panoc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Το κουμπακι απο τα quote που μας πηγαινε στο αρχικο post το οποιο εγινε quote εξαφανιστηκε ή ειναι η ιδεα μου?
panoc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Καλημερα δυο θεματα οσον αφορα τις εικονες στο φορουμ 1. Υπαρχει η δυνατοτητα να κανει πιο συνχα refresh o image proxy ή να καταργηθει για το steamgists τουλαχιστο ? σχετικη συζητηση εδω. https://www.insomnia.gr/forums/topic/562822-παιχνίδια-που-χαρίζονται-από-μέλη-του-insomnia-giveaways/?do=findComment&comment=56277813 https://www.insomnia.gr/forums/topic/562822-παιχνίδια-που-χαρίζονται-από-μέλη-του-insomnia-giveaways/?do=findComment&comment=56277828 2. Οταν ανεβαζουμε οποιαδηποτε εικονα το φορουμ τη μετατρεπει σε μεγιστο πλατος 1280px, νομιζω οτι εφοσον εχουμε οριο εως 2ΜΒ ειναι ανουσιο να γινεται τετοια μετατροπη παρα μονο για εξοικομιση bandwidth, εαν αυτο ειναι το θεμα τοτε ας αρθει το οριο των 2 MB καθως οτι και να ανεβασουμε μικραινει δραματικα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 17 hours ago, panoc said: Το κουμπακι απο τα quote που μας πηγαινε στο αρχικο post το οποιο εγινε quote εξαφανιστηκε ή ειναι η ιδεα μου? Αυτό το βελάκι πάνω δεξιά στο quote εννοείς; Το βλέπω ακόμα. Νομίζω ότι δεν φαίνεται σε spilt quotes όπως το πιο πάνω μήνυμά μου (υπάρχει στο πρώτο, αλλά δεν υπάρχει στα επομενα). Το θέμα με τον proxy και ειδικά για το συγκεκριμένο topic και τα steamgift signatures είναι γνωστό. Δεν γνωρίζω αν θα αντιμετωπιστεί σύντομα. Αυτό για την εικόνα δεν το γνώριζα. Εννοείς εικόνες με πλάτος μεγαλύτερο από 1280px γίνονται scale down?
panoc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, Praetorian είπε Αυτό το βελάκι πάνω δεξιά στο quote εννοείς; Το βλέπω ακόμα. Νομίζω ότι δεν φαίνεται σε spilt quotes όπως το πιο πάνω μήνυμά μου (υπάρχει στο πρώτο, αλλά δεν υπάρχει στα επομενα). Το θέμα με τον proxy και ειδικά για το συγκεκριμένο topic και τα steamgift signatures είναι γνωστό. Δεν γνωρίζω αν θα αντιμετωπιστεί σύντομα. Αυτό για την εικόνα δεν το γνώριζα. Εννοείς εικόνες με πλάτος μεγαλύτερο από 1280px γίνονται scale down? τεστ quote Εφω δε το βλεπω ειτε με το theme μου ειτε οχι... Μόλις τώρα, panoc είπε Αυτό για την εικόνα δεν το γνώριζα. Εννοείς εικόνες με πλάτος μεγαλύτερο από 1280px γίνονται scale down? Ετσι εχω δει σε οτι εικονα εχω ανεβασει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 16 minutes ago, panoc said: τεστ quote Εφω δε το βλεπω ειτε με το theme μου ειτε οχι... Μπορείς να δώσεις screenshot? Σε μένα εμφανίζεται και στο theme σου -- αν και το δεύτερο quote δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται ότι είναι από σένα, δεν ξέρω τι έγινε εκεί -- Με mouse over φαίνεται πιο έντονα.
panoc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, Praetorian είπε Μπορείς να δώσεις screenshot? Σε μένα εμφανίζεται και στο theme σου -- αν και το δεύτερο quote δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται ότι είναι από σένα, δεν ξέρω τι έγινε εκεί -- Με mouse over φαίνεται πιο έντονα. Με εκανες και το εψαξα ποιο βαθια, τελικα ηταν προβλημα απο τη μερια μου με καποιο φλιτρο του ublock που δεν εχω ιδεα πως μπηκε Ευχαριστω, problem solved. 49 λεπτά πριν, Praetorian είπε Αυτό για την εικόνα δεν το γνώριζα. Εννοείς εικόνες με πλάτος μεγαλύτερο από 1280px γίνονται scale down? Οπως επισης να ξανα αναφερω οτι το οριο των 2MB δεν αφορα το οριο της εικονας αλλα το οριο του upload σε καθε ποστ. Πχ μπορω να ανεβασω ειτε 1Χ2ΜΒ, ειτε 2Χ1ΜΒ, ειτε 1Χ1ΜΒ + 2Χ500ΚΒ κλπ. Καθολου πρακτικο κατα την αποψη μου. Επισης εαν σε ενα ποστ φτασω το οριο και παω για επομενο ωστε να ανεβασω και εκει εικονες δε θα με αφησει εφοσον ειναι να γινουν merged. Πρεπει να παρελθει ο χρονος του auto-merge για να ανεβασω εικονα σε συνεχομενα post.
Moderators Praetorian Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 9 minutes ago, panoc said: Οπως επισης να ξανα αναφερω οτι το οριο των 2MB δεν αφορα το οριο της εικονας αλλα το οριο του upload σε καθε ποστ. Πχ μπορω να ανεβασω ειτε 1Χ2ΜΒ, ειτε 2Χ1ΜΒ, ειτε 1Χ1ΜΒ + 2Χ500ΚΒ κλπ. Καθολου πρακτικο κατα την αποψη μου. Επισης εαν σε ενα ποστ φτασω το οριο και παω για επομενο ωστε να ανεβασω και εκει εικονες δε θα με αφησει εφοσον ειναι να γινουν merged. Πρεπει να παρελθει ο χρονος του auto-merge για να ανεβασω εικονα σε συνεχομενα post. Αλλά από εξωτερικό url δεν υπάρχει θέμα, σωστά; Δεν ξέρω, για μένα δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά ίσως πρέπει να το αναφέρεις ως ερώτηση στο Bugs που θα το δει κάποιος από το development team.
panoc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 56 λεπτά πριν, Praetorian είπε Αλλά από εξωτερικό url δεν υπάρχει θέμα, σωστά; Δεν ξέρω, για μένα δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά ίσως πρέπει να το αναφέρεις ως ερώτηση στο Bugs που θα το δει κάποιος από το development team. Οχι οπως φαινεται απο εδω https://www.insomnia.gr/forums/topic/394423-περιοχή-για-test/?do=findComment&comment=56362044 δε το κανει σε external hosts. Δεν ειναι κατι τραγικο αλλα τουλαχιστο το resize ειναι "κακο", για να ανεβασω μεγαλη σε μεγεθος εικονα υπαρχει λογος (θελω να πιστευω). Αντιλαμβανομαι το θεμα του traffic αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα να ανεβαζω(ουμε) τις εικονες στο site αυτο καθεαυτο ετσι ωστε να υπαρχουν στη βαση και στο μελλον. Σε external hosts ναι μεν εξυπηρετει το τωρα αλλα οι περισσοτερες διαγραφονται στο μελλον.
skiabox Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Στις 3/16/2018 στις 5:28 ΜΜ, skiabox είπε Υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί το απαράδεκτο σύστημα που κολλάει τα posts όταν απαντάς σε άρθρο που έχει αναρτηθεί στην front page? Δεν μπορεί να μπει λίγο margin μεταξύ των posts? Οτι πιο δυσανάγνωστο έχω δει. Up
panoc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Στις 16/3/2018 στις 5:28 ΜΜ, skiabox είπε Υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί το απαράδεκτο σύστημα που κολλάει τα posts όταν απαντάς σε άρθρο που έχει αναρτηθεί στην front page? Δεν μπορεί να μπει λίγο margin μεταξύ των posts? Οτι πιο δυσανάγνωστο έχω δει. Τι ακριβώς εννοείς; ένα screen shot?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μια ενότητα με συνεντεύξεις μελών του φόρουμ, είναι κάποιοι οι γκουρού του φόρουμ. Προσωπικά θα διάβαζα μια συνέντευξη του Ζαχαρή ( η ψυχή του νήματος των προσφορών και των φορητών).
dfokas21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Καλημερα , σιγουρα καπου θα εχει απαντηθει αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω 60 σελιδες . Γιατι στις συνολικες αντιδρασεις μου λεει -1 ? Εκανα κατι ? lol Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον με βοηθησει .
rus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Το συστημα των ηχητικων ειδοποιησεων δουλευει κατα το δοκουν? Άλλες φορες σε ειδοποιει, αλλες όχι.
Zaytsev Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Εδώ και αρκετά updates, χάλασε το link για τα προσωπικά μηνύματα. Αν δηλαδή πας από τα notifications για να διαβάσεις προσωπικό μήνυμα που έχει πάνω από ένα μήνυμα, ή πάνω από μία σελίδες, δε σε πάει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο. Δούλευε μετά την αναβάθμιση και χάλασε σε κάποιο updates.
webparts Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Zaytsev είπε Εδώ και αρκετά updates, χάλασε το link για τα προσωπικά μηνύματα. Αν δηλαδή πας από τα notifications για να διαβάσεις προσωπικό μήνυμα που έχει πάνω από ένα μήνυμα, ή πάνω από μία σελίδες, δε σε πάει στο τελευταίο μη αναγνωσμένο. Δούλευε μετά την αναβάθμιση και χάλασε σε κάποιο updates. Δεν το ειδα να δουλευει ποτε,το εχω επισημανει πολλες φορες αλλα παραμενουμε στα ιδια. Απλα σε παει στην πρωτη σελιδα,κατι πολυ ενοχλητικο οταν συζητας με καποιον για ωρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις