Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα σε ολους,

Είχα πανω από 30 φιλους. Δεν βρισκω πια την σελιδα... ...ή ο θεσμος της φιλιας εχει καταργηθεί στην νέα πλατφορμα !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/2/2018 στις 1:26 ΜΜ, lary k. είπε

Για ποιόν λόγο ''ο φίλος'' δεν κάνει έναν λογαριασμό να πουλήσει τι θέλει;Το Insomnia είναι μια ανοιχτή κοινότητα στον καθένα που του επιτρέπει απο την πρώτη ημέρα εγγραφής να πουλήσει κάτι.

Το οτι μπορει να μην εχει ιδεα απο το αθλημα το εχεις σκεφτει;

Μιλας με το "μεσαζοντα" και βλεπεις τι και πως,αυτος μπορει απλα να σου δωσει το τηλ του φιλου που δεν κατεχει  και να μην ασχοληθει παραπερα.

Επισης εγω κατα καιρους πουλαω κανα κινητο/λαπτοπ για λογαριασμο αλλου,ολοι ξερουν οτι ασχολουμαι πολυ με αυτα και οταν καποιος ψαχνει κατι ή θελει να σπρωξει κατι παιρνει εμενα και του βρισκω εγω ακρη,ειτε μεσω insomnia,ειτε μεσω fb,ειτε μεσω των γνωριμιων μου.

Το "για λογαριασμο φιλου" μπορει να σημαινει πολλα,οπως το οτι μπορει να υπαρχει καθυστερηση στη συνεννοηση ή αδυναμια παζαριου.

Μεγαλα παιδια ειστε,μην πελαγωνετε χωρις λογο.

Επεξ/σία από webparts
  • Like 2

• Super Moderators

Τα μέλη είναι απολύτως υπεύθυνα για τις αγγελίες που αναρτούν.

Το μεθερμηνευόμενον, εφόσον προκύψει το οποιοδήποτε θέμα, το "ανέβασα την αγγελία για τον κουμπάρο του μπατζανάκη της τρίτης ξαδέρφης του περιπτερά μου" δεν συνιστά δικαιολογία.

Η αρνητική (και τυχόν άλλη ποινή, εφόσον προκύψουν σοβαρά θέματα) βαρύνει το μέλος που αναρτά την αγγελία.

Έχω και εγώ πολλούς φίλους που δεν κάνουν ποτέ overclock σε ξεκλείδωτους επεξεργαστές, αλλά έτσι τυχαία ξέρουν ότι πάει 10ghz με 1.6v τάση και οι xx80 Ti κάρτες γραφικών τους επίσης δεν έχουν ανέβει ποτέ ούτε 1 mhz και δεν έχουν παίξει games ποτέ, ήταν μόνο για το Paint. Όλως τυχαίως, όλοι οι φίλοι μου επίσης έχουν χάσει την απόδειξη. Κοίτα να δεις πράγματα. :)

Εγώ έχω ένα πρόβλημα με το forum. Είχα ενεργοποιήσει στην κατηγορία "Νέα" (και ακόμα το έχω ενεργοποιημένο) να λαμβάνω notifications για καινούργια θέματα, αλλά πλέον δε λαμβάνω τίποτα με e-mail εκτός από τα threads στα οποία είμαι εγγεγραμμένος. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί, γιατί με βόλευε πάρα πολύ να λαμβάνω e-mail με κάθε νέα είδηση που δημοσιευόταν;

Πως γίνεται να μην αποθηκεύονται όλα όσα γράφω στον επεξεργαστή κειμένου (και δεν τα ποστάρω);

Τα σβήνω αλλά αυτά παραμένουν αποθηκευμένα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το search στις αγγελίες ουσιαστικά δεν δουλεύει. Παράδειγμα:

Κάνω αναζήτηση με τους όρους

samsung  S7

στην ενότητα  samsung των αγγελιών.

α. Στην απλή αναζήτηση θα μου βγάλει και πολλές αγγελίες που εχουν μόνο την λέξη samsung και οχι το S7 (μεταξύ κάποιων λίγων που περιέχουν και τους δυο όρους) .

β. Οπότε πάω σύνθετη αναζήτηση και τικάρω τα αποτελέσματα να έχουν και τους δυο όρους μέσα.

Δεν δουλεύει : μου βγάζει  πάλι πολλές αγγελίες που έχουν μόνο την λέξη samsung και όχι το S7 (μεταξύ κάποιων λίγων που περιέχουν και τους δυο όρους)

γ. Προσπαθώ να το κάνει να δουλέψει βάζοντας όρους αναζήτησης:

samsungο  S7

τικάροντας  να βγάλει αποτελέσματα με οποιοδήποτε απο τους δυο όρους,

με σκεπτικό ότι το samsungo  δεν θα το βρει οπότε θα μου βγάλει μόνο τα αποτελέσματα με S7.

Παραδόξως δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα.  Μηδέν!:wacko:

Επεξ/σία από mercier

28 λεπτά πριν, mercier είπε

Το search στις αγγελίες ουσιαστικά δεν δουλεύει. Παράδειγμα:

Κάνω αναζήτηση με τους όρους

samsung  S7

στην ενότητα  samsung των αγγελιών.

α. Στην απλή αναζήτηση θα μου βγάλει και πολλές αγγελίες που εχουν μόνο την λέξη samsung και οχι το S7 (μεταξύ κάποιων λίγων που περιέχουν και τους δυο όρους) .

β. Οπότε πάω σύνθετη αναζήτηση και τικάρω τα αποτελέσματα να έχουν και τους δυο όρους μέσα.

Δεν δουλεύει : μου βγάζει  πάλι πολλές αγγελίες που έχουν μόνο την λέξη samsung και όχι το S7 (μεταξύ κάποιων λίγων που περιέχουν και τους δυο όρους)

γ. Προσπαθώ να το κάνει να δουλέψει βάζοντας όρους αναζήτησης:

samsungο  S7

τικάροντας  να βγάλει αποτελέσματα με οποιοδήποτε απο τους δυο όρους,

με σκεπτικό ότι το samsungo  δεν θα το βρει οπότε θα μου βγάλει μόνο τα αποτελέσματα με S7.

Παραδόξως δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα.  Μηδέν!:wacko:

Νομίζω πως όπως και στην προηγούμενη έκδοση δεν μπορεί να κάνει αναζήτηση με δύο χαρακτήρες. Θέλει τρεις και πάνω.

Λαμβάνω μια ειδοποίηση ότι κάποιος χρήστης έχει υποβάλει μια ερώτηση σε μια αγγελία μου και πρέπει να την εγκρίνω....

....ακολουθώ τον σύνδεσμο από τις ειδοποιήσεις (αλλα και πηγαίνω στην αγγελία από άλλο σύνδεσμο) και δεν μπορώ να δω τις "ερωτήσεις", ούτε να εγκρίνω καμία ούτε να απαντήσω.

Προσπαθώ να ανεβάσω εικόνες στο desktop thread και γίνεται failed το upload ενώ είναι πολύ πιο κάτω απ'το όριο μεγέθους που έχει το forum. Και μου πετάει αυτό το μήνυμα που βλέπετε στο screenshot. Τί μπορώ να κάνω για να φτιαχτεί; Ή είναι θέμα του forum;

error.jpg.6faca0d7e31a5d1a59fae8b76a10f430.jpg

• Super Moderators
4 λεπτά πριν, *nenya* είπε

error.jpg.6faca0d7e31a5d1a59fae8b76a10f430.jpg
Προσπαθώ να ανεβάσω εικόνες στο desktop thread και γίνεται failed το upload ενώ είναι πολύ πιο κάτω απ'το όριο μεγέθους που έχει το forum. Και μου πετάει αυτό το μήνυμα που βλέπετε στο screenshot. Τί μπορώ να κάνω για να φτιαχτεί; Ή είναι θέμα του forum;

Δοκίμασε εδώ την ίδια εικόνα, στο νήμα για τα διάφορα test, και θα το δούμε. Γενικό θέμα με το upload δεν βλέπω να υπάρχει αυτή τη στιγμή.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...