Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από την αρχή της εβδομάδας δεν λαμβάνω email ειδοποιήσεις για τις συνδρομές μου.

Λαμβάνω όμως κανονικά ειδοποιήσεις για τα προσωπικά μηνύματα.

Ειναι προιόν προβλήματος, αναβάθμισης ή κάποιου είδους moderation; Για να ξέρω ποιόν να ρωτήσω και πως. :blink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
3 λεπτά πριν, pigeon είπε

Από την αρχή της εβδομάδας δεν λαμβάνω email ειδοποιήσεις για τις συνδρομές μου.

Λαμβάνω όμως κανονικά ειδοποιήσεις για τα προσωπικά μηνύματα.

Ειναι προιόν προβλήματος, αναβάθμισης ή κάποιου είδους moderation; Για να ξέρω ποιόν να ρωτήσω και πως. :blink:

Ποιές είναι οι ρυθμίσεις που έχεις στο https://www.insomnia.gr/notifications/options/ για το "Κάποιος σχολιάζει σε θέμα που έχω συνδρομή" ?

Νομίζω έπρεπε να δουλεύει όπως το έχω ρυθμίσει. Ρυθμίσεις #1 , #2

Η μόνη αλλαγή που ίσως έχω κάνει είναι να κόψω το email στο "Κάποιος αξιολογεί περιεχόμενο που έχω συνδρομή ".

Ισως να εχει bug αλλα κοίτα και την άλλη περίπτωση που έγραψα να μη ψάχνουμε άδικα.

• Moderators
2 λεπτά πριν, pigeon είπε

Νομίζω έπρεπε να δουλεύει όπως το έχω ρυθμίσει. Ρυθμίσεις #1 , #2

Απενεργοποίησε το "Στείλε μου μόνο μία ειδοποίηση email για περιεχόμενο που έχω συνδρομή μέχρι να επισκεφθώ ξανά την κοινότητα." & κλικ στο "Αποθήκευση" , και κοίτα αν επιμένει. 

• Like 1

Λοιπόν δούλεψε αυτό που μου είπες ;)

Μου ήρθαν ειδοποιήσεις κανονικά, αλλα και για τις δυο απαντήσεις σου, δηλαδή πριν και μετα την αλλαγή. Ωρες αποστολής 17:19 και 17:40 , τα έλαβα μαζι πακέτο στις 17:48.

Θα αφήσω έτσι την επιλογή να παίρνω όλες τις ειδοποιήσεις, αλλά το καλύτερο είναι να στέλνει ενα email μόνο. Λιγότερα email εδώ και λιγότερος φόρτος στον σέρβερα.

• Super Moderators
Μόλις τώρα, aiantas είπε

Επισήμανση forum ως αναγνωσμένου

Μπορει να σταθεροποιηθεί η λειτουργία του;

Aν έχεις εντοπίσει κάποιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη λειτουργία, ανέφερέ το στα bugs, γρηγορότερα θα το δουν οι αρμόδιοι.

• Super Moderators
Just now, Snoob said:

Aν έχεις εντοπίσει κάποιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη λειτουργία, ανέφερέ το στα bugs, γρηγορότερα θα το δουν οι αρμόδιοι.

Πριν μερικές μέρες έβγαζε confirmation window, πλέον νομίζω ότι δεν βγάζει ή βγάζουν μερικές κατηγορίες του forum κι άλλες όχι.

• Like 1

• Super Moderators

Θα επαναλάβω, αυτές οι παρατηρήσεις, που είναι πολύ χρήσιμες, πρέπει να πηγαίνουν τα bugs. Θα το δουν γρηγορότερα αυτοί που μπορούν να το αποκαταστήσουν.

• Thanks 1

Επισκέπτης

Έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες από εμένα και μερικούς άλλους χρήστες ότι εξαφανίζονται ως δια μαγείας τα θρεντ του μαστερ σεφ. Είναι bugs του συστήματος στο νέο φορουμ ή συμβαίνει κάτι που δεν γνωρίζουμε; :P

Υ.Γ. 1 Καλώς κλειδώθηκαν τα δύο προηγούμενα θρεντ που ξέφυγαν αλλά το να διαγράφονται δυο θρεντ με πέντε κανονικά μηνύματα είναι τουματσίλα

Υ.Γ. 2 Αν είμαι off topic παρακαλώ να μεταφερθεί κάπου πιο κατάλληλα.

• Super Moderators
12 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες από εμένα και μερικούς άλλους χρήστες ότι εξαφανίζονται ως δια μαγείας τα θρεντ του μαστερ σεφ. Είναι bugs του συστήματος στο νέο φορουμ ή συμβαίνει κάτι που δεν γνωρίζουμε; :P

Υ.Γ. 1 Καλώς κλειδώθηκαν τα δύο προηγούμενα θρεντ που ξέφυγαν αλλά το να διαγράφονται δυο θρεντ με πέντε κανονικά μηνύματα είναι τουματσίλα

Υ.Γ. 2 Αν είμαι off topic παρακαλώ να μεταφερθεί κάπου πιο κατάλληλα.

Απορίες/διευκρινίσεις/αντιρρήσεις για συντονιστικές ενέργειες, αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα με κάποιον αρμόδιο συντονιστή ή απευθείας στο διαχειριστή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...