rus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2018 στις 6:17 ΜΜ, zio10 είπε Δεν θα ήταν ωραίο και χρήσιμο να μπορούμε να βάλουμε παραπάνω από μία αντιδράσεις σε ένα μήνυμα; Συμφωνω, επισης θα ηθελα περισσοτερες διαθεσιμες αντιδρασεις απο τις 4 υπαρχουσες. Υπαρχει τροπος να φαινονται συνοπτικα ολες οι αντιδράσεις που εχει λαβει ένα μελος? Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από rus 1
Saramo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, mynam3 είπε Οι αντιδράσεις τι είναι; Έχω +3 Καλησπέρα. Είναι αντιδράσεις στα post που κάνεις.
rus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Saramo είπε Είναι αντιδράσεις στα post που κάνεις. τις οποίες εχει απλως αθροιστικα, χωρις να διευκρινιζεται τι είναι? Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από rus
Saramo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, rus είπε τις οποίες εχει απλως αθροιστικα, χωρις να διευκρινιζεται τι είναι? Νομίζω πως αν μπει στο προφίλ του θα μπορεί να δει τι αφορούν. Στη δραστηριότητα φήμης συγκεκριμένα. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Saramo
webparts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, Saramo είπε Νομίζω πως αν μπει στο προφίλ του θα μπορεί να δει τι αφορούν. Στη δραστηριότητα φήμης συγκεκριμένα. Δε δουλευει αυτο,ποτε δε δουλεψε.
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Νομίζω έχουν πει ότι είναι το άθροισμα like, thanks και haha. Αναλυτικά δεν ξέρω αν μπορούμε να τα δούμε.
Saramo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, webparts είπε Δε δουλευει αυτο,ποτε δε δουλεψε. Μπες στο προφίλ σου, αντιδράσεις, δραστηριότητα φήμης 17 λεπτά πριν, zio10 είπε Νομίζω έχουν πει ότι είναι το άθροισμα like, thanks και haha. Αναλυτικά δεν ξέρω αν μπορούμε να τα δούμε. Μπες και εσύ φίλε μου στο προφίλ σου, αντιδράσεις, δραστηριότητα φήμης και έλεγξέ το. 1
webparts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Saramo είπε Μπες στο προφίλ σου, αντιδράσεις, δραστηριότητα φήμης "Δεν υπάρχει τίποτα προς προβολή"
Saramo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, webparts είπε "Δεν υπάρχει τίποτα προς προβολή" Αντιδράσεις, τύπος περιεχομένου, αναρτήσεις. Κοίταξε ξανά
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Saramo είπε Μπες στο προφίλ σου, αντιδράσεις, δραστηριότητα φήμης Μπες και εσύ φίλε μου στο προφίλ σου, αντιδράσεις, δραστηριότητα φήμης και έλεγξέ το. Το είδα, έχει όλες τις αντιδράσεις που έχουμε πάρει αλλά και που έχουμε δώσει. Δεν μπορείς να δεις συγκεντρωτικά δηλαδή τόσα likes, τόσα thanks. Επίσης εμένα μου μετράει από το 2014! 1
Saramo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Το είδα, έχει όλες τις αντιδράσεις που έχουμε πάρει αλλά και που έχουμε δώσει. Δεν μπορείς να δεις συγκεντρωτικά δηλαδή τόσα likes, τόσα thanks. Επίσης εμένα μου μετράει από το 2014! Ναι, είναι αναλυτικά . Δεν είναι και κάτι σημαντικό εξ'αλλου 1
webparts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, Saramo είπε Αντιδράσεις, τύπος περιεχομένου, αναρτήσεις. Κοίταξε ξανά Α ναι,το ειχα ξαναδει στις αναρτησεις αλλα το ειχα ξεχασει.Οχι απλα δεν ειναι κατι σημαντικο,ειναι εντελως αχρηστο. Οπως και να εχει,το μενου "αντιδρασεις" δεν δουλευει. 2
Saramo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, webparts είπε Α ναι,το ειχα ξαναδει στις αναρτησεις αλλα το ειχα ξεχασει.Οχι απλα δεν ειναι κατι σημαντικο,ειναι εντελως αχρηστο. Οπως και να εχει,το μενου "αντιδρασεις" δεν δουλευει. Χαίρομαι που βοήθησα σε κάτι τόσο σημαντικό Παρεμπιπτόντως μόλις αντέδρασα 24 λεπτά πριν, zio10 είπε Το είδα, έχει όλες τις αντιδράσεις που έχουμε πάρει αλλά και που έχουμε δώσει. Δεν μπορείς να δεις συγκεντρωτικά δηλαδή τόσα likes, τόσα thanks. Επίσης εμένα μου μετράει από το 2014! Είσαι αντιδραστικός τύπος και εσύ Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Saramo
rus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, Saramo είπε Αντιδράσεις, τύπος περιεχομένου, αναρτήσεις. Eχει μαζι τι εδωσες και τι πηρες. Δε βοηθαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις