Abudi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, sphinxgr είπε Διάβασα κάμποσες σελίδες όμως δεν μπορώ να το καταφέρω. Θέλω να βλέπω θέματα του forum που έχω απαντήσει στο παρελθόν, ταξινομημένα ώστε να είναι πρώτα αυτά με τις πιο πρόσφατες απαντήσεις. Γίνεται?! Αυτό ίσως είναι αυτό που ψάχνεις https://www.insomnia.gr/discover/67/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Abudi είπε Αυτό ίσως είναι αυτό που ψάχνεις https://www.insomnia.gr/discover/67/ Είσαι τεράστιος!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ελεος παιδια, το νεο theme ειναι απαραδεκτο. Παλαιος χρηστης, εμπαινα να διαβασω καμια ειδηση αλλα πλεον το πολύ φρου φρου μας χαλασε αυτην την λειτουργικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Ελεος παιδια, το νεο theme ειναι απαραδεκτο. Παλαιος χρηστης, εμπαινα να διαβασω καμια ειδηση αλλα πλεον το πολύ φρου φρου μας χαλασε αυτην την λειτουργικότητα. Μπορεις παντα να δοκιμασεια αυτο -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/665601-insomnia-navy-theme-night-theme/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, sphinxgr είπε Με Ctrl+Home δεν γίνεται? Γιατι ctrl? Σκετο home. 7 ώρες πριν, jonkyr είπε Γίνεται. Αλλά προϋποθέτει να μην κρατάω το ποντίκι με το οποίο σκρολάρω προς τα κάτω. Αντιστρέφω όμως την ερώτηση: ΧΩΡΙΣ ctrl+home δεν γίνεται; Να μπει δλδ ένα button; Και με σκετο home γινεται παντως,εγω ετσι πλοηγουμαι. Δοκιμαστε επισης ctrl+ βελακι οταν θελετε να διορθωσετε μια προταση. Αυτα για οσους γουσταρουν πληκτρολογιο αντι για ποντικι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georho Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σας .καταλάθος μάλλον διέγραψα τα μύνηματα .πως τα επαναφερω;δεν θα έπρεπε να υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Σε explorer η πρώτη σελίδα δεν φαίνεται σωστά. κόβει όλη την δεξιά πλευρά σαν να έχεις κάνει ζουμ. Πρέπει να είσαι στο 50% για να φανούν όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ρε γαμώτο πως το έχετε καταντήσει έτσι το insomnia να μην μπορείς να κάνεις ένα ποστ? Γιατί τα quotes δεν είναι ολόκληρα εμφανή; Γιατί δεν είναι ολόκληρα επιλέξιμα; Αν θέλω να κρατήσω μόνο ένα μέρος πως θα το κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, funbreaker είπε Γιατί τα quotes δεν είναι ολόκληρα εμφανή; Για εξοικονομιση χωρου στο real estate της οθονης, εαν κανεις "κλικ" επανω τους θα εμφανιστουν ολοκληρα. 8 λεπτά πριν, funbreaker είπε Γιατί δεν είναι ολόκληρα επιλέξιμα; Φυσικα και ειναι εαν επιλεξεις ολοκληρο το κειμενο και πατησεις το pop-up Που λεει "παραθεση αυτου" 8 λεπτά πριν, funbreaker είπε Αν θέλω να κρατήσω μόνο ένα μέρος πως θα το κάνω; Ειτε επιλεγεις τμηματικα το κειμενο που θες να κανεις ποραθεση ειτε αφου εχεις κανει quote ολοκληρο το κειμενο, πατας διπλο enter εκει που θες να το χωρισεις. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από panoc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, panoc said: Για εξοικονομιση χωρου ΑΜΕΝ! Έκανε κάποιος quote ένα post σεντονι άλλου, έγραφε μισή γραμμούλα απάντηση κι έπρεπε εμείς να φάμε στη μάπα το άπειρο scrolling. Μαζεμένο πλέον είτε είναι κείμενο είτε είναι video/photos κι όποιος θέλει να διαβάσει ολόκληρο το quoted μέρος το διαβάζει από το χρήστη που το postαρε κι όχι από τον χρήστη που το quotαρε. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από ThReSh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 8 minutes ago, panoc said: Για εξοικονομιση χωρου στο real estate της οθονης, εαν κανεις "κλικ" επανω τους θα εμφανιστουν ολοκληρα. Φυσικα και ειναι εαν επιλεξεις ολοκληρο το κειμενο και πατησεις το pop-up Που λεει "παραθεση αυτου" Ειτε επιλεγεις τμηματικα το κειμενο που θες να κανεις ποραθεση ειτε αφου εχεις κανει quote ολοκληρο το κειμενο, πατας διπλο enter εκει που θες να το χωρισεις. Επιτέλους. Δεν φαντάζεσαι πόσο παιδευόμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/8/2018 στις 10:28 ΠΜ, sphinxgr είπε Διάβασα κάμποσες σελίδες όμως δεν μπορώ να το καταφέρω. Θέλω να βλέπω θέματα του forum που έχω απαντήσει στο παρελθόν, ταξινομημένα ώστε να είναι πρώτα αυτά με τις πιο πρόσφατες απαντήσεις. Γίνεται?! Στις 2/8/2018 στις 2:07 ΜΜ, Abudi είπε Αυτό ίσως είναι αυτό που ψάχνεις https://www.insomnia.gr/discover/67/ Συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα που έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, vgiozo είπε Συνεχίζει να υφίσταται το πρόβλημα που έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ Εμένα μου τα δείχνει με βάση τις πιο πρόσφατες απαντήσεις γενικά που το βρίσκω σωστό. (Το πρόβλημα που έχω είναι ότι κάποια θέματα δεν εμφανίζονται καθόλου στη ροή ενώ έχουν νέες απαντήσεις). Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, zio10 είπε Εμένα μου τα δείχνει με βάση τις πιο πρόσφατες απαντήσεις γενικά που το βρίσκω σωστό. (Το πρόβλημα που έχω είναι ότι κάποια θέματα δεν εμφανίζονται καθόλου στη ροή ενώ έχουν νέες απαντήσεις). Και σου ξαναλέω, ο λόγος είναι ότι εμφανίζονται σύμφωνα με τη χρονολογία του δικου σου τελευταίου μηνύματος, κι όχι της χρονολογίας των πιο πρόσφατων απαντήσεων σε νήματα που έχεις δημοσιεύσει... ..έτσι χάνονται αυτά που ψάχνεις πολλες σελίδες πίσω... Στο παλιό το φόρουμ στα "μηνύματά μου" (ή πώς το έλεγε), εμφανίζονταν τα νήματα στα οποίες είχες δημοσιεύσεις σύμφωνα με τη χρονολογία της πιο πρόσφατης απάντησης (όχι της δικής σου)... ...τώρα εμφανίζονται σύμφωνα με τη χρονολογία της δικής σου τελευταίας δημοσίευσης, κι έτσι μπορεί η "ροή σου" να είναι γεμάτη με νήματα που δεν σε ενδιαφέρουν και νήματα στα οποία συμμετείχες πολύ να μην μπορείς να τα βρεις με τίποτα. ...δεν είναι καθόλου πρακτικό (στο παλιό φόρουμ δεν αρκούσε και μια μόνο απάντηση σε ένα νήμα για να εμφανιστεί στη ροή σου, τώρα κατευθείαν, καταλαμβάνοντας πολλές σειρές στη ροή σου) και δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα σχετικής παραμετροποίησης της ροής με τον τρόπο που ανέφερα / τον λειτουργικά και πρακτικά ορθό... Και να απαντήσω σε κάποιο από τα νήματα που σταθερά με ενδιαφέρουν (το das fitness πχ), θα συμβεί πάλι το ίδιο, εκτός αν απαντάει κανείς στο νήμα που τον ενδιαφέρει κάθε μέρα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από vgiozo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξέρω αν κάτι δεν καταλαβαίνω αλλά εμένα μου τα εμφανίζει με βάση την τελευταία απάντηση γενικά, άσχετα με το πότε έχω απαντήσει εγώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις