McNerd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, guido είπε γιατί στις άλλες βλέπεις από κινητό; αν κατάλαβα τι εννοείς, πουθενά δεν έχει στο κινητό το πχ "ΑρχικήForumsInsomnia SiteInsomnia Site - Forum" Edit Εχεις δικιο μεσα απο το μηνυμα βγαινεις με συνδεσμο αλλα μεσα απο το bugs βγαινεις μονο με backspace οπως και σε ολες τις υπολοιπες κατηγοριες η οπως λεγοσαντε Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από McNerd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Tελικα το νέο κουμπι "Περιεχομενο στο οποιο δημοσιευσα" δε δουλευει σωστα. Ψαχνω το νημα του Lidl και δεν υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, rus είπε Tελικα το νέο κουμπι "Περιεχομενο στο οποιο δημοσιευσα" δε δουλευει σωστα. Ψαχνω το νημα του Lidl και δεν υπαρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, zio10 είπε Με δουλεύετε ρε; Αργησες λιγο αλλα το'πιασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μετράει κάποια "αντίδραση" ως αρνητική; Η "confused" πχ; Μην κοκκινίζω κόσμο χωρίς να το θέλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Μετράει κάποια "αντίδραση" ως αρνητική; Η "confused" πχ; Μην κοκκινίζω κόσμο χωρίς να το θέλω. Πως κοκκινιζει δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Κάποιοι (τρολλ) έχουν αρνητικό στις αντιδράσεις τους. Λέω να βρούμε ποιο είναι, να ξέρω μην κοκκινίζω κόσμο καταλάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/13/2018 στις 1:26 ΠΜ, zio10 είπε Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό! Ποιο μελος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα, θελω να σταθω σε 2 τα οποια με "ξενιζουν" ή ηταν ποιο "βολικα" ας το πουμε στην προηγουμενη εκδοση. 1ον. Το Inbox: ηταν πολυ ποιο ωραια η εμφανιση του πριν(δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το αλλαξω ωστε να το βλεπω διαφορετικα), και έβρισκα πχ χρηστη τον οποιο εχω μιλησει πχ πριν 1 χρονο, ευκολοτερα. 2ον. Τα μηνυματα στο φορουμ: κατα καιρους μπορει να αφησω και ενα μηνυμα, σε καποιο θεμα, για να δω αν υπαρχει απαντηση μετα απο τη δικη μου πρεπει να πατησω προφιλ-> προβολη δραστηριοτητας -> αναρτησεις. Απλα ηταν ποιο "βολικο" και παλι στην παλια εκδοση. Παρ΄ολ'αυτα, θεωρω οτι ειναι πολυ καλη δουλεια το νεο φορουμ και ελπιζω να γινει ακομα καλυτερο. cheers ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, stormrain είπε Ποιο μελος? Δεν μπορώ να τον βρω με τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια , να ρωτησω κ εγω με την σειρα μου. ειμαι σε iphone 6 με 9.3.3. το site σερνετε και κολαει καθε 1-2 δευτερολεπτα και δεν φορτωνει ολοκληρη την σελιδα (ενω η μπαρα εχει φορτωσει). καθιστωντας την πλοησηση πολυ δυσκολη- ακατορθωτη. και σε safari και σε chrome , συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα.το προβλημα παρουσιαζεται οταν υπαρχουν πολλες απαντησεις στα θεματα.αν η σελιδα ειναι μικρη (χωρις πολλες απαντησεις) τοτε scrollαρει και φορτωνει κανονικα. υπαρχει καποιος με το ιδιο προβλημα? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από discoboyminimal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Sheogorath είπε Κάποιοι (τρολλ) έχουν αρνητικό στις αντιδράσεις τους. Λέω να βρούμε ποιο είναι, να ξέρω μην κοκκινίζω κόσμο καταλάθος. δηλαδή όταν βαλεις "αρνητικη" αντιδραση σε καποιο ποστ, ο ποστερ του αποκτα κοκκινη ενδειξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, rus είπε δηλαδή όταν βαλεις "αρνητικη" αντιδραση σε καποιο ποστ, ο ποστερ του αποκτα κοκκινη ενδειξη? Αυτό θέλω να μάθω, γιατί έχω δει πόστερ με αρνητικά νούμερα. Απο αντιδράσεις είναι αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saramo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Αυτό θέλω να μάθω, γιατί έχω δει πόστερ με αρνητικά νούμερα. Απο αντιδράσεις είναι αυτά; Το έχω παρατηρήσει και εγώ σε ένα troll που τα posts του δεν είναι και τόσο κόσμια ας πούμε. Δεν μπήκα βέβαια στον κόπο να δω το προφίλ του. Προφανώς προέρχεται από τις αντιδράσεις ή αν πατάει κάποιος το σημαιάκι . Νομίζω ότι αυτό είναι αναφορά (;). Μπορεί να κάνω και λάθος. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από Saramo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, discoboyminimal είπε παιδια , να ρωτησω κ εγω με την σειρα μου. ειμαι σε iphone 6 με 9.3.3. το site σερνετε και κολαει καθε 1-2 δευτερολεπτα και δεν φορτωνει ολοκληρη την σελιδα (ενω η μπαρα εχει φορτωσει). καθιστωντας την πλοησηση πολυ δυσκολη- ακατορθωτη. και σε safari και σε chrome , συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα.το προβλημα παρουσιαζεται οταν υπαρχουν πολλες απαντησεις στα θεματα.αν η σελιδα ειναι μικρη (χωρις πολλες απαντησεις) τοτε scrollαρει και φορτωνει κανονικα. υπαρχει καποιος με το ιδιο προβλημα? Εδώ σέρνεται και κολλάει σε IPad Air 2 που είναι τούμπανο. Τι να πει το καημένο το 6άρι. 7 ώρες πριν, discoboyminimal είπε παιδια , να ρωτησω κ εγω με την σειρα μου. ειμαι σε iphone 6 με 9.3.3. το site σερνετε και κολαει καθε 1-2 δευτερολεπτα και δεν φορτωνει ολοκληρη την σελιδα (ενω η μπαρα εχει φορτωσει). καθιστωντας την πλοησηση πολυ δυσκολη- ακατορθωτη. και σε safari και σε chrome , συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα.το προβλημα παρουσιαζεται οταν υπαρχουν πολλες απαντησεις στα θεματα.αν η σελιδα ειναι μικρη (χωρις πολλες απαντησεις) τοτε scrollαρει και φορτωνει κανονικα. υπαρχει καποιος με το ιδιο προβλημα? Εδώ σέρνεται και κολλάει σε IPad Air 2 που είναι τούμπανο. Τι να πει το καημένο το 6άρι. 7 ώρες πριν, discoboyminimal είπε παιδια , να ρωτησω κ εγω με την σειρα μου. ειμαι σε iphone 6 με 9.3.3. το site σερνετε και κολαει καθε 1-2 δευτερολεπτα και δεν φορτωνει ολοκληρη την σελιδα (ενω η μπαρα εχει φορτωσει). καθιστωντας την πλοησηση πολυ δυσκολη- ακατορθωτη. και σε safari και σε chrome , συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα.το προβλημα παρουσιαζεται οταν υπαρχουν πολλες απαντησεις στα θεματα.αν η σελιδα ειναι μικρη (χωρις πολλες απαντησεις) τοτε scrollαρει και φορτωνει κανονικα. υπαρχει καποιος με το ιδιο προβλημα? Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από kgian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις