Abudi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Βλέπω μπήκε button στην αρχική για να μας πετάει στις Ροές. Ευχαριστούμε! Μια πρόταση όμως. Μέσα στη σελίδα των Ροών, δε θα ήταν καλό να υπάρχει ένα κουμπάκι επιλογής μεταξύ αυτών; Και δεν εννοώ από το αναδυόμενο μενού που βγαίνει στο κουμπί για τις Ροές/ Επίσης. Υπάρχει κάποιος λόγος που το "Οποιαδήποτε στιγμή" γυρνάει μόνο του σε 365 μέρες; Έχω walkaround με το να θέτω σαν διάστημα 5000 μέρες, αλλά είναι λίγο παράξενο που χρειάζεται αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραια, μπηκε η επιλογή "Περιεχομενο στο οποιο δημοσιευσα", ετσι μπορεις να παρακολουθεις τα ποστς σου. Επισης υπαρχει επιλογη "Προσφατες αγγελιες", ενδιαφερουσα κι αυτη, ωστοσο παρατηρω οτι ΔΕΝ εμφανiζονται οι bump αγγελιες? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από rus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, Abudi said: Μια πρόταση όμως. Μέσα στη σελίδα των Ροών, δε θα ήταν καλό να υπάρχει ένα κουμπάκι επιλογής μεταξύ αυτών; Και δεν εννοώ από το αναδυόμενο μενού που βγαίνει στο κουμπί για τις Ροές/ Δεν θα ήταν κακό αυτό. Αλλά ουσιαστικά τα ίδια κλικς δεν θα έκανε κάποιος (υποθέτωντας ότι δεν θα ήταν πρακτικό να μπουν όλες οι ροές χύμα ως λίστα μέσα στη σελίδα); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, rus είπε Επισης υπαρχει επιλογη "Προσφατες αγγελιες", ενδιαφερουσα κι αυτή, ωστοσο παραστηρω οτι ΔΕΝ εμφανίζονται οι bump αγγελιες? Ναι γιατι μαλλον μετρα η ημερομηνια δημοσιευσης και επαναδημοσιευσηςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, villasg είπε Ναι γιατι μαλλον μετρα η ημερομηνια δημοσιευσης και επαναδημοσιευσηςς Νομιζω ότι απ τη στιγμη που 'bump' κανεις μόνο μετα απο τουλαχιστον 7 ημερες, θα επρεπε να υπηρχε ειδοποιηση στις 'προσφατες αγγελιες'. Επισης παρατηρω ότι οποιος ποσταρει σε θεμα που παρακολουθεις υπαρχει ηχητικη και οπτικη ειδοποιηση, μηπως θα επρεπε αυτη να υπαρχει μόνο οταν σου κανουν quote? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, Praetorian είπε Δεν θα ήταν κακό αυτό. Αλλά ουσιαστικά τα ίδια κλικς δεν θα έκανε κάποιος (υποθέτωντας ότι δεν θα ήταν πρακτικό να μπουν όλες οι ροές χύμα ως λίστα μέσα στη σελίδα); ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια. Η πρόταση μου είναι κυρίως επειδή το έχω δει αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ο χρήστης έχει -2 συνολικές αντιδράσεις με 3 καρδουλες στο σχολιο του. Υπαρχει λογος γι' αυτο; Εξηγειται καπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Glitch, διορθώθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Έλεος. Από τις 12:00 ως τις 12:30 μου ήρθαν 7 email με ειδοποιήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Κανονικά έπρεπε να έρχεται ένα μόνο μέχρι να ακολουθήσω τον σύνδεσμο και να τα διαβάσω. Απλά έλεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, kgian είπε Έλεος. Από τις 12:00 ως τις 12:30 μου ήρθαν 7 email με ειδοποιήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Κανονικά έπρεπε να έρχεται ένα μόνο μέχρι να ακολουθήσω τον σύνδεσμο και να τα διαβάσω. Απλά έλεος. Αφού έχεις επιλέξει άμεση ειδοποίηση για το θέμα ! Απλά έλεος ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού αν επιλέξω να μου έρχεται ένα email μέχρι να επισκεφτώ ξανά την κοινότητα δεν μου έρχεται ποτέ τίποτα , ξανά τριπλό έλεος! Edit: θα αλλάξω τώρα την ρύθμιση να ούτε τη θα γίνει. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από kgian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 55 minutes ago, kgian said: Αφού αν επιλέξω να μου έρχεται ένα email μέχρι να επισκεφτώ ξανά την κοινότητα δεν μου έρχεται ποτέ τίποτα , ξανά τριπλό έλεος! Edit: θα αλλάξω τώρα την ρύθμιση να ούτε τη θα γίνει. Καλύτερα να τις απενεργοποιήσεις εντελώς! Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι την ώρα που θα έχεις κάποιον ξαπλωμένο στην καρέκλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στις Ροές που προστέθηκαν, αν πάμε στο "Περιεχόμενο που έχω συνδρομή", αν σε ένα θέμα έχει πχ 4 νέα reply, θα μου το εμφανίζει 4 φορές. Ενώ στο "Περιεχόμενο που εχω δημοσιεύσει", εμφανίζεται μια φορά. Όπως στο παλιό site δηλ. Γίνεται να είναι το 1ο, οπως ειναι στο 2ο, οπως δηλ ηταν παλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, guido είπε Στις Ροές που προστέθηκαν, αν πάμε στο "Περιεχόμενο που έχω συνδρομή", αν σε ένα θέμα έχει πχ 4 νέα reply, θα μου το εμφανίζει 4 φορές. Ενώ στο "Περιεχόμενο που εχω δημοσιεύσει", εμφανίζεται μια φορά. Όπως στο παλιό site δηλ. Γίνεται να είναι το 1ο, οπως ειναι στο 2ο, οπως δηλ ηταν παλια; Μπορείς να το φτιάξεις ο ίδιος όπως το θέλεις και να το αποθηκεύσεις για να το βρίσκεις αργότερα. Στο πρώτο φίλτρο "Εμφάνιση" θέλει να επιλέξεις την δεύτερη επιλογή "Μόνο θέματα, Ειδήσεις, Αγγελίες" (θα εμφανιστεί μετά ως "Μόνο Αντικείμενα" ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Praetorian είπε Μπορείς να το φτιάξεις ο ίδιος όπως το θέλεις και να το αποθηκεύσεις για να το βρίσκεις αργότερα. Στο πρώτο φίλτρο "Εμφάνιση" θέλει να επιλέξεις την δεύτερη επιλογή "Μόνο θέματα, Ειδήσεις, Αγγελίες" (θα εμφανιστεί μετά ως "Μόνο Αντικείμενα" ) Τέλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις