Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μιλώντας από την προσωπική μου εμπειρία, το 99.9% των μηνυμάτων που ερχόταν μετά από διαγραφές ήταν άσκοπα και περιττά του στυλ «γιατί ρε, μα και ο άλλος..., θα χυθεί αίμα, κατάρα στο λαδεμπορα, κλπ κλπ». Εκτιμώ λοιπόν πως για το 0,1% των περιπτώσεων που όντως θα υπάρχει λογική απορία, ένα pm με τον αρμόδιο mod θα δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Άρά για το 2ο μέρος της ερώτησης δεν έχουμε notifications Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 4 minutes ago, ThReSh said: Άρά για το 2ο μέρος της ερώτησης δεν έχουμε notifications Όχι. Όπως είπα είναι απλά μια δική μου προσωπική παρατήρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 5 minutes ago, billdanos said: Όχι. Όπως είπα είναι απλά μια δική μου προσωπική παρατήρηση. Άρα ο λόγος είναι ότι είναι ανούσιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, pigeon είπε Οπου ο χρήστης αντιμετωπίζεται ως αναλώσιμος Αυτο ειναι και το λαθος τους εδω μεσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, billdanos είπε Αυτό που ξυπνάει ο επαναστάτης μέσα σας όταν σας σβήνεται ένα μήνυμα, έχει καταντήσει ...προβλέψιμο. Μια πρότεινα απλά να ρωτάτε τον εαυτό σας πρώτα για ποιο λόγο αφαιρέθηκε ένα μήνυμα και αν δεν περνετε απάντηση, να ρωτάτε μέσω pm κάποιον από τους διαχειριστές. Tα μηνυματα δεν αφαιρουνται αυτόματα από μονα τους, ουτε με θεϊκη παρεμβαση. Καποιος ανθρωπος το κανει, ο οποιος μπορει να είναι εξισου λαθος με τον ποστερ του οποιου το μηνυμα διεγραψε. 4 ώρες πριν, pigeon είπε Με δυο λόγια, θα κινούμαστε σε ρηχά νερά, σε όμορφα πράσινα λιβάδια με ουράνια τόξα και ρόζ μονόκερους. 🌈 Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από rus 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, billdanos είπε Αυτό που ξυπνάει ο επαναστάτης μέσα σας όταν σας σβήνεται ένα μήνυμα, έχει καταντήσει ...προβλέψιμο. Μια πρότεινα απλά να ρωτάτε τον εαυτό σας πρώτα για ποιο λόγο αφαιρέθηκε ένα μήνυμα και αν δεν περνετε απάντηση, να ρωτάτε μέσω pm κάποιον από τους διαχειριστές. Τα παλιά μέλη ειδικά, οφείλουν να γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους μπορεί να αφαιρεθεί ένα μήνυμα... Εξίσου προβλέψιμο είναι το σβήσιμο των μηνυμάτων σε κάποιες περιπτώσεις, ειδικά όταν η ευθιξία γίνεται λάστιχο ανάλογα με τον συντάκτη του μηνύματος και την εγγύτητά του στην διαχειριστική ομάδα. Επανάσταση μπα όχι.. Την απορία που είχα για το καινούργιο σύστημα ειδοποιήσεων την έλυσα, ευχαριστώ. Εφόσον δεν πρόκειται για bug, έγραψα δυο λόγια για την αίσθηση που αφήνουν αυτές και άλλες πρόσφατες αλλαγές και την εκτίμησή μου για το εγγύς μέλλον. Επανάσταση είναι για παράδειγμα η αποχή από χώρους που χειροκροτούνται γραφικοί χαχανούληδες και λοιδορούνται οι σοβαρές και ουσιώδεις απαντήσεις. Αυτό που προτείνεις με την αναρώτηση και αυτο-λύση των ερωτημάτων είναι καταπληκτική ιδέα. Ισως έφτασε η ώρα να αναβαθμιστεί το forum από τεχνολογικό σε τεχνολογικό-αυτοβελτίωσης και στοχασμού. Πάντως τώρα που με ρωτάω, δεν μου απαντάω τίποτε, γιατί; Μου το 'χα πει και δεν το πίστευα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Τα έχουμε πει αμέτρητες φορές: Απορίες σχετικά με ενέργειες της συντονιστικής ομάδας λύνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω προσωπικού μηνύματος. Εφόσον το τεχνικό σκέλος λύθηκε, όλα τα υπόλοιπα, για λάστιχα και ευθιξίες, με pm. Υ.Γ. Ως "αναλώσιμος" δεν αντιμετωπίζεται κανείς. Αντίστοιχα, όμως, δεν αντιμετωπίζεται και σαν ιερή αγελάδα, που επειδή κάνει "κίνηση στο μαγαζί", δεν θα τολμάμε να τον ακουμπήσουμε κιόλας, μη μας φύγει. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να λαμβάνω mail κάθε φορα που ξεκινάει ένα καινούριο θέμα στην ενότητα που είμαι εγγεγραμμένος. Έχω αυτές τις ρυθμίσεις και παρόλα αυτα πρέπει να μπαίνω κάθε φορα στο site για να βλέπω νέα μυνήματα. Πρίν την αλλαγή του site δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, mitspa είπε πως γίνεται να λαμβάνω mail κάθε φορα που ξεκινάει ένα καινούριο θέμα στην ενότητα που είμαι εγγεγραμμένος. Από τη σελίδα των ρυθμίσεων για τις ειδοποιήσεις (που παραθέτεις στην εικόνα) χρειάζεται να έχεις: 1. Ενεργοποιημένη την αποστολή e-mail (2η στήλη) για την περίπτωση "Νέο περιεχόμενο για αντικείμενα που έχω συνδρομή" (κάτω από το "Γενικά") 2. Απενεργοποιημένη την επιλογή "Στείλε μου μόνο μία ειδοποίηση email για περιεχόμενο που έχω συνδρομή μέχρι να επισκεφθώ ξανά την κοινότητα." αν είσαι συχνά logged in στο insomnia. 3. Να πατήσεις Αποθήκευση για να διατηρήσει αυτές τις αλλαγές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Στις 25/2/2018 στις 7:38 ΠΜ, Snoob είπε Υ.Γ. Ως "αναλώσιμος" δεν αντιμετωπίζεται κανείς. Αντίστοιχα, όμως, δεν αντιμετωπίζεται και σαν ιερή αγελάδα, που επειδή κάνει "κίνηση στο μαγαζί", δεν θα τολμάμε να τον ακουμπήσουμε κιόλας, μη μας φύγει. Εγω με τις κινησεις που εγιναν στο νεο φορουμ αυτο καταλαβα,οτι δεν σας απασχολει και ιδιαιτερα για το τι εχουν να πουν οι χρηστες. Οκ δικη σας η σελιδα,την καιτε και τη σπατε,αλλα οπως σου εχω ξαναπει καλο θα ηταν να υπολογιζατε λιγο και εμας που καναμε το insomnia αυτο που ειναι,ειδικα στις αγγελιες. Επισης λιγος σεβασμος ειδικα απο ατομα του staff πιστευω θα ηταν πρεπων. Δε λεω για εσενα,μιλαω για αλλους που κατα καιρους κανουν χαβαλε σε σοβαρα θεματα,με περιεργο υφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Μάλλον έχεις αυτή την εντύπωση γιατί ταυτίζεις τις απόψεις σου με εκείνες της πλειοψηφίας των χρηστών. Τις απόψεις όλων των χρηστών τις λαμβάνουμε υπόψη, αλλά δεν είναι δυνατόν να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Και το insomnia έχει αποδείξει διαχρονικά ότι δεν φοβάται να πάρει "μη δημοφιλείς" αποφάσεις που "στοιχίζουν" σε