Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, redhotstef είπε Οποτε ερχεται μυνημα ερχονται δυο ειδοποιησεις μια στο εικονιδιο φακελου και μια στων ειδοποιησεων. Ειναι βαρετο να αναγκαζεσαι να σβησεις αυτη των ειδοποιησεων, η οποια δε χρησιμευει κιολας αφου ερχεται η ειδοποιηση και στο εικονοδιο φακελων. Πχ μπαινω ινσομνια καινουρια μερα βλεπω εχω συνεφακι με δυο ειδοποιησεις. Μπαινω να δω, η μια ειδοποιηση ειναι για ενα εισερχόμενο μυνημα και η αλλη ειναι στις αλλες ειδοποιησεις που οταν βλεπω αφορα τελικα το μυνημα που ελαβα. Οταν σου ερχεται μυνημα καντε το να ερχετε μια ειδοποιηση οχι δυο. Από τις ρυθμίσεις λογαριασμού/ ρυθμίσεις ειδοποιήσεων/ "λαμβάνω ένα μήνυμα", απενεργοποίηση και τα δύο είδη ειδοποιήσεων. Κανονικά, πρέπει μετά να έρχεται ειδοποίηση μόνο στο tab των προσωπικών μηνυμάτων (το "φάκελο"). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Οοο τελικα δεν ειναι ελαττωμα, πρεπει να παω στις ρυθμισεις λογαριασμου ε; Οκ καταλαβα ευχαριστω θα πρεπει να το φτιαξω απο το λογαριασμο μου! (Απιστευτο το ποσες λεπτομεριες για τις αναγκες του καθενος εχει το φορουμ.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, redhotstef είπε Οοο τελικα δεν ειναι ελαττωμα, πρεπει να παω στις ρυθμισεις λογαριασμου ε; Οκ καταλαβα ευχαριστω θα πρεπει να το φτιαξω απο το λογαριασμο μου! (Απιστευτο το ποσες λεπτομεριες για τις αναγκες του καθενος εχει το φορουμ.. ) Nαι, αλλά ενδεχομένως να πέσαμε πάνω σε bug. Δες λίγο τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων, αν δεν βλέπεις ειδοποίηση αριθμητική, και απάντησέ μου στο τεστ σε παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μου ηρθε οπως επρεπε ειδοποιηση αριθμητικη μονο στο φακελο μυνηματων και οχι στο καμπανακι. Ολα καλα τελικα. Ευχαριστω για το κοπο και τη βοηθεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, redhotstef είπε Μου ηρθε οπως επρεπε ειδοποιηση αριθμητικη μονο στο φακελο μυνηματων και οχι στο καμπανακι. Ολα καλα τελικα. Ευχαριστω για το κοπο και τη βοηθεια!! Ηχητική ειδοποίηση, θυμάσαι αν ήρθε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, rus είπε Nα ρωτησω κατι, ποιες ηταν αυτές οι μη δημοφιλείς αποφασεις? Πχ πολιτικές και αθλητικές συζητήσεις, αυτά θυμάμαι να έχουν αναφερθεί πρόσφατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, zio10 είπε Πχ πολιτικές και αθλητικές συζητήσεις, αυτά θυμάμαι να έχουν αναφερθεί πρόσφατα. Πολιτικες συζητήσεις δεν υπαρχουν, καταργηθηκαν και οι αθλητικες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, rus said: Πολιτικες συζητήσεις δεν υπαρχουν, καταργηθηκαν και οι αθλητικες? Topics εγχώριων ομάδων δεν υπάρχουν πλέον, ούτε νομίζω για Super League κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, rus είπε Πολιτικες συζητήσεις δεν υπαρχουν, καταργηθηκαν και οι αθλητικες? Για τις μεγάλες ομάδες είχανε πει. Ενώ είναι δύο κατηγορίες που σίγουρα θα είχαν πολύ συμμετοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Eίναι ξεκάθαρο ότι έχουμε πάρει "μη δημοφιλείς" αποφάσεις. Πολύ απλά, γιατί το κριτήριο δεν είναι μόνο η επισκεψιμότητα. Είναι και η ποιότητα του περιεχομένου, και η διαφύλαξη του καλού κλίματος σε ολόκληρη την κοινότητα. Προφανώς -για να προλάβω τυχόν σχόλια- και δεν αδιαφορεί ο ιδιοκτήτης για την επισκεψιμότητα. Αλλά δεν είναι αυτό που καθορίζει τις αποφάσεις. Κι αφήστε τα θέματα: δεν θα ήταν μια δημοφιλής απόφαση η αύξηση του ορίου των αγγελιών; (δεν εξετάζω αν θα έπρεπε να είναι περισσότερες ή λιγότερες, μην πάμε εκεί τη συζήτηση). Κι όμως, παραμένει πιστά στο όριο των 2 αγγελιών. Πολύ απλά, το να είσαι ευχάριστος είναι το εύκολο. Στα πάντα: από το συντονισμό, μέχρι τα όρια στις αγγελίες. Το δύσκολο είναι να μπορείς να γίνεσαι δυσάρεστος. Από εκεί και πέρα, όλες τις απόψεις τις ακούμε (και εμείς, οι εθελοντές, στο βαθμό που μας εκτιμά και μας εμπιστεύεται ο ιδιοκτήτης, και, φυσικά, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης). Το ότι δεν συμφωνούμε με μια πρόταση (ή το ότι δεν την εφαρμόζουμε άμεσα) δεν πάει να πει ότι αδιαφορούμε για τη διαφορετική άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Επαναφέρω μια πρόταση που έχω κάνει παλαιότερα: Μήπως είναι καλύτερα να τοποθετηθεί ένα link ψηλά-ψηλά που να σε πηγαίνει στο "Ολες οι Ειδήσεις" αντί να χρειάζεται να σκρολλάρουμε μέχρι κάτω όπου τώρα βρίσκεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 59 λεπτά πριν, Abudi είπε Επαναφέρω μια πρόταση που έχω κάνει παλαιότερα: Μήπως είναι καλύτερα να τοποθετηθεί ένα link ψηλά-ψηλά που να σε πηγαίνει στο "Ολες οι Ειδήσεις" αντί να χρειάζεται να σκρολλάρουμε μέχρι κάτω όπου τώρα βρίσκεται; Σύντομα έρχονται κάποιες αλλαγές στην κεντρική σελίδα, και μία από αυτές είναι η συγκεκριμένη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μεταφραστικό ψιλό: anonymously --> αυτομάτως Στις συνδρομές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 βρε παιδιά από πού βάζω "υπογραφή"; έχω χαθεί στις ρυθμίσεις προφίλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, McNerd είπε βρε παιδιά από πού βάζω "υπογραφή"; έχω χαθεί στις ρυθμίσεις προφίλ https://www.insomnia.gr/settings/signature/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις