Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, guido είπε

γιατί στις άλλες βλέπεις από κινητό; :lol:

αν κατάλαβα τι εννοείς, πουθενά δεν έχει στο κινητό το πχ "Αρχικήd0e70b4cbb9ab8afb1bc1065a3f8487a_rarrow.Forumsd0e70b4cbb9ab8afb1bc1065a3f8487a_rarrow.Insomnia Sited0e70b4cbb9ab8afb1bc1065a3f8487a_rarrow.Insomnia Site - Forum"

Edit

Εχεις δικιο μεσα απο το μηνυμα βγαινεις με συνδεσμο αλλα μεσα απο το bugs βγαινεις μονο με backspace οπως και σε ολες τις υπολοιπες κατηγοριες η οπως λεγοσαντε

Επεξ/σία από McNerd
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, rus είπε

Tελικα το νέο κουμπι "Περιεχομενο στο οποιο δημοσιευσα" δε δουλευει σωστα. Ψαχνω το νημα του Lidl και δεν υπαρχει.

• Like 1

1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Μετράει κάποια "αντίδραση" ως αρνητική; Η "confused" πχ;

Μην κοκκινίζω κόσμο χωρίς να το θέλω.

Πως κοκκινιζει δηλαδή?

Κάποιοι (τρολλ) έχουν αρνητικό στις αντιδράσεις τους. Λέω να βρούμε ποιο είναι, να ξέρω μην κοκκινίζω κόσμο καταλάθος.

• Like 1

Καλησπερα, θελω να σταθω σε 2 τα οποια με "ξενιζουν" ή ηταν ποιο "βολικα" ας το πουμε στην προηγουμενη εκδοση.

1ον. Το Inbox: ηταν πολυ ποιο ωραια η εμφανιση του πριν(δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το αλλαξω ωστε να το βλεπω διαφορετικα), και έβρισκα πχ χρηστη τον οποιο εχω μιλησει πχ πριν 1 χρονο, ευκολοτερα.

2ον. Τα μηνυματα στο φορουμ: κατα καιρους μπορει να αφησω και ενα μηνυμα, σε καποιο θεμα, για να δω αν υπαρχει απαντηση μετα απο τη δικη μου πρεπει να πατησω προφιλ-> προβολη δραστηριοτητας -> αναρτησεις. Απλα ηταν ποιο "βολικο" και παλι στην παλια εκδοση.

Παρ΄ολ'αυτα, θεωρω οτι ειναι πολυ καλη δουλεια το νεο φορουμ και ελπιζω να γινει ακομα καλυτερο. cheers !

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια , να ρωτησω κ εγω με την σειρα μου.

ειμαι σε iphone 6 με 9.3.3. το site σερνετε και κολαει καθε 1-2 δευτερολεπτα και δεν φορτωνει ολοκληρη την σελιδα (ενω η μπαρα εχει φορτωσει). καθιστωντας την πλοησηση πολυ δυσκολη- ακατορθωτη.

και σε safari και σε chrome , συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα.το προβλημα παρουσιαζεται οταν υπαρχουν πολλες απαντησεις στα θεματα.αν η σελιδα ειναι μικρη (χωρις πολλες απαντησεις) τοτε scrollαρει και φορτωνει κανονικα.

υπαρχει καποιος με το ιδιο προβλημα?

Επεξ/σία από discoboyminimal
  • Like 1

5 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Κάποιοι (τρολλ) έχουν αρνητικό στις αντιδράσεις τους. Λέω να βρούμε ποιο είναι, να ξέρω μην κοκκινίζω κόσμο καταλάθος.

δηλαδή όταν βαλεις "αρνητικη" αντιδραση σε καποιο ποστ, ο ποστερ του αποκτα κοκκινη ενδειξη?

9 λεπτά πριν, rus είπε

δηλαδή όταν βαλεις "αρνητικη" αντιδραση σε καποιο ποστ, ο ποστερ του αποκτα κοκκινη ενδειξη?

Αυτό θέλω να μάθω, γιατί έχω δει πόστερ με αρνητικά νούμερα. Απο αντιδράσεις είναι αυτά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Αυτό θέλω να μάθω, γιατί έχω δει πόστερ με αρνητικά νούμερα. Απο αντιδράσεις είναι αυτά;

Το έχω παρατηρήσει και εγώ σε ένα  troll που τα posts του δεν είναι και τόσο κόσμια ας πούμε. Δεν μπήκα βέβαια στον κόπο να δω το προφίλ του. Προφανώς προέρχεται από τις αντιδράσεις ή αν πατάει κάποιος το σημαιάκι . Νομίζω ότι αυτό είναι αναφορά (;). Μπορεί να κάνω και λάθος. 

Επεξ/σία από Saramo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, discoboyminimal είπε

ειμαι σε iphone 6 με 9.3.3. το site σερνετε και κολαει καθε 1-2 δευτερολεπτα και δεν φορτωνει ολοκληρη την σελιδα (ενω η μπαρα εχει φορτωσει). καθιστωντας την πλοησηση πολυ δυσκολη- ακατορθωτη.

και σε safari και σε chrome , συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα.το προβλημα παρουσιαζεται οταν υπαρχουν πολλες απαντησεις στα θεματα.αν η σελιδα ειναι μικρη (χωρις πολλες απαντησεις) τοτε scrollαρει και φορτωνει κανονικα.

Εδώ σέρνεται και κολλάει σε IPad Air 2 που είναι τούμπανο. Τι να πει το καημένο το 6άρι.

Εδώ σέρνεται και κολλάει σε IPad Air 2 που είναι τούμπανο. Τι να πει το καημένο το 6άρι.

Επεξ/σία από kgian

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...