Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, *nenya* είπε

error.jpg.6faca0d7e31a5d1a59fae8b76a10f430.jpg
Προσπαθώ να ανεβάσω εικόνες στο desktop thread και γίνεται failed το upload ενώ είναι πολύ πιο κάτω απ'το όριο μεγέθους που έχει το forum. Και μου πετάει αυτό το μήνυμα που βλέπετε στο screenshot. Τί μπορώ να κάνω για να φτιαχτεί; Ή είναι θέμα του forum;

To οριο εικονων ειναι 2ΜΒ για καθε ποστ, το οποιο μετραει αθροιστικα, πχ μπορεις να ανεβασεις 1 εικοινα των 2ΜΒ ή 1 των 1ΜΒ  2 500ΚΒ ή 4 των 500ΚΒ κλπ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Snoob said:

Δοκίμασε εδώ την ίδια εικόνα, στο νήμα για τα διάφορα test, και θα το δούμε. Γενικό θέμα με το upload δεν βλέπω να υπάρχει αυτή τη στιγμή.

So, ξαναδοκίμασα. Η φωτογραφία είναι jpg, 224kb, πολύ κάτω απ'το όριο δηλαδή, και μου πετάγεται το ίδιο μήνυμα. Το upload δεν ολοκληρώνεται ποτέ ενώ ξεκινάει η μπάρα να γεμίζει... Τσέκαρα μήπως δεν έχω internet αλλά έχω κανονικά.

Επεξ/σία από *nenya*

• Moderators
46 λεπτά πριν, *nenya* είπε

So, ξαναδοκίμασα. Η φωτογραφία είναι jpg, 224kb, πολύ κάτω απ'το όριο δηλαδή, και μου πετάγεται το ίδιο μήνυμα. Το upload δεν ολοκληρώνεται ποτέ ενώ ξεκινάει η μπάρα να γεμίζει... Τσέκαρα μήπως δεν έχω internet αλλά έχω κανονικά.

@*nenya* αυτό το κάνει και με άλλες εικόνες; Δοκίμασες με κάποια εναλλακτική (στο test thread ) ;
Επίσης δοκίμασες από κάποιον άλλο browser;

Αν είναι θέμα με τη συγκεκριμένη εικόνα, ανέβασε την αν θες σε κάποιο image upload hosting site (imgur, postimg) για να εξετάσουμε παραπάνω το πρόβλημα.

17 minutes ago, Praetorian said:

@*nenya* αυτό το κάνει και με άλλες εικόνες; Δοκίμασες με κάποια εναλλακτική (στο test thread ) ;
Επίσης δοκίμασες από κάποιον άλλο browser;

Αν είναι θέμα με τη συγκεκριμένη εικόνα, ανέβασε την αν θες σε κάποιο image upload hosting site (imgur, postimg) για να εξετάσουμε παραπάνω το πρόβλημα.

Χμμμ κάτι παροδικό πρέπει νά'ταν τελικά γιατί πλέον δεν μου βγάζει το error message και η ίδια εικόνα ανεβαίνει κανονικά είτε από Mozilla είτε από Chrome. Περίεργα πράματα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς είναι κακοσχεδιασμένο το νέο φόρουμ. Μετά από τόσο καιρό και πάλι ασχολούμαστε με προβλήματα και αστοχίες. Υστερεί πολύ σε usability.

Σε λίγο θα πρέπει να βγάλουμε και manual για την χρήση του :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης

• Moderators
18 λεπτά πριν, GenesisX είπε

Δυστυχώς είναι κακοσχεδιασμένο το νέο φόρουμ. Μετά από τόσο καιρό και πάλι ασχολούμαστε με προβλήματα και αστοχίες. Υστερεί πολύ σε usability.

Σε λίγο θα πρέπει να βγάλουμε και manual για την χρήση του :P

O "τόσος καιρός" είναι ούτε καν δύο μήνες. Και αρκετές αλλαγές είναι ακόμα σε εξέλιξη (ή μόλις εφαρμόστηκαν). Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ακόμα.

Προβλήματα θα εντοπίζονται πάντοτε. Όσα έχουν αναφερθεί -- και βοηθάει τα bugs να αναφέρονται στο ξεχωριστό bug section με λεπτομερή περιγραφή -- και έχουμε καταφέρει να τα αναπαράγουμε είτε λύθηκαν είτε είναι θέμα χρόνου να λυθούν. 

Και από όσο γνωρίζω θα υπάρξει και ένα ανανεωμένο FAQ που θα ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα του forum.

Πιθανόν θα υπάρξει και ένα νέο topic με προτάσεις για βελτίωση του forum, αντίστοιχο του παλιού. Αλλά αφότου κοπάσει λίγο ο πανικός από την ανανέωση και σταθεροποιηθεί η μορφή του forum/ site. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν ενας χρηστης εχει @ sto username του, αντί για το usename βλέπω email protected μεσα σε αγκυλες και πρεπει να παω πανω με το ποντικι για να εμφανιστει.

δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει εδω

Επεξ/σία από McNerd
  • Like 2

• Super Moderators
1 minute ago, McNerd said:

Οταν ενας χρηστης εχει @ sto username του, αντί για το usename βλέπω email protected μεσα σε αγκυλες και πρεπει να παω πανω με το ποντικι για να εμφανιστει.

δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει εδω

Νομίζω ότι έχει αναφερθεί στο section των Bugs.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι παίζει με notifications News Editor ή Reviewer χωρίς να είμαστε Followers τους ή Subscribed στο section που postάρουν? Default enabled forum/user wide?

Επεξ/σία από ThReSh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατί μετά το "downgrade" δεν γίνετε πλέον να κάνουμε αναζήτησή 2 χαρακτήρων πχ i7 όπως παλιά έβαζες μια τελεία  και γινόταν?

Επεξ/σία από ziaba

1 ώρα πριν, ziaba είπε

γιατί μετά το "downgrade" δεν γίνετε πλέον να κάνουμε αναζήτησή 2 χαρακτήρων πχ i7 όπως παλιά έβαζες μια τελεία  και γινόταν?

Τι εννοεις; Ακομα γινεται με την τελεια,αν και προτεινω να βαζεις αστερακι μπρος και πισω.

19 λεπτά πριν, webparts είπε

Thanks, αυτά τα τα είχα δει. Για τις αγγελίες δεν τα ήξερα!

5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Thanks, αυτά τα τα είχα δει. Για τις αγγελίες δεν τα ήξερα!

Ειχα το ιδιο προβλημα πριν πολλα χρονια στο moto.gr ,οπου δε  σε αφηνε να ψαξεις για μηχανες με 2 γραμματα. Πολυ τραγικο δλδ,ειδικα σε φορουμ μηχανων που πολλες ειχαν 2 γραμματα στο μοντελο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...