Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Διάβασα κάμποσες σελίδες όμως δεν μπορώ να το καταφέρω.

Θέλω να βλέπω θέματα του forum που έχω απαντήσει στο παρελθόν, ταξινομημένα ώστε να είναι πρώτα αυτά με τις πιο πρόσφατες απαντήσεις.

Γίνεται?!

Αυτό ίσως είναι αυτό που ψάχνεις https://www.insomnia.gr/discover/67/

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ελεος παιδια, το νεο theme ειναι απαραδεκτο. Παλαιος χρηστης, εμπαινα να διαβασω καμια ειδηση αλλα πλεον το πολύ φρου φρου μας χαλασε αυτην την λειτουργικότητα.

2 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε

Ελεος παιδια, το νεο theme ειναι απαραδεκτο. Παλαιος χρηστης, εμπαινα να διαβασω καμια ειδηση αλλα πλεον το πολύ φρου φρου μας χαλασε αυτην την λειτουργικότητα.

Μπορεις παντα να δοκιμασεια αυτο ->
https://www.insomnia.gr/forums/topic/665601-insomnia-navy-theme-night-theme/

7 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Με Ctrl+Home δεν γίνεται?

Γιατι ctrl? 

Σκετο home.

7 ώρες πριν, jonkyr είπε

Γίνεται. Αλλά προϋποθέτει να μην κρατάω το ποντίκι με το οποίο σκρολάρω προς τα κάτω.

Αντιστρέφω όμως την ερώτηση: ΧΩΡΙΣ ctrl+home δεν γίνεται; Να μπει δλδ ένα button;

Και με σκετο home γινεται παντως,εγω ετσι πλοηγουμαι.

Δοκιμαστε επισης ctrl+ βελακι οταν θελετε να διορθωσετε μια προταση.
Αυτα για οσους γουσταρουν πληκτρολογιο αντι για ποντικι.

• Like 1
  • Thanks 1

Ρε γαμώτο πως το έχετε καταντήσει έτσι το insomnia να μην μπορείς να κάνεις ένα ποστ?

Γιατί τα quotes δεν είναι ολόκληρα εμφανή;

Γιατί δεν είναι ολόκληρα επιλέξιμα;

Αν θέλω να κρατήσω μόνο ένα μέρος πως θα το κάνω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Γιατί τα quotes δεν είναι ολόκληρα εμφανή;

Για εξοικονομιση χωρου στο real estate της οθονης, εαν κανεις "κλικ" επανω τους θα εμφανιστουν ολοκληρα.

Γιατί δεν είναι ολόκληρα επιλέξιμα;

Φυσικα και ειναι εαν επιλεξεις ολοκληρο το κειμενο και πατησεις το pop-up Που λεει "παραθεση αυτου"

Αν θέλω να κρατήσω μόνο ένα μέρος πως θα το κάνω;

Ειτε επιλεγεις τμηματικα το κειμενο που θες να κανεις ποραθεση ειτε αφου εχεις κανει quote ολοκληρο το κειμενο, πατας διπλο enter εκει που θες να το χωρισεις.

Επεξ/σία από panoc
  • Like 2

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, panoc said:

Για εξοικονομιση χωρου

ΑΜΕΝ!

Έκανε κάποιος quote ένα post σεντονι άλλου, έγραφε μισή γραμμούλα απάντηση κι έπρεπε εμείς να φάμε στη μάπα το άπειρο scrolling. Μαζεμένο πλέον είτε είναι κείμενο είτε είναι video/photos κι όποιος θέλει να διαβάσει ολόκληρο το quoted μέρος το διαβάζει από το χρήστη που το postαρε κι όχι από τον χρήστη που το quotαρε.

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1

8 minutes ago, panoc said:

Για εξοικονομιση χωρου στο real estate της οθονης, εαν κανεις "κλικ" επανω τους θα εμφανιστουν ολοκληρα.

Φυσικα και ειναι εαν επιλεξεις ολοκληρο το κειμενο και πατησεις το pop-up Που λεει "παραθεση αυτου"

Ειτε επιλεγεις τμηματικα το κειμενο που θες να κανεις ποραθεση ειτε αφου εχεις κανει quote ολοκληρο το κειμενο, πατας διπλο enter εκει που θες να το χωρισεις.

Επιτέλους.

Δεν φαντάζεσαι πόσο παιδευόμουν.

Στις 2/8/2018 στις 10:28 ΠΜ, sphinxgr είπε

Διάβασα κάμποσες σελίδες όμως δεν μπορώ να το καταφέρω.

Θέλω να βλέπω θέματα του forum που έχω απαντήσει στο παρελθόν, ταξινομημένα ώστε να είναι πρώτα αυτά με τις πιο πρόσφατες απαντήσεις.

Γίνεται?!

Στις 2/8/2018 στις 2:07 ΜΜ, Abudi είπε

Αυτό ίσως είναι αυτό που ψάχνεις https://www.insomnia.gr/discover/67/

Συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα που έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα που έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ

Εμένα μου τα δείχνει με βάση τις πιο πρόσφατες απαντήσεις γενικά που το βρίσκω σωστό. 

(Το πρόβλημα που έχω είναι ότι κάποια θέματα δεν εμφανίζονται καθόλου στη ροή ενώ έχουν νέες απαντήσεις).

Επεξ/σία από zio10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εμένα μου τα δείχνει με βάση τις πιο πρόσφατες απαντήσεις γενικά που το βρίσκω σωστό. 

(Το πρόβλημα που έχω είναι ότι κάποια θέματα δεν εμφανίζονται καθόλου στη ροή ενώ έχουν νέες απαντήσεις).

Και σου ξαναλέω, ο λόγος είναι ότι εμφανίζονται σύμφωνα με τη χρονολογία του δικου σου τελευταίου μηνύματος, κι όχι της χρονολογίας των πιο πρόσφατων απαντήσεων σε νήματα που έχεις δημοσιεύσει...
..έτσι χάνονται αυτά που ψάχνεις πολλες σελίδες πίσω...

Στο παλιό το φόρουμ στα "μηνύματά μου" (ή πώς το έλεγε), εμφανίζονταν τα νήματα στα οποίες είχες δημοσιεύσεις σύμφωνα με τη χρονολογία της πιο πρόσφατης απάντησης (όχι της δικής σου)...

...τώρα εμφανίζονται σύμφωνα με τη χρονολογία της δικής σου τελευταίας δημοσίευσης, κι έτσι μπορεί η "ροή σου" να είναι γεμάτη με νήματα που δεν σε ενδιαφέρουν και νήματα στα οποία συμμετείχες πολύ να μην μπορείς να τα βρεις με τίποτα.

...δεν είναι καθόλου πρακτικό (στο παλιό φόρουμ δεν αρκούσε και μια μόνο απάντηση σε ένα νήμα για να εμφανιστεί στη ροή σου, τώρα κατευθείαν, καταλαμβάνοντας πολλές σειρές στη ροή σου) και δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα σχετικής παραμετροποίησης της ροής με τον τρόπο που ανέφερα / τον λειτουργικά και πρακτικά ορθό...

Και να απαντήσω σε κάποιο από τα νήματα που σταθερά με ενδιαφέρουν (το das fitness πχ), θα συμβεί πάλι το ίδιο, εκτός αν απαντάει κανείς στο νήμα που τον ενδιαφέρει κάθε μέρα.

Επεξ/σία από vgiozo

Δεν ξέρω αν κάτι δεν καταλαβαίνω αλλά εμένα μου τα εμφανίζει με βάση την τελευταία απάντηση γενικά, άσχετα με το πότε έχω απαντήσει εγώ.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...