επισκεψιμότητα και "χτυπήματα". Κι αυτό είναι που κάνει την κοινότητα να ξεχωρίζει. Και, βεβαίως (απογοητεύοντας, ίσως, εκείνους που φαντασιώνονταν Τιτανικούς και καταστροφές και ζητούσαν με ζηλευτή ψυχραιμία στη μία εβδομάδα "rollback, χθες") τα στατιστικά στοιχεία είναι πάρα πολύ καλά (συμμετοχή, μοναδικοί επισκέπτες, αριθμός νέων αγγελιών, αριθμός ολοκληρωμένων συναλλαγών) και βαίνουν βελτιούμενα εδώ και δύο μήνες (και ανώτερα από εκείνα του Νοεμβρίου & Δεκεμβρίου του '17). Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία αγκάλιασε θερμά και στήριξε τη νέα αρχή, έδειξε υπομονή και κατανόηση στα -αναπόφευκτα, όταν μιλάμε για μια τόσο μεγάλη κοινότητα- προβλήματα της μετάβασης, πρότεινε ιδέες, βοήθησε στον εντοπισμό αστοχιών, εισηγήθηκε προτάσεις για ένα καλύτερο forum (κι εδώ να θυμήσω πως, ορισμένες από αυτές, υιοθετήθηκαν ακόμη και μέσα σε λίγες ώρες). Άρα, ούτε την καίμε, ούτε τη σπάμε τη σελίδα. Με τη βοήθεια της κοινότητας, τη βελτιώνουμε, προσθέτωντας νέες δυνατότητες (ακολουθούν και άλλες, στους αμέσως επόμενους μήνες, που πιστεύω θα προκαλέσουν αίσθηση), ενισχύοντας την ασφάλεια των συναλλαγών. Όμως, για να ξέρουμε τι λέμε: σε επίπεδο επισκεψιμότητας αλλά, κυρίως, ουσίας, το forum έφτιαξε τις αγγελίες, και όχι οι αγγελίες το forum. Τα μέλη που συμμετέχουν στην κοινότητα είναι αυτά που προσθέτουν αξία. Κατανοητό πως αυτοί που βγάζουν καλό χαρτζιλίκι από τις αγγελίες θέλουν να φαντασιώνονται το αντίστροφο, όμως δεν παύει να είναι μια φαντασίωση. Το insomnia είναι το forum, είναι οι ειδήσεις, είναι οι ανταποκρίσεις από μεγάλες εκθέσεις, είναι οι συζητήσεις, είναι η συμμετοχή, η ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών και απόψεων. Καλές οι αγγελίες, και το ότι τις νοιαζόμαστε αποδεικνύεται από το χρόνο που διαθέτουμε προσπαθώντας να προσφέρουμε μια όσο το δυνατόταν καλύτερη εμπειρία στα μέλη, όμως το insomnia είναι τεχνολογικό site που προσφέρει και αγγελίες. Όχι site αγγελιών που συμπτωματικά έχει κι ένα forum... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, Snoob είπε Μάλλον έχεις αυτή την εντύπωση γιατί ταυτίζεις τις απόψεις σου με εκείνες της πλειοψηφίας των χρηστών. Τις απόψεις όλων των χρηστών τις λαμβάνουμε υπόψη, αλλά δεν είναι δυνατόν να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Και το insomnia έχει αποδείξει διαχρονικά ότι δεν φοβάται να πάρει "μη δημοφιλείς" αποφάσεις που "στοιχίζουν" σε επισκεψιμότητα και "χτυπήματα". Κι αυτό είναι που κάνει την κοινότητα να ξεχωρίζει. Και, βεβαίως (απογοητεύοντας, ίσως, εκείνους που φαντασιώνονταν Τιτανικούς και καταστροφές και ζητούσαν με ζηλευτή ψυχραιμία στη μία εβδομάδα "rollback, χθες") τα στατιστικά στοιχεία είναι πάρα πολύ καλά (συμμετοχή, μοναδικοί επισκέπτες, αριθμός νέων αγγελιών, αριθμός ολοκληρωμένων συναλλαγών) και βαίνουν βελτιούμενα εδώ και δύο μήνες (και ανώτερα από εκείνα του Νοεμβρίου & Δεκεμβρίου του '17). Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία αγκάλιασε θερμά και στήριξε τη νέα αρχή, έδειξε υπομονή και κατανόηση στα -αναπόφευκτα, όταν μιλάμε για μια τόσο μεγάλη κοινότητα- προβλήματα της μετάβασης, πρότεινε ιδέες, βοήθησε στον εντοπισμό αστοχιών, εισηγήθηκε προτάσεις για ένα καλύτερο forum (κι εδώ να θυμήσω πως, ορισμένες από αυτές, υιοθετήθηκαν ακόμη και μέσα σε λίγες ώρες). Άρα, ούτε την καίμε, ούτε τη σπάμε τη σελίδα. Με τη βοήθεια της κοινότητας, τη βελτιώνουμε, προσθέτωντας νέες δυνατότητες (ακολουθούν και άλλες, στους αμέσως επόμενους μήνες, που πιστεύω θα προκαλέσουν αίσθηση), ενισχύοντας την ασφάλεια των συναλλαγών. Όμως, για να ξέρουμε τι λέμε: σε επίπεδο επισκεψιμότητας αλλά, κυρίως, ουσίας, το forum έφτιαξε τις αγγελίες, και όχι οι αγγελίες το forum. Τα μέλη που συμμετέχουν στην κοινότητα είναι αυτά που προσθέτουν αξία. Κατανοητό πως αυτοί που βγάζουν καλό χαρτζιλίκι από τις αγγελίες θέλουν να φαντασιώνονται το αντίστροφο, όμως δεν παύει να είναι μια φαντασίωση. Το insomnia είναι το forum, είναι οι ειδήσεις, είναι οι ανταποκρίσεις από μεγάλες εκθέσεις, είναι οι συζητήσεις, είναι η συμμετοχή, η ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών και απόψεων. Καλές οι αγγελίες, και το ότι τις νοιαζόμαστε αποδεικνύεται από το χρόνο που διαθέτουμε προσπαθώντας να προσφέρουμε μια όσο το δυνατόταν καλύτερη εμπειρία στα μέλη, όμως το insomnia είναι τεχνολογικό site που προσφέρει και αγγελίες. Όχι site αγγελιών που συμπτωματικά έχει κι ένα forum... Σιγουρα δε μπορω να δω αυτα που βλεπεις,αλλα επετρεψε μου να εχω τις αμφιβολιες μου για αυτα που γραφεις,χωρις παρεξηγηση. Ειδικα αυτο το "αγκαλιασε θερμα" εγω δεν το ειδα πουθενα,ασχετως που ειμαι εγω ενας απο αυτους που αναφερουν συχνα bugs,ασχετα που σε μερικα δεν παιρνω καν επισημη απαντηση. Και οπως σου εχω ξαναπει, οταν απαντας σε καποιον καλο ειναι να κανεις εστω ενα mention. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Snoob είπε Και το insomnia έχει αποδείξει διαχρονικά ότι δεν φοβάται να πάρει "μη δημοφιλείς" αποφάσεις που "στοιχίζουν" σε επισκεψιμότητα και "χτυπήματα". Nα ρωτησω κατι, ποιες ηταν αυτές οι μη δημοφιλείς αποφασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Οποτε ερχεται μυνημα ερχονται δυο ειδοποιησεις μια στο εικονιδιο φακελου και μια στων ειδοποιησεων. Ειναι βαρετο να αναγκαζεσαι να σβησεις αυτη των ειδοποιησεων, η οποια δε χρησιμευει κιολας αφου ερχεται η ειδοποιηση και στο εικονοδιο φακελων. Πχ μπαινω ινσομνια καινουρια μερα βλεπω εχω συνεφακι με δυο ειδοποιησεις. Μπαινω να δω, η μια ειδοποιηση ειναι για ενα εισερχόμενο μυνημα και η αλλη ειναι στις αλλες ειδοποιησεις που οταν βλεπω αφορα τελικα το μυνημα που ελαβα. Οταν σου ερχεται μυνημα καντε το να ερχετε μια ειδοποιηση οχι δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις