Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις και παρατηρήσεις για το αναβαθμισμένο Forum

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλέπω μπήκε button στην αρχική για να μας πετάει στις Ροές. Ευχαριστούμε!

Μια πρόταση όμως. Μέσα στη σελίδα των Ροών, δε θα ήταν καλό να υπάρχει ένα κουμπάκι επιλογής μεταξύ αυτών; Και δεν εννοώ από το αναδυόμενο μενού που βγαίνει στο κουμπί για τις Ροές/

Επίσης. Υπάρχει κάποιος λόγος που το "Οποιαδήποτε στιγμή" γυρνάει μόνο του σε 365 μέρες; Έχω walkaround με το να θέτω σαν διάστημα 5000 μέρες, αλλά είναι λίγο παράξενο που χρειάζεται αυτό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια, μπηκε η επιλογή "Περιεχομενο στο οποιο δημοσιευσα", ετσι μπορεις να παρακολουθεις τα ποστς σου.

Επισης υπαρχει επιλογη  "Προσφατες αγγελιες", ενδιαφερουσα κι αυτη, ωστοσο παρατηρω οτι ΔΕΝ εμφανiζονται οι bump αγγελιες?

Επεξ/σία από rus
  • Like 1

• Moderators
1 minute ago, Abudi said:

Μια πρόταση όμως. Μέσα στη σελίδα των Ροών, δε θα ήταν καλό να υπάρχει ένα κουμπάκι επιλογής μεταξύ αυτών; Και δεν εννοώ από το αναδυόμενο μενού που βγαίνει στο κουμπί για τις Ροές/

Δεν θα ήταν κακό αυτό. Αλλά ουσιαστικά τα ίδια κλικς δεν θα έκανε κάποιος (υποθέτωντας ότι δεν θα ήταν πρακτικό να μπουν όλες οι ροές χύμα ως λίστα μέσα στη σελίδα);

Μόλις τώρα, rus είπε

Επισης υπαρχει επιλογη  "Προσφατες αγγελιες", ενδιαφερουσα κι αυτή, ωστοσο παραστηρω οτι ΔΕΝ εμφανίζονται οι bump αγγελιες?

Ναι γιατι μαλλον μετρα η ημερομηνια δημοσιευσης και επαναδημοσιευσηςς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, villasg είπε

Ναι γιατι μαλλον μετρα η ημερομηνια δημοσιευσης και επαναδημοσιευσηςς

Νομιζω ότι απ τη στιγμη που 'bump' κανεις μόνο μετα απο τουλαχιστον 7 ημερες, θα επρεπε να υπηρχε ειδοποιηση στις 'προσφατες αγγελιες'.

Επισης παρατηρω ότι οποιος ποσταρει σε θεμα που παρακολουθεις υπαρχει ηχητικη και οπτικη ειδοποιηση, μηπως θα επρεπε αυτη να υπαρχει μόνο οταν σου κανουν  quote?

Επεξ/σία από rus

21 λεπτά πριν, Praetorian είπε

Δεν θα ήταν κακό αυτό. Αλλά ουσιαστικά τα ίδια κλικς δεν θα έκανε κάποιος (υποθέτωντας ότι δεν θα ήταν πρακτικό να μπουν όλες οι ροές χύμα ως λίστα μέσα στη σελίδα);

ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια. Η πρόταση μου είναι κυρίως επειδή το έχω δει αλλού. 

Έλεος. Από τις 12:00 ως τις 12:30 μου ήρθαν 7 email με ειδοποιήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Κανονικά έπρεπε να έρχεται ένα μόνο μέχρι να ακολουθήσω τον σύνδεσμο και να τα διαβάσω. Απλά έλεος. 

5 λεπτά πριν, kgian είπε

Έλεος. Από τις 12:00 ως τις 12:30 μου ήρθαν 7 email με ειδοποιήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Κανονικά έπρεπε να έρχεται ένα μόνο μέχρι να ακολουθήσω τον σύνδεσμο και να τα διαβάσω. Απλά έλεος. 

Αφού έχεις επιλέξει άμεση ειδοποίηση για το θέμα ! Απλά έλεος !:-)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού αν επιλέξω να μου έρχεται ένα email μέχρι να επισκεφτώ ξανά την κοινότητα δεν μου έρχεται ποτέ τίποτα , ξανά τριπλό έλεος!

Edit: θα αλλάξω τώρα την ρύθμιση να ούτε τη θα γίνει. 

Επεξ/σία από kgian

• Super Moderators
55 minutes ago, kgian said:

Αφού αν επιλέξω να μου έρχεται ένα email μέχρι να επισκεφτώ ξανά την κοινότητα δεν μου έρχεται ποτέ τίποτα , ξανά τριπλό έλεος!

Edit: θα αλλάξω τώρα την ρύθμιση να ούτε τη θα γίνει. 

Καλύτερα να τις απενεργοποιήσεις εντελώς! Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι την ώρα που θα έχεις κάποιον ξαπλωμένο στην καρέκλα! :P 

Στις Ροές που προστέθηκαν, αν πάμε στο "Περιεχόμενο που έχω συνδρομή", αν σε ένα θέμα έχει πχ 4 νέα reply, θα μου το εμφανίζει 4 φορές.

Ενώ στο "Περιεχόμενο που εχω δημοσιεύσει", εμφανίζεται μια φορά. Όπως στο παλιό site δηλ.

Γίνεται να είναι το 1ο, οπως ειναι στο 2ο, οπως δηλ ηταν παλια;

• Moderators
7 λεπτά πριν, guido είπε

Στις Ροές που προστέθηκαν, αν πάμε στο "Περιεχόμενο που έχω συνδρομή", αν σε ένα θέμα έχει πχ 4 νέα reply, θα μου το εμφανίζει 4 φορές.

Ενώ στο "Περιεχόμενο που εχω δημοσιεύσει", εμφανίζεται μια φορά. Όπως στο παλιό site δηλ.

Γίνεται να είναι το 1ο, οπως ειναι στο 2ο, οπως δηλ ηταν παλια;

Μπορείς να το φτιάξεις ο ίδιος όπως το θέλεις και να το αποθηκεύσεις για να το βρίσκεις αργότερα.

Στο πρώτο φίλτρο "Εμφάνιση" θέλει να επιλέξεις την δεύτερη επιλογή "Μόνο θέματα, Ειδήσεις, Αγγελίες" (θα εμφανιστεί μετά ως "Μόνο Αντικείμενα" )

• Thanks 2

3 λεπτά πριν, Praetorian είπε

Μπορείς να το φτιάξεις ο ίδιος όπως το θέλεις και να το αποθηκεύσεις για να το βρίσκεις αργότερα.

Στο πρώτο φίλτρο "Εμφάνιση" θέλει να επιλέξεις την δεύτερη επιλογή "Μόνο θέματα, Ειδήσεις, Αγγελίες" (θα εμφανιστεί μετά ως "Μόνο Αντικείμενα" )

Τέλεια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...