Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aυτές οι αγγελίες ''για λογαριασμό φίλου'' θεωρώ πρέπει να σβήνονται αυτομάτως γιατί πιστεύω κάτι βρωμάει στην δουλειά.

Για ποιόν λόγο ''ο φίλος'' δεν κάνει έναν λογαριασμό να πουλήσει τι θέλει;Το Insomnia είναι μια ανοιχτή κοινότητα στον καθένα που του επιτρέπει απο την πρώτη ημέρα εγγραφής να πουλήσει κάτι.

Σε περίπτωση που αγοράσω κάτι και έχω θέμα με ποιόν θα το λύσω με τον πωλητή ή με ''τον φίλο'';

Την αξιολόγηση σε ποιόν θα την αφήσω μιας και ''ο φίλος'' δεν διαθέτει λογαριασμό;

Καλό θα είναι οι υπεύθυνοι να το τσεκάρουν,ίσως είμαι υπερβολικός αλλά το φαινόμενο αυτό όσο πάει και πυκνώνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

27 λεπτά πριν, lary k. είπε

Aυτές οι αγγελίες ''για λογαριασμό φίλου'' θεωρώ πρέπει να σβήνονται αυτομάτως γιατί πιστεύω κάτι βρωμάει στην δουλειά.

Για ποιόν λόγο ''ο φίλος'' δεν κάνει έναν λογαριασμό να πουλήσει τι θέλει;Το Insomnia είναι μια ανοιχτή κοινότητα στον καθένα που του επιτρέπει απο την πρώτη ημέρα εγγραφής να πουλήσει κάτι.

Σε περίπτωση που αγοράσω κάτι και έχω θέμα με ποιόν θα το λύσω με τον πωλητή ή με ''τον φίλο'';

Την αξιολόγηση σε ποιόν θα την αφήσω μιας και ''ο φίλος'' δεν διαθέτει λογαριασμό;

Καλό θα είναι οι υπεύθυνοι να το τσεκάρουν,ίσως είμαι υπερβολικός αλλά το φαινόμενο αυτό όσο πάει και πυκνώνει.

Προφανώς και γίνεται γιατί ο φίλος θα έχει 0 αξιολογήσεις και θα δυσκολευτεί να πουλήσει. 

Μόλις τώρα, Alejandro είπε

γιατί ο φίλος θα έχει 0 αξιολογήσεις και θα δυσκολευτεί να πουλήσει. 

και θα παραμεινει στο μηδεν ομως ......

• Like 2

Φίλε Alejandro και εγώ απο το 0 ξεκίνησα και θέλω να πιστεύω ΟΛΟΙ μας....

Μια συναλλαγή μπορεί να πάει στραβά για όλους μας ανεξαρτήτως αξιολογήσεων αυτό το ''για λογαριασμό φίλου'' το θεωρώ ύποπτο.

• Like 2

Δεν διαφωνώ σε κάτι ούτε το θεωρώ σωστό. 

1 ώρα πριν, lary k. είπε

Φίλε Alejandro και εγώ απο το 0 ξεκίνησα και θέλω να πιστεύω ΟΛΟΙ μας....

Μια συναλλαγή μπορεί να πάει στραβά για όλους μας ανεξαρτήτως αξιολογήσεων αυτό το ''για λογαριασμό φίλου'' το θεωρώ ύποπτο.

Είναι ύποπτο γιατί στην ουσία προσπαθεί να δείξει ότι δεν έχει ευθύνη για αυτό που πουλάει. Η καλύτερη λύση να μην αγοράζεις σε τέτοιες περιπτώσεις. Βέβαια μπορεί να πουλήσει και κάτι που όντως δεν είναι δικό του και απλά να μην το γράψει στην περιγραφή. 

10 ώρες πριν, lary k. είπε

Mπορει ο φιλος να μην ασχολειται με ιντερνετ, παντως υπεύθυνος εννοειται είναι το μελος που βαζει την αγγελια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, θα ήθελα να μπεί ένας τρόπος αναζήτησης στις αγγελίες, εάν ψάχνω πχ για ddr3 στις μνήμες να το εισάγω σαν keyword και να βλέπω μόνο αυτές τις αγγελίες, δέν ενοώ την μηχανή που έχει η πρώτη σελίδα, θέλω εάν είναι δυνατό να υπάρχει και μέσα στις υποκατηγορίες.

Επεξ/σία από cpc464

Κάποιος mod διέγραψε σειρά μηνυμάτων (μεταξύ αυτών και δύο δικά μου) από το Fitness thread. Δεν πήρα σχετική ειδοποίηση - ενώ στην προηγούμενη πλατφόρμα του forum έπαιρνα.

1 ώρα πριν, wizzy είπε

Κάποιος mod διέγραψε σειρά μηνυμάτων (μεταξύ αυτών και δύο δικά μου) από το Fitness thread. Δεν πήρα σχετική ειδοποίηση - ενώ στην προηγούμενη πλατφόρμα του forum έπαιρνα.

Το ίδιο και σε άλλο thread. Μάλλον τα έκανε κρυφά, και δεν έρχεται ιδοποίηση σε αυτην την περίπτωση.

• Super Moderators
1 hour ago, wizzy said:

7 minutes ago, Sheogorath said:

Το ίδιο και σε άλλο thread. Μάλλον τα έκανε κρυφά, και δεν έρχεται ιδοποίηση σε αυτην την περίπτωση.

Δεν έρχονται πλέον ειδοποιήσεις. 

Θα πρότεινα να προστεθεί - αν είναι δυνατόν - μια λειτουργία transliteration / μεταγραφής όλων των ελληνικών χαρακτήρων στις URL σε λατινικούς...

....για το συγκεκριμένο λογισμικό φόρουμ δεν ξέρω αν υπάρχει "έτοιμο" addon/plugin ή κάτι τέτοιο, αλλα είναι συνηθισμένο σε CMS που έχω ασχοληθεί...

Κατά την εμπειρία μου έτσι αποτρέπονται σπασμένοι σύνδεσμοι, είναι πιο εύκολο να διαχειριστεί κανείς λειτουργίες forwarding κτλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...