Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
34 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Υπάρχει τρόπος να μπει σε ignore list κάποιος χρήστης του φόρουμ;

H δική σου ignore list βρίσκεται εδώ:
https://www.insomnia.gr/ignore/

Μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις μέλη από εκεί. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 ώρες πριν, jonkyr είπε

Υπάρχει τρόπος να μπει σε ignore list κάποιος χρήστης του φόρουμ;

Σε πραγματικη ignore list οχι.

Οταν βαζεις καποιον σε ignore list απλα δε μπορει να μπει στο προφιλ σου και να σου στειλει μηνυμα.
Μπορει να βλεπει οτι ποσταρεις κανονικα και μαλιστα μπορει να σε αναφερει σε ποστ του ( mention οχι report  ) ,η να κανει παραθεση καποιο δικο σου.

Εσυ δε βλεπεις τα γραπτα του,αλλα βλεπεις μια επιλογη που σου επιτρεπει να δεις τι εγραψε.
Φυσικα οταν σε κανει mention ή σε παραθετει σου ερχεται η αναλογη ειδοποιηση.

Ιgnore list απο τα Lidl δλδ :P

• Like 1

19 λεπτά πριν, webparts είπε

Εσυ δε βλεπεις τα γραπτα του,αλλα βλεπεις μια επιλογη που σου επιτρεπει να δεις τι εγραψε.

Εντάξει, αυτό θέλω για αρχή. Το σάιτ έχει αλλάξει προς το χειρότερο (για εμένα προφανώς, σε άλλους αρέσει), τα θέματα στα οποία συμμετέχω/παρακολουθώ είναι λίγα, ε... ας αποκλείσω μερικά τρολ διότι δεν αξίζει να χάνω τον χρόνο μου και με αυτα :)

Ευχαριστώ.

5 ώρες πριν, Praetorian είπε

H δική σου ignore list βρίσκεται εδώ:
https://www.insomnia.gr/ignore/

Μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις μέλη από εκεί. 

Εδώ πάω αποθηκεύοντας το λινκ ή μπορώ να το βρω κάπως πιο απλά μέσα στο φόρουμ;

• Like 1

10 ώρες πριν, jonkyr είπε

Εντάξει, αυτό θέλω για αρχή. Το σάιτ έχει αλλάξει προς το χειρότερο (για εμένα προφανώς, σε άλλους αρέσει), τα θέματα στα οποία συμμετέχω/παρακολουθώ είναι λίγα, ε... ας αποκλείσω μερικά τρολ διότι δεν αξίζει να χάνω τον χρόνο μου και με αυτα :)

Ευχαριστώ.

block.jpg

Μετα απο 10 χρονια που εισαι μελος, στην αλλαγη του φορουμ καταλαβες οτι οι πιο πολλοι εδω μεσα ειναι για κλωτσιες;

:P

10 ώρες πριν, jonkyr είπε

Εδώ πάω αποθηκεύοντας το λινκ ή μπορώ να το βρω κάπως πιο απλά μέσα στο φόρουμ;

Πατας πανω δεξια στο προφιλ σου και ειναι η προτελευταια επιλογη.
Επισης εαν πας το ποντικι επανω στο nick του παιχτη που θες να αγνοησεις θα σου βγαλει επιλογη αγνοησης.

Μετα τσεκαρεις  τι δεν θες να βλεπεις απο το χρηστη. Εμενα πχ μου *** κατι κατεβατες υπογραφες που εχουν καποιοι ποζεραδες  στις οποιες μας παραθετουν τα ακριβη χαρακτηριστικα των 3 υπολογιστων τους,των 2 κινητων,του ταμπλετ και της εσπρεσομηχανης τους.

Αποθηκευεις και εισαι κυριος.

• Like 1

57 λεπτά πριν, webparts είπε

και της εσπρεσομηχανης τους

Είσαι εγκάθετος, αλλά ευχαριστώ :)

Υ.Σ.: Ας πούμε ότι γερνάω. Δέκα χρόνια είναι πολλά για να τεστάρω τις αντοχές μου στα τρολ, πιο νέος είχα μεγαλύτερες αντοχές :D

8 ώρες πριν, jonkyr είπε

Υ.Σ.: Ας πούμε ότι γερνάω. Δέκα χρόνια είναι πολλά για να τεστάρω τις αντοχές μου στα τρολ, πιο νέος είχα μεγαλύτερες αντοχές :D

Υ.Γ ειναι  Υ.Σ ειναι αλλο

Απο κινητο: Στην ενοτητα bugs, δε βλεπω συνδεσμο για να πλοηγηθω προς τα πισω στο Ινσομνια σαιτ-Φορουμ. Δεν ξερω τι γινεται στο desktop.

2 ώρες πριν, McNerd είπε

Απο κινητο: Στην ενοτητα bugs, δε βλεπω συνδεσμο για να πλοηγηθω προς τα πισω στο Ινσομνια σαιτ-Φορουμ. Δεν ξερω τι γινεται στο desktop.

γιατί στις άλλες βλέπεις από κινητό; :lol:

αν κατάλαβα τι εννοείς, πουθενά δεν έχει στο κινητό το πχ "Αρχικήd0e70b4cbb9ab8afb1bc1065a3f8487a_rarrow.Forumsd0e70b4cbb9ab8afb1bc1065a3f8487a_rarrow.Insomnia Sited0e70b4cbb9ab8afb1bc1065a3f8487a_rarrow.Insomnia Site - Forum"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...