Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βρήκα κάτι στο FAQ οπότε ρωτάω : Υπάρχει τρόπος όταν ανοίγω ένα τοπικ να ανοίγει κατευθείαν στην τελευταία σελίδα και όχι στην πρώτη?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, αν δεν το έχεις διαβάσει πατάς στην τελεία ή στο αστεράκι στα αριστερά του τίτλου. Αν το έχεις διαβάσει και θες να ξαναπάς πατάς στο νούμερο της σελίδας στην δεξιά πλευρά του τίτλου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως κανεις copy paste μια παραθεση/ quote σε αλλο post...βγαζει εικονακι να το μετακινησεις αλλα οχι copy paste

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Δημοσ.

Στο Pages (Αρχική) το pagination της πρώτης σελίδας είναι στα αριστερά ενώ στις υπόλοιπες έρχεται στο κέντρο, επίσης ο editor στην πρώτη σελίδα είναι επάνω από τα σχόλια ενώ στις υπόλοιπες έρχεται κάτω από τα σχόλια. Ξέρω, λεπτομέρεια είναι...

page1.png.a6735d7f03163d8f017ac1d86f76be86.png

page2.png.bf85217d056d8b75046b6d2563bbee0b.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, kage είπε

Πως κανεις copy paste μια παραθεση/ quote σε αλλο post...βγαζει εικονακι να το μετακινησεις αλλα οχι copy paste

Aυτο δε βλεπω να γινεται, ετσι οταν θελω να απαντησω σε 2 μηνυματα πρεπει να ανεβασω 2 ποστς και να περιμενω την αυτοματη συγχωνευση:mellow:

Επεξ/σία από rus
  • Moderators
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kage είπε

Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Κάποιο παράδειγμα; 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kage είπε

Δε νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, για αντιγραφή σε άλλο post μπορείς να πάρεις το link του post που περιέχει το περιεχόμενο που θες να επισημάνεις και να το επικολλήσεις, θα το πάρει αυτόματα ως embed, παράδειγμα, αντέγραψα το link του post που έκανες (εικόνα) και το επικόλλησα παρακάτω.

post.png.3b9f9bd54079a477732eef23fd880691.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλα ειναι ενοχλητικο να μπει emeded ενα ολοκληρο λινκ και ποστ στην ιδια κουβεντα...

Στην ουσια η απορία ειναι πως θα κανουμε παραθεση σε τοπικ εκ των υστερων δηλ. Σε ενα ποστ που εχει ηδη δημοσιευθει...π.χ να βρεις αλλο ποστ στο ιδιο θεμα που θες να απαντησεις και να τα κανεις join με αυτο που χες δημοσιευσει..

Στο παλιο παταγα παραθεση και με κοπυ παστε σε δικο μ υπαρχων ποστ το περναγε κανονικα σαν παραθεση και απο κατω εγραφες απαντηση

Επεξ/σία από kage
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kage είπε

Στο παλιο παταγα παραθεση και με κοπυ παστε σε δικο μ υπαρχων ποστ το περναγε κανονικα σαν παραθεση και απο κατω εγραφες απαντηση

Αυτό εξακολουθεί να δουλεύει. Θέλει:

1. Επιλογή παράθεσης του τμήματος (με select text και κλικ στο "Παράθεση αυτού" ) ή ολόκληρου του post στο οποίο θέλεις να απαντήσεις (με κλικ στο "Παράθεση" κάτω από το post).

2.  Ctrl+A (από το text area του RTE κάτω) και copy (Ctrl+C) 

3.  μετά Paste (Ctrl+V) στο δικό σου υπάρχον μήνυμα στο οποίο θέλεις να κάνεις edit. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kage είπε

Ναι αλλα ειναι ενοχλητικο να μπει emeded ενα ολοκληρο λινκ και ποστ στην ιδια κουβεντα...

Sorry, κατάλαβα λάθος εγώ, νόμιζα ότι ήθελες Quote C/P σε άλλο post άλλου topic.

Επίσης μπορείς να εφαρμόζεις Ctrl+Δεξί κλικ για επικόλληση χωρίς μορφοποίηση δλδ χωρίς τον bbcode στις περιπτώσεις που αντιγράφεται και αυτός.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, rus είπε

Aυτο δε βλεπω να γινεται, ετσι οταν θελω να απαντησω σε 2 μηνυματα πρεπει να ανεβασω 2 ποστς και να περιμενω την αυτοματη συγχωνευση:mellow:

Απ' ό,τι κατάλαβα μιλάς για πολλαπλή παράθεση. Στην mobile version, αριστερά απο το "παράθεση" έχει ενα +, είναι το κουμπί της πολλαπλής. :-)

(θεωρώ πως και στην pc version είναι το ίδιο...)

Δημοσ.

Είμαι μέσα σε ένα μεγάλο θρεντ και θέλω να ψάξω αν υπάρχει μήνυμα ενός συγκεκριμένου χρήστη. Έβαλα στην αναζήτηση "αυτό το θέμα" και το nickname, και μου έβγαλε μόνο ένα ποστ όπου αναφέρεται το nickname του, αλλά κανένα ποστ του, αν και έχει κάνει τουλ. 1. Πώς το βρίσκω;

• Moderators
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, McNerd είπε

Είμαι μέσα σε ένα μεγάλο θρεντ και θέλω να ψάξω αν υπάρχει μήνυμα ενός συγκεκριμένου χρήστη. Έβαλα στην αναζήτηση "αυτό το θέμα" και το nickname, και μου έβγαλε μόνο ένα ποστ όπου αναφέρεται το nickname του, αλλά κανένα ποστ του, αν και έχει κάνει τουλ. 1. Πώς το βρίσκω;

Από όσο γνωρίζω αυτή η δυνατότητα αναζήτησης δεν υπάρχει πλέον στο forum. Όχι με τον παλιό τρόπο δηλαδή, μέσα από το ίδιο το thread, που ήταν πολύ βολικός. 

Νομίζω η τρέχουσα (ανεπαρκής) εναλλακτική είναι κάποια αναζήτηση από το περιεχόμενο του χρήστη ή από προσαρμοσμένη ροή, με πρόσθετο ψάξιμο των αποτελεσμάτων, που σίγουρα δεν είναι το ίδιο αποδοτική. :(

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Praetorian είπε

μια και σε βρήκα πρόχειρο :P πες μου και κάτι άλλο, με την ενότητα bugs όλα καλά; γιατί σήμερα όταν κλικάρω το σύνδεσμο bugs με βγάζει σε μόνο 3  θέματα που έχω ανοίξει ο ίδιος στη συγκ. ενότητα,  και δεν δείχνει κανένα άλλο.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι αυτή είναι σκόπιμη (και πρόσφατη) αλλαγή για το υπο-forum των bugs.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...