Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Στην τωρινή υλοποίηση, όχι.

Το προηγούμενο, ναι, είχε θέμα. Σε νέα μέλη, όσο έχουμε δει, τα μετράει κανονικά.

Είναι κι αυτό ένα από τα διάφορα που έχουμε μαρκάρει σε εκκρεμότητα. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Θα φαίνονται οι υπογραφές στη mobile έκδοση κάποια στιγμή;

Για να εχουμε ακομα περισσοτερο scrollng ? :P

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, βάζω από το κινητό την πλήρη έκδοση και μου δείχνει και τα τρία κουμπιά στην κορυφή (ειδοποιήσεις, αναζήτηση, discover). Από υπολογιστή δεν φαίνονται όμως.

• Moderators
Δημοσ.
18 ώρες πριν, zio10 είπε

Επίσης, βάζω από το κινητό την πλήρη έκδοση και μου δείχνει και τα τρία κουμπιά στην κορυφή (ειδοποιήσεις, αναζήτηση, discover). Από υπολογιστή δεν φαίνονται όμως.

Το ανέφερα και πριν, αλλά αν το θέμα είναι μόνο εκεί (ότι δεν εμφανίζονται αυτή τη στιγμή αυτά τα κουμπιά σε desktop), τότε αυτό λύνεται σχετικά εύκολα. Αν κάνεις αρκετό zoom στη σελίδα, ο browser γυρίζει σε mobile layout και εμφανίζονται και τα κουμπιά. Δεν είναι η βέλτιστη λύση, αλλά είναι ένας τρόπος για να δεις το mobile view από desktop.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως σβήνουμε αγγελίες απο τη 'Λίστα επιθυμιών'? Θα ήθελα να διαγράψω, όσες έχουν ολοκληρωθεί

edit: Άκυρο, το βρήκα. Πρέπει να μπείς στις εν λόγω αγγελίες και να ξεμαρκάρεις το 'Παρακολούθηση'

Αν μπορούσες να το κάνεις απευθείας απο τη λίστα σου, θα εξυπηρετούσε πολύ.

Επεξ/σία από nvnight
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εξαφανίστηκε πάλι...:P

edit: επανεμφανίστηκε - ελπίζω μόνιμα πλέον. :)

Επεξ/σία από Maitre
Δημοσ.

Και βγάζει όσα είναι να βγάλει χωρίς next από κάτω για να πας στην επόμενη σελίδα ή είναι κάποιο bug που εξαφανίστηκε το previous/next; Αν δεν είναι bug τότε τα αποτελέσματα είναι πολύ λίγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α, εμένα το βγάζει πάνω κρυμμένο πίσω από άλλα elements. Δεν το είχα παρατηρήσει. Επίσης λίγο σπαστικό που βγάζει και αγγελίες by default μέσα στα αποτελέσματα Νέου Περιεχομένου.

Επεξ/σία από mindtrapper
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...