panoc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, *nenya* είπε Προσπαθώ να ανεβάσω εικόνες στο desktop thread και γίνεται failed το upload ενώ είναι πολύ πιο κάτω απ'το όριο μεγέθους που έχει το forum. Και μου πετάει αυτό το μήνυμα που βλέπετε στο screenshot. Τί μπορώ να κάνω για να φτιαχτεί; Ή είναι θέμα του forum; To οριο εικονων ειναι 2ΜΒ για καθε ποστ, το οποιο μετραει αθροιστικα, πχ μπορεις να ανεβασεις 1 εικοινα των 2ΜΒ ή 1 των 1ΜΒ 2 500ΚΒ ή 4 των 500ΚΒ κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Snoob said: Δοκίμασε εδώ την ίδια εικόνα, στο νήμα για τα διάφορα test, και θα το δούμε. Γενικό θέμα με το upload δεν βλέπω να υπάρχει αυτή τη στιγμή. So, ξαναδοκίμασα. Η φωτογραφία είναι jpg, 224kb, πολύ κάτω απ'το όριο δηλαδή, και μου πετάγεται το ίδιο μήνυμα. Το upload δεν ολοκληρώνεται ποτέ ενώ ξεκινάει η μπάρα να γεμίζει... Τσέκαρα μήπως δεν έχω internet αλλά έχω κανονικά. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από *nenya* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 46 λεπτά πριν, *nenya* είπε So, ξαναδοκίμασα. Η φωτογραφία είναι jpg, 224kb, πολύ κάτω απ'το όριο δηλαδή, και μου πετάγεται το ίδιο μήνυμα. Το upload δεν ολοκληρώνεται ποτέ ενώ ξεκινάει η μπάρα να γεμίζει... Τσέκαρα μήπως δεν έχω internet αλλά έχω κανονικά. @*nenya* αυτό το κάνει και με άλλες εικόνες; Δοκίμασες με κάποια εναλλακτική (στο test thread ) ; Επίσης δοκίμασες από κάποιον άλλο browser; Αν είναι θέμα με τη συγκεκριμένη εικόνα, ανέβασε την αν θες σε κάποιο image upload hosting site (imgur, postimg) για να εξετάσουμε παραπάνω το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 17 minutes ago, Praetorian said: @*nenya* αυτό το κάνει και με άλλες εικόνες; Δοκίμασες με κάποια εναλλακτική (στο test thread ) ; Επίσης δοκίμασες από κάποιον άλλο browser; Αν είναι θέμα με τη συγκεκριμένη εικόνα, ανέβασε την αν θες σε κάποιο image upload hosting site (imgur, postimg) για να εξετάσουμε παραπάνω το πρόβλημα. Χμμμ κάτι παροδικό πρέπει νά'ταν τελικά γιατί πλέον δεν μου βγάζει το error message και η ίδια εικόνα ανεβαίνει κανονικά είτε από Mozilla είτε από Chrome. Περίεργα πράματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς είναι κακοσχεδιασμένο το νέο φόρουμ. Μετά από τόσο καιρό και πάλι ασχολούμαστε με προβλήματα και αστοχίες. Υστερεί πολύ σε usability. Σε λίγο θα πρέπει να βγάλουμε και manual για την χρήση του Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, GenesisX είπε Δυστυχώς είναι κακοσχεδιασμένο το νέο φόρουμ. Μετά από τόσο καιρό και πάλι ασχολούμαστε με προβλήματα και αστοχίες. Υστερεί πολύ σε usability. Σε λίγο θα πρέπει να βγάλουμε και manual για την χρήση του O "τόσος καιρός" είναι ούτε καν δύο μήνες. Και αρκετές αλλαγές είναι ακόμα σε εξέλιξη (ή μόλις εφαρμόστηκαν). Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ακόμα. Προβλήματα θα εντοπίζονται πάντοτε. Όσα έχουν αναφερθεί -- και βοηθάει τα bugs να αναφέρονται στο ξεχωριστό bug section με λεπτομερή περιγραφή -- και έχουμε καταφέρει να τα αναπαράγουμε είτε λύθηκαν είτε είναι θέμα χρόνου να λυθούν. Και από όσο γνωρίζω θα υπάρξει και ένα ανανεωμένο FAQ που θα ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα του forum. Πιθανόν θα υπάρξει και ένα νέο topic με προτάσεις για βελτίωση του forum, αντίστοιχο του παλιού. Αλλά αφότου κοπάσει λίγο ο πανικός από την ανανέωση και σταθεροποιηθεί η μορφή του forum/ site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν ενας χρηστης εχει @ sto username του, αντί για το usename βλέπω email protected μεσα σε αγκυλες και πρεπει να παω πανω με το ποντικι για να εμφανιστει. δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει εδω Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από McNerd 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, McNerd said: Οταν ενας χρηστης εχει @ sto username του, αντί για το usename βλέπω email protected μεσα σε αγκυλες και πρεπει να παω πανω με το ποντικι για να εμφανιστει. δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει εδω Νομίζω ότι έχει αναφερθεί στο section των Bugs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι παίζει με notifications News Editor ή Reviewer χωρίς να είμαστε Followers τους ή Subscribed στο section που postάρουν? Default enabled forum/user wide? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) γιατί μετά το "downgrade" δεν γίνετε πλέον να κάνουμε αναζήτησή 2 χαρακτήρων πχ i7 όπως παλιά έβαζες μια τελεία και γινόταν? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από ziaba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ziaba είπε γιατί μετά το "downgrade" δεν γίνετε πλέον να κάνουμε αναζήτησή 2 χαρακτήρων πχ i7 όπως παλιά έβαζες μια τελεία και γινόταν? Τι εννοεις; Ακομα γινεται με την τελεια,αν και προτεινω να βαζεις αστερακι μπρος και πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δεν τα ήξερα αυτά τα tips, χρήσιμα! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν τα ήξερα αυτά τα tips, χρήσιμα! Thanks! Ριξε μια ματια και εδω https://www.mycampus.gr/12-google-trik-pou-tha-allaxoun-ton-tropo-psachnis-sto-internet/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, webparts είπε Ριξε μια ματια και εδω https://www.mycampus.gr/12-google-trik-pou-tha-allaxoun-ton-tropo-psachnis-sto-internet/ Thanks, αυτά τα τα είχα δει. Για τις αγγελίες δεν τα ήξερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Thanks, αυτά τα τα είχα δει. Για τις αγγελίες δεν τα ήξερα! Ειχα το ιδιο προβλημα πριν πολλα χρονια στο moto.gr ,οπου δε σε αφηνε να ψαξεις για μηχανες με 2 γραμματα. Πολυ τραγικο δλδ,ειδικα σε φορουμ μηχανων που πολλες ειχαν 2 γραμματα στο μοντελο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις