -"Εμένα με βοήθησε "αυτό" και "αυτό", αλλά αν θες έχω γράψει και "αυτό" πάνω στο θέμα που ψάχνεις." Έτσι να βγάζουμε μια άκρη μέσα στο χάος των paper, αλλά και να προωθείται η δουλειά μας. Θα παει απατο καθως θα σκανε μυτη οι γνωστοι insomniacs με τις θεωριες και τα "νομισματα" τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 29 λεπτά πριν, webparts είπε Θα παει απατο καθως θα σκανε μυτη οι γνωστοι insomniacs με τις θεωριες και τα "νομισματα" τους. Δεν λέω προώθηση ιδέας σαν πρωτο σκοπό, αλλά κάποιος να ρωτάει για υλικό για διάβασμα πάνω σε ένα θέμα. Και αν, ΑΝ, έχουμε γράψει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα, να το προτείνουμε μαζί με ξένη βιβλιογραφία. Δεν θα διαφημίζουμε χωρίς να μας ρωτάει κανένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δεν λέω προώθηση ιδέας σαν πρωτο σκοπό, αλλά κάποιος να ρωτάει για υλικό για διάβασμα πάνω σε ένα θέμα. Και αν, ΑΝ, έχουμε γράψει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα, να το προτείνουμε μαζί με ξένη βιβλιογραφία. Δεν θα διαφημίζουμε χωρίς να μας ρωτάει κανένας. Καταλαβαινω πως το λες,οπως καταλαβαινεις και εσυ πως το λεω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Στις 4/16/2018 στις 3:26 ΜΜ, jim_p είπε β) Γινεται στο νεο περιεχομενο να μην φαινονται ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ αλλα μονο τα νεα μηνυματα και τα νεα θεματα? Καμια ιδεα για αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 51 λεπτά πριν, jim_p είπε Καμια ιδεα για αυτο? Το νέο περιεχόμενο είναι custom, όπως θες το κάνεις. Οπότε διαλέγεις τι θέλεις να σου δείχνει και το αποθηκεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μπαίνω απο κινητό και υπάρχει πρόβλημα.Πατάω παράθεση και όταν ξεκινάω να γράφω σταματάει στα 2-3 γράμματα τα οποία δεν σβήνονται.Δοκίμασα να γράψω αυτό που ήθελα σε σημείωση και να κάνω copy-paste αλλά δεν γίνεται,ο κέρσορας μεταφέρεται στο μύνημα στο οποίο θέλω να κάνω την παράθεση.Είναι εκνευριστικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Γιατι οταν μπλοκαρω καποιον,μπορει ακομη να μου στειλει μηνυμα? Ποιος ο σκοπος του 'block' εαν μπορει να επικοινωνησει ξανα μαζι μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, nas91 είπε Γιατι οταν μπλοκαρω καποιον,μπορει ακομη να μου στειλει μηνυμα? Ποιος ο σκοπος του 'block' εαν μπορει να επικοινωνησει ξανα μαζι μου? Όταν τοποθετείται ένας χρήστης σε λίστα αγνόησης, εμφανίζονται επιλογές: Αναρτήσεις, Μηνύματα, Υπογραφή. Πρέπει να ενεργοποιηθούν οι αντίστοιχες επιλογές, δεν είναι καθολικό το μπλοκάρισμα εξ ορισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις