Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rus είπε

Eχει μαζι τι εδωσες και τι πηρες. Δε βοηθαει.

Το γνωρίζω αλλά δεν θεωρώ σημαντικό κομμάτι τις αντιδράσεις. 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Saramo είπε

Το γνωρίζω αλλά δεν θεωρώ σημαντικό κομμάτι τις αντιδράσεις. 

Ομοιως, δεν ειναι σημαντικο τι θεωρει σημαντικο ένα μελος:)

• Confused 1
Δημοσ.

Το προβλημα που εχουν τα προσωπικα μηνυματα θα φτιαχθει ποτε;

Αναφερομαι στο θεμα που οταν πατας στο νεο μηνυμα σε παει στην πρωτη σελιδα της συζητησης,αντι να σε παει στην τελευταια ( οπου βρισκεται και το νεο μηνυμα ) .

• Like 2
Δημοσ.

Όταν κάνουμε embed ένα βίντεο μέσα στο ποστ είναι κάπως τεράστιο... ενώ παλιά ήταν λογικό το μέγεθος. Μπορεί να αλλάξει αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί το απαράδεκτο σύστημα που κολλάει τα posts όταν απαντάς σε άρθρο που έχει αναρτηθεί στην front page?

Δεν μπορεί να μπει λίγο margin μεταξύ των posts?

Οτι πιο δυσανάγνωστο έχω δει.

Δημοσ.

Έχω αυτά σε ένα παράθυρο:

5aac23b0b77d7_Capture2.PNG.82c15e409372719ce63708d09617ec08.PNG

Και έχω αυτά σε άλλο παράθυρο:

5aac23e4045ec_Capture1.thumb.PNG.24312f00fa58a9ed564d119e618ccca0.PNG

Πείτε μου επιτέλους που είναι το λάθος. Θέλω να βλέπω το φόρουμ όπως παλιά: νέο μνμ σε αυτά που (παρ)ακολουθώ, να βρίσκεται πάνω-πάνω στη σελίδα μου και να γίνονται όλα απλά. Όλα τα workarounds που προτείνετε θέλουν παραμετροποίηση που είτε δεν λειτουργεί, είτε δεν ξέρουμε πώς να την χρησιμοποιήσουμε. Πέρασαν τρεις μήνες και το φόρουμ έχει μείνει ΣΧΕΤΙΚΑ στάσιμο, ελάχιστες αλλαγές που να βοηθούν τον χρήστη.

Ένα κουμπί "επιστροφή στην κορυφή" (back to top) θέλουμε, τίποτα τρεις μήνες τώρα. Ένα κουμπί "τελευταίο μη αναγνωσμένο" θέλουμε, τίποτα τρεις μήνες τώρα. Τόσο πολύ σας απορροφούν οι αγγελίες (δεν ξέρω, υποθέτω...); Δεν ζητάμε χρυσάφι (ή κρυπτονομίσματα για να είμαστε στο πνεύμα της εποχής), ευκολία χρήσης θέλουμε.

Αν το παραπάνω είναι bug, μεταφέρετέ το εκεί. Αν όχι, πείτε μου πώς να το φτιάξω για να βλέπω τα τελευταία νέα μνμ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ για το όνομα του Θεού. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι πρόβλημα έχεις...τα θέματα που έχεις γράψει ή παρακολουθείς και έχουν νέα μηνύματα είναι πάνω πάνω. Επίσης, πατώντας το αστεράκι δίπλα στον τίτλο σε πάει στο πρώτο μη αναγνωσμένο μήνυμα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι πρόβλημα έχεις...τα θέματα που έχεις γράψει ή παρακολουθείς και έχουν νέα μηνύματα είναι πάνω πάνω. Επίσης, πατώντας το αστεράκι δίπλα στον τίτλο σε πάει στο πρώτο μη αναγνωσμένο μήνυμα.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Κατά κάποιο τρόπο έχεις δίκιο. Δεν μπορείς να ξέρεις που έχω γράψει...

Σε ΟΛΑ όσα βλέπεις εκεί έχω συμμετοχή στη συζήτηση. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που τα παρακολουθώ κιόλας. Όσον αφορά το αστεράκι (ή το κυκλάκι), γνωρίζω τη λειτουργία του. Μίλησα για το "τελευταίο μη αναγνωσμένο" ως feature που υπήρχε ήδη στην παλιά έκδοση του φόρουμ. Το ζήτησα εδώ μέσα πριν μήνες, το έχουν ζητήσει κι άλλοι, όμως φευ...

Συνεπώς, ξαναγυρίζουμε στο αρχικό μου πρόβλημα: Έχουμε απάντηση για το πρόβλημα (ή "πρόβλημα", αν πρόκειται για κάποιο δικό μου λάθος);

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Εννοείς ότι αυτά στο πρώτο παράθυρο δεν σου τα βγάζει στο δεύτερο στη ροή που έχεις φτιάξει;

Ακριβώς.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jonkyr είπε

Ακριβώς.

Είναι θέμα αυτό όντως, δεν τα βγάζει όλα...εμένα εμφανίζονται και εξαφανίζονται και κάποια δεν τα δείχνει καθόλου και μπαίνω και τσεκάρω μόνος μου.

• Moderators
Δημοσ.

Είναι επίσης γνωστό bug για τις ροές θεμάτων όπου κάποιος έχει συμμετοχή, οπότε δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί νέο topic για αυτό. Αν κάποιος έχει περισσότερο σχετικό feedback μπορεί να γράψει στο υπάρχον νήμα. Και δείχνει να αφορά νήματα που έχουν πολλά μηνύματα (αυτά δηλαδή τείνουν να μην έρχονται στα αποτελέσματα ή να εμφανίζονται αν έχουμε πρόσφατες δημοσιεύσεις και να εξαφανίζονται μια-δυο μέρες έπειτα).

Ωστόσο, το bug από όσο γνωρίζω δεν επηρεάζει ροές θεμάτων όπου κάποιος έχει συνδρομή, δηλαδή όπου έχει δηλώσει ρητά από το σχετικό κουμπί ότι παρακολουθεί το θέμα. Αυτές θέλουν την απλούστατη (κατά τη γνώμη μου) πρόσθετη ρύθμιση του φίλτρου "Συνδρομές" σε "Περιεχόμενο που έχω συνδρομή".

Από εκεί και έπειτα, αν θεωρείτε ότι κάτι είναι προβληματικό το αναφέρετε στο Bugs Section. Σε ένα νέο topic ανά Bug (ή συλλογή bugs αν ανήκουν στην ίδια κατηγορία),  με ψύχραιμο ύφος και όσο πιο πολλές λεπτομέρειες μπορείτε να δώσετε προκειμένου να μπορέσει η ομάδα ανάπτυξης να το αναπαράξει και τελικά να το αντιμετωπίσει με κάποιο fix. Προσωπικά δεν πρόκειται να μεταφέρω στο bug section οποιοδήποτε μήνυμα περιέχει ένα τουρλού από προβλήματα με ύφος στα όρια της υστερίας και με πληροφορίες τόσες όσες για να παίξουμε το παιχνίδι των ερωτήσεων για το τι εννοεί. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Praetorian είπε

Είναι επίσης γνωστό bug για τις ροές θεμάτων όπου κάποιος έχει συμμετοχή, οπότε δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί νέο topic για αυτό. Αν κάποιος έχει περισσότερο σχετικό feedback μπορεί να γράψει στο υπάρχον νήμα. Και δείχνει να αφορά νήματα που έχουν πολλά μηνύματα (αυτά δηλαδή τείνουν να μην έρχονται στα αποτελέσματα ή να εμφανίζονται αν έχουμε πρόσφατες δημοσιεύσεις και να εξαφανίζονται μια-δυο μέρες έπειτα).

Ωστόσο, το bug από όσο γνωρίζω δεν επηρεάζει ροές θεμάτων όπου κάποιος έχει συνδρομή, δηλαδή όπου έχει δηλώσει ρητά από το σχετικό κουμπί ότι παρακολουθεί το θέμα. Αυτές θέλουν την απλούστατη (κατά τη γνώμη μου) πρόσθετη ρύθμιση του φίλτρου "Συνδρομές" σε "Περιεχόμενο που έχω συνδρομή".

Από εκεί και έπειτα, αν θεωρείτε ότι κάτι είναι προβληματικό το αναφέρετε στο Bugs Section. Σε ένα νέο topic ανά Bug (ή συλλογή bugs αν ανήκουν στην ίδια κατηγορία),  με ψύχραιμο ύφος και όσο πιο πολλές λεπτομέρειες μπορείτε να δώσετε προκειμένου να μπορέσει η ομάδα ανάπτυξης να το αναπαράξει και τελικά να το αντιμετωπίσει με κάποιο fix. Προσωπικά δεν πρόκειται να μεταφέρω στο bug section οποιοδήποτε μήνυμα περιέχει ένα τουρλού από προβλήματα με ύφος στα όρια της υστερίας και με πληροφορίες τόσες όσες για να παίξουμε το παιχνίδι των ερωτήσεων για το τι εννοεί. 

Θα απαντήσω συνοπτικά ανά παράγραφο:

- Από την αρχή είπα ότι δεν ξέρω αν είναι bug ή δικό μου λάθος. Ζήτησα διευκρίνιση.

- Δεν ισχύει η λύση που προτείνεις (εκτός αν κάνω λάθος στην παραμετροποίηση). Θέματα που αυτή τη στιγμή είναι αδιάβαστα στις συνδρομές μου, δεν φαίνονται στις ροές μου. Αν χρειαστείς σκρινσοτ, ενημέρωσέ με. Όπως φαίνεται πάντως από τις 3 Φεβρουαρίου δεν έχετε βρει λύση.

- Δεν ήξερα αν είναι πρόβλημα. Επίσης επανέφερα το αίτημα για δύο features, άρα χρησιμοποίησα αυτό το νήμα. Σχετικά με την "ψυχραιμία", απαντώ με το "η μπάλα στην εξέδρα". Υπεκφυγές. Πριν 15 ώρες έγραψα, πριν 1 ώρα απάντησε ο πρώτος mod (εσύ). Παιχνίδι ερωτήσεων δεν έγινε. Ο zio είχε απορίες διότι ξέχασα να αναφέρω ότι έχω συμμετάσχει σε όλα τα νήματα του screenshot. Αυτό δεν λέγεται "παιχνίδι ερωτήσεων", λέγεται "διευκρίνιση". Ακόμα κι αν χρειαζόταν να παιχτεί, δεν βρέθηκε mod/admin να ρωτήσει. Για τα "όρια της υστερίας", εντάξει... το αφήνω ασχολίαστο.

Δεν ξέρω αν ήμουν αρκετά "ψύχραιμος" αυτή τη φορά, σε διαβεβαιώ ότι είμαι. Όπως και δηκτικός, αφού ως τώρα διαβάζω μόνο "νομίζω", "δείχνει να αφορά", "ίσως", "κατά τη γνώμη μου" και "απ' όσο γνωρίζω".

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Θα απαντήσω συνοπτικά ανά παράγραφο:

- Από την αρχή είπα ότι δεν ξέρω αν είναι bug ή δικό μου λάθος. Ζήτησα διευκρίνιση.

Ασχολίαστο. 

- Δεν ισχύει η λύση που προτείνεις (εκτός αν κάνω λάθος στην παραμετροποίηση). Θέματα που αυτή τη στιγμή είναι αδιάβαστα στις συνδρομές μου, δεν φαίνονται στις ροές μου. Αν χρειαστείς σκρινσοτ, ενημέρωσέ με. Όπως φαίνεται πάντως από τις 3 Φεβρουαρίου δεν έχετε βρει λύση.

ΟΙ ρυθμίσεις που έχεις στο προηγούμενο screenshot είναι λάθος. Οπότε ναι, ή δώσε νέο screenshot ή ... όχι μυρίζοντας τα δάχτυλά μου δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

- Δεν ήξερα αν είναι πρόβλημα. Επίσης επανέφερα το αίτημα για δύο features, άρα χρησιμοποίησα αυτό το νήμα. Σχετικά με την "ψυχραιμία", απαντώ με το "η μπάλα στην εξέδρα". Υπεκφυγές. Πριν 15 ώρες έγραψα, πριν 1 ώρα απάντησε ο πρώτος mod (εσύ). Παιχνίδι ερωτήσεων δεν έγινε. Ο zio είχε απορίες διότι ξέχασα να αναφέρω ότι έχω συμμετάσχει σε όλα τα νήματα του screenshot. Αυτό δεν λέγεται "παιχνίδι ερωτήσεων", λέγεται "διευκρίνιση". Ακόμα κι αν χρειαζόταν να παιχτεί, δεν βρέθηκε mod/admin να ρωτήσει. Για τα "όρια της υστερίας", εντάξει... το αφήνω ασχολίαστο.

Τα περισσότερα μηνύματα σε αυτό το topic τα διαβάζω άμεσα. Δεν απαντώ σε μηνύματα που δεν μου αρέσει το ύφος.
Υστερία, ναι, Γιατί σου φαίνεται περίεργο. CAPS και εκφράσεις του στυλ "για το όνομα του Θεού" , χώρια τα "θέλουμε"  και τα "ΣΤΑΣΙΜΟ" , "ελάχιστες αλλαγές..." και άλλα ωραία) .

Δεν με ενδιαφέρει πόσο ψύχραιμος είσαι, αν δεν σε ενδιαφέρει να συνεχίσω να σου απαντώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πφφφφφ, έχεις απόλυτο δίκιο. Πάω να μιλήσω στον τοίχο μου. Ίσως μου απαντήσει. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις εδώ αν θέλεις. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Επεξ/σία από jonkyr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